Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета
Модератор: Общи модератори
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
не бе няма проблем. четох вече коментари в разни саитове , как съм бил слезнал и някои си ми бил казал , видя ли какво направи , а аз съм бил отговорил и кво толкова. Това абсолютно не е верно , аз лично звънях 4-5 пъти на тъпите линеики , въпреки , че наи близката болница е на 200 метра , те доидоха една след 10 минути , още една след 15 и още една след 20.
It`s party time !
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
дано хората да се оправят.....
но мен ме навява друга мисъл... да нямаш пари за по свястна кола, но стрували живота на детето ти пари?Второ, за да изхвърчи явно не е имало бебешка седалка или не е било с коланче. Колко случаи на хора от форума има,които си сменят колите за нещо по-голямо и по-сигурно,защото имат вече дете. Ограничението в България е 130км/ч(на магистралата де)- ако беше станало при тази скорост шансът за оцеляване щеше да е нула....
......дано всичко да се оправи
но мен ме навява друга мисъл... да нямаш пари за по свястна кола, но стрували живота на детето ти пари?Второ, за да изхвърчи явно не е имало бебешка седалка или не е било с коланче. Колко случаи на хора от форума има,които си сменят колите за нещо по-голямо и по-сигурно,защото имат вече дете. Ограничението в България е 130км/ч(на магистралата де)- ако беше станало при тази скорост шансът за оцеляване щеше да е нула....
......дано всичко да се оправи
Дано се оправи мъжа, съпругата му също. Видях, че Пежето е 306-чка. Баси удара е бил, ... но не вярвам да е над 50 км. в час.
Вчера пред мен стана аналогична катастрофа между излизаща от пряка на ул.Гео Милев нова Алфа и дъртичко Рено. Според мен, пича от Алфата дори и не се огледа, ще отнеме ли предимство или не - направо излезе наполовина на главната улица. Логично бе, Реното да не успее да спре. Добре, че бяха само двамата шофьори и не се стигна до нищо лошо, освен куп ламарини, бронята на Реното, шок и много стъкларии от фарове и мигачи.
Ужас просто!
Моите съболезнования!
Писаха в петък, че пак е станала поредната катастрофа на Петолъчката.
Пазете се и карайте спокойно, всички може да стигнем от т.А до т.Б и без да настъпваме педала до дупка! 5 минути по-рано или по-късно не са от значение, дори и за работа.
Най-ми е гадно да карам лятото! Очите ми са на 6, не на 4! Отзад, странично... все ще има някой олигофрен, дето бърза за Орландовци.
Въпреки, че съм активен шофьор и от колата си не слизам, направо ме втриса. Абе, жегата ли ги мъчи тия хора, лудост ли ги хваща, бяс ли, не знам... но става кошмарно!
Някой, ако има инфо да сподели, какво бе станало под Подуене в посока Сухата река вчера към 19,00 ч.?
Вчера пред мен стана аналогична катастрофа между излизаща от пряка на ул.Гео Милев нова Алфа и дъртичко Рено. Според мен, пича от Алфата дори и не се огледа, ще отнеме ли предимство или не - направо излезе наполовина на главната улица. Логично бе, Реното да не успее да спре. Добре, че бяха само двамата шофьори и не се стигна до нищо лошо, освен куп ламарини, бронята на Реното, шок и много стъкларии от фарове и мигачи.
Ужас просто!
borislav написа:утре погребвам приятел загина на петолъ4ката съжалявам за правописа ам не сам в сустояние да пиша
Моите съболезнования!
Писаха в петък, че пак е станала поредната катастрофа на Петолъчката.

Най-ми е гадно да карам лятото! Очите ми са на 6, не на 4! Отзад, странично... все ще има някой олигофрен, дето бърза за Орландовци.
Въпреки, че съм активен шофьор и от колата си не слизам, направо ме втриса. Абе, жегата ли ги мъчи тия хора, лудост ли ги хваща, бяс ли, не знам... но става кошмарно!
Някой, ако има инфо да сподели, какво бе станало под Подуене в посока Сухата река вчера към 19,00 ч.?
Да караш Peugeot е страст!
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Не заемам страна колеги (невинен-виновен),много е относителна щетата на колата при скороста,посоката на удара,аз преди една година в Стара Загора(бях виновен,защото от клоните на дърветата не видях STOP-а) преди Боулинга ударих едно Део(такси) по същия начин-таксито изглеждаше по същия начин както при тази ситуация пежото,а на моята кола го отнесе най-много номера и бронята и мигача,нищо повече.
Незнам какво да кажа наистина за тази случка,дано всичко да се оправи пострадалите в Пежото.
Незнам какво да кажа наистина за тази случка,дано всичко да се оправи пострадалите в Пежото.

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Сега ще изпишем пак 10 страници мнения, ама истината е една - никой не кара там с 50, още по-малко с по-нова кола. И айде да не говорим, че тоя целия път Пловдив - Пазарджик е една голяма глупост с тия нито 2 нито 3 ленти (да де, ся някой ще каже - 2 са, те официално са толкова, ама като покара човек там вижда как всички карат все едно са 3), трябвало е още преди време да се направи по друг начин. Бая народ се изтрепа, нито е равен, нито е прав, нито знаци има където каквито трябва по целия път.
Как аз си го обеснявам цялото това - нашия "герой" си кара със 100-ина може би (примерно), тоя с пежото или не го вижда или го вижда и мисли, че е далече, тръгва да излиза и се случва. И на мен са ми излизали разни субекти на пътя там, не е приятно, ако има кола в насрещното почва да става интересно за част от секундата независимо дали си с 50 или със 150. Майната му на това кой е виновен, дано хората се оправят бързо.
Как аз си го обеснявам цялото това - нашия "герой" си кара със 100-ина може би (примерно), тоя с пежото или не го вижда или го вижда и мисли, че е далече, тръгва да излиза и се случва. И на мен са ми излизали разни субекти на пътя там, не е приятно, ако има кола в насрещното почва да става интересно за част от секундата независимо дали си с 50 или със 150. Майната му на това кой е виновен, дано хората се оправят бързо.
Think. Believe. Dream. Dare...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Тяхната кола не излиза от магазина , а ситуацията е следната. Аз съм зад един джип , испреварвам го и точно на входа те са пред джипа и в този момент ми сечат пътя и се опитват да влезнат във входа на магазина , при което на мен ми остава някаква мизерна половин секуна за която нищо неможе да се направи. Пак казвам , дано се оправят .
It`s party time !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма да се научите с каква скорост се кара в града, няма оправия и това е!
Последна промяна saleen на 02 Авг 2009, 9:42, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
според мен не е карал бързо човека ми тея френски кенефи ги пражят от фолио ми се струва ... скоро един пред нас беше отнесъл едно пежо ако не се лъжа същото е то не приличаше на кола ... и това само от един знак 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
rado_e30m40b16 написа:според мен не е карал бързо човека ми тея френски кенефи ги пражят от фолио ми се струва ... скоро един пред нас беше отнесъл едно пежо ако не се лъжа същото е то не приличаше на кола ... и това само от един знак
Не бе, хората в пежото са виновни, ако бяха от желязо нямаше да пострадат...
Никой не мое ма връне на селу!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
да се надяваме хората да се въстановят бързо.
по тоя въпрос питам аз, ако бяха ударили пежото с 50км/ч, какво - нямаше да прилича на консерва... досега съм имал лични наблюдения на 7-8 катастрофи с френски таратайки и личното ми мнение е, че това не е кола в която може да се чустваш сигурен, камо ли да си возиш семейството в нея. при страничен удар с около 25-30 км/ч на реното на брат ми му се изкривиха двата рога, мотора падна на земята, а гредата под него беше почти на 90 градуса извита... колата дето го удари не и се беше счупил дори мигача в бронята.
* * *
пежото от снимката е ударено с около 45км/ч, докато се удари в предната кола е минало около 1м (на скорост и дръпната ръчна спирачка, т.е. удара да е бил с около 35-40км/ч)... е мотора му беше под волана! колата отпред не приличаше на нищо...
не бих оправдал рискованото изпреварване, но не са малко и шофьорите които нямат грам престава къде се намират в пътната обстановка и какво се случва около тях. единственото за което може да се съжалява е, че има пострадали, и то младо семейство с малко дете...
saleen написа:Няма да се научите с каква скорост се кара в града, няма оправия и това е!
по тоя въпрос питам аз, ако бяха ударили пежото с 50км/ч, какво - нямаше да прилича на консерва... досега съм имал лични наблюдения на 7-8 катастрофи с френски таратайки и личното ми мнение е, че това не е кола в която може да се чустваш сигурен, камо ли да си возиш семейството в нея. при страничен удар с около 25-30 км/ч на реното на брат ми му се изкривиха двата рога, мотора падна на земята, а гредата под него беше почти на 90 градуса извита... колата дето го удари не и се беше счупил дори мигача в бронята.
* * *

пежото от снимката е ударено с около 45км/ч, докато се удари в предната кола е минало около 1м (на скорост и дръпната ръчна спирачка, т.е. удара да е бил с около 35-40км/ч)... е мотора му беше под волана! колата отпред не приличаше на нищо...
не бих оправдал рискованото изпреварване, но не са малко и шофьорите които нямат грам престава къде се намират в пътната обстановка и какво се случва около тях. единственото за което може да се съжалява е, че има пострадали, и то младо семейство с малко дете...
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
saleen написа:rado_e30m40b16 написа:според мен не е карал бързо човека ми тея френски кенефи ги пражят от фолио ми се струва ... скоро един пред нас беше отнесъл едно пежо ако не се лъжа същото е то не приличаше на кола ... и това само от един знак
Не бе, хората в пежото са виновни, ако бяха от желязо нямаше да пострадат...
Колега и от желязо да бяха пак щяха да пострадат ама не е там вапроса а че като си возиш семеиството трябва да внимаваш в пъти повече от обикновенното

Дано се оправят по бързо че е кофти работа