Започвам да се плаша от ГЕРБ...
Модератор: Общи модератори
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Re: Започвам да се плаша от ГЕРБ...
LizarD написа:.....
след 2 години ще са още по големи крадци и от старите, щото гладния е по лакум от наядения.........
Кой е гладен бре приятел?
Смятам, че пропускаш факта, че командир на кораба е Борисов а той изобщо не е "гладен".... а и неби допуснал назначения от него министерски кабинет да го изложи. Та това е авторитета му граден с години. Него няма да го задоволи министерското кресло за в бъдеще според мен защото е пич който по скоро му харесва играта да печели авторитет и все по голяма популярност отколкото да краде и да се срине като камък.
За мен Той е истински Лидер със здрава ръка и вярвам в неговите действия.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми дори и да е пропаганден трик-пак е спестяване!
ше видим да не стане на дребните неща -евала ,а на скъпите-олеле мойко!
аз съм винаги скептик,ма дано ме опровергаят! засега са на прав път.....!
а че президента,министър председателя и висшите управници не трябва ,повтарям: не трябва да се возят в трамвая е пределно ясно! за депутатите не ми пука....
ше видим да не стане на дребните неща -евала ,а на скъпите-олеле мойко!
аз съм винаги скептик,ма дано ме опровергаят! засега са на прав път.....!
а че президента,министър председателя и висшите управници не трябва ,повтарям: не трябва да се возят в трамвая е пределно ясно! за депутатите не ми пука....
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Даже и микробусчета са им много,аз бих предложил велосипеди за лятото и ето това за зимата
така като ходят на работа хем ще се предвижват лесно,хем ще са полезни на София.
Не разбирам колегата от какво се оплаква,кво ти дреме тия хрантутници с какво ходят на работа?

така като ходят на работа хем ще се предвижват лесно,хем ще са полезни на София.
Не разбирам колегата от какво се оплаква,кво ти дреме тия хрантутници с какво ходят на работа?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
№0123456789 написа:LizarD написа:.....
след 2 години ще са още по големи крадци и от старите, щото гладния е по лакум от наядения.........
Кой е гладен бре приятел?
Смятам, че пропускаш факта, че командир на кораба е Борисов а той изобщо не е "гладен".... а и неби допуснал назначения от него министерски кабинет да го изложи. Та това е авторитета му граден с години. Него няма да го задоволи министерското кресло за в бъдеще според мен защото е пич който по скоро му харесва играта да печели авторитет и все по голяма популярност отколкото да краде и да се срине като камък.
За мен Той е истински Лидер със здрава ръка и вярвам в неговите действия.![]()
Перфектно казано !
А к'во ше кажете за бомбата в ДАНС днес и новото назначение на Сертов 
Последна промяна eraziel на 04 Авг 2009, 22:52, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
LizarD написа:
- Код: Избери целия код
Според разпоредбите народните избраници вече ще ходят на работа като редовите софиянци с масов транспорт.
Тези се оляха, взеха изборите и не спряха с рекламите. Изведнъж се оправихме и успеха е необратим Не спряха да се рекламират тея...
след 2 години ще са още по големи крадци и от старите, щото гладния е по лакум от наядения
http://www.dnes.bg/politika/2009/08/04/ ... heta.75523
Колега Нещо Не те Разбирам какво искаш да кажеш????????!!!!!!!!
Или покрай теб Много Духа Червеният Вятър на Бузлуджа ???!!!!

Иначе Евала за бусовете!!! Щом кмета на Ню Йорк Майкъл Блумбърг не му е трудно да ходи на работа със Метро защо на наште да им е трудно да ходят с бусове!!!!
Последна промяна guns3 на 04 Авг 2009, 22:55, променена общо 1 път
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Пичове, уливат се и се дразня. Как допреди 10 дена старите свинчуги са търкаляли нови S класи и изведнъж бойко решава че трябва да покаже колко е строг и колко е "Най добрия лидер" и ги набухва в автобусчета. Всеки от тях може да си позволи Vectra за 2 бона, какъвто и да е, кой ще се вози на бусче? РЕКЛАМА!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ти освен лимони, не хапваш ли по някой път нещо сладко. Как един път не се случи да не си наопаки? Кой е казал, че ще се возят насила в бусовете? Който няма с какво ще му се осигури превоз с бус, който има с какво естествено, че ще си го кара... май си далече от разумните разсъждения...
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Абе пич, теб ако някой минава всяка сутрин да те взима за работа, ще си купиш ли Вектра за 2 бона и да наливаш в нея маса пари за бенз и тенекии?
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
LizarD написа:Пичове, уливат се и се дразня. Как допреди 10 дена старите свинчуги са търкаляли нови S класи и изведнъж бойко решава че трябва да покаже колко е строг и колко е "Най добрия лидер" и ги набухва в автобусчета. Всеки от тях може да си позволи Vectra за 2 бона, какъвто и да е, кой ще се вози на бусче? РЕКЛАМА!
Разбира се че всеки от тях може да си позволи кола за два бона

Според мен идеята за бусчетата е доста различна от твоето виждане за нещата.....

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе на крива ракета-космоса и пречи и се е терсене ,ма тва ,че колегата му е докривело-важното е у държавата да се опраи ,па квото -тва!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Между другото колегата Vlados го е казал най точно 

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

RSxRacer написа:аз на това се зарадвах повече http://avangardi.blog.bg/politika/2009/ ... hti.374331
Това специално го подкрепям с 2 ръце! Мангалите със 2-ри клас и 10 деца.. помощи ли, айде...