Диана Найденова-български журналист...
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hard2kill написа:SKISA, може би ако интервюираше азис, коментарите щяха да са други, но това е ВОЛЕН![]()
И мен ме радва, определено се поизпотяват при нея.
Нещо към мен ли беше намека с "ВОЛЕН"? И с какво по-точно те радва? Че там се изпотявали, така ли?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми явно за тебе ,щом така си го усетил...!!
дай да коментираме тогава интервюто с яни янев....!! щом изпитвате такава непоносима болка при показване на истинското лице на този ...човек!
жената се беше подготвила и бееше разбрала тоя на какви въпроси няма да може да отговори и му ги навря в носа ,точно както правят добрите журналисти!! като не е подготвен да отговори -да не е ходил или да не е ставал политик ,или всъщоност да си е научил урока....
дай да коментираме тогава интервюто с яни янев....!! щом изпитвате такава непоносима болка при показване на истинското лице на този ...човек!
жената се беше подготвила и бееше разбрала тоя на какви въпроси няма да може да отговори и му ги навря в носа ,точно както правят добрите журналисти!! като не е подготвен да отговори -да не е ходил или да не е ставал политик ,или всъщоност да си е научил урока....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ами не знам какво толкова се палите по това интервю с Болен Сидеров - тука има само една идея - от една страна имаме Боленчо, който вечер си чете и наизустява репликите за следващия ден, грам оригинална мисъл не се влага в приказките му, а когато нещо му се объркат плановете за речта тоя внезапно почва да открива конспирации навсякъде около него. От друга страна имаме водеща, която МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ това - е какво мислите че ще направи - селска вечеринка ли? Ще го натисне по врата с вилицата за да си покаже Болния рогата, е и аз да бях и аз така щях да направя. Тя не е открила топлата вода. Нищо интересно не намирам в това интервю - то е като филм, който съм гледал. А че има аналогии с ранния Коритаров - така е, тука съм съгласен със Скицата.
Si non confectus, non reficiat.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Много ме кефи и мен:
професионалистка, задава точните въпроси, културна, не вика както е практиката на 90% от водещите, подготвена е за темите си, симпатяга ...
като карам за Бургас около петолъчката само Дарик ловя и винаги съм я слушал
професионалистка, задава точните въпроси, културна, не вика както е практиката на 90% от водещите, подготвена е за темите си, симпатяга ...
като карам за Бургас около петолъчката само Дарик ловя и винаги съм я слушал

Какво значи подготвила? Тя, като журналист трябва да може на момента да прави изводи и да се аргументира, а не със заучени фразички да се прави на интересна. Не съм много на ти с политиката, но това държание е тъпо... а Волен като политик трябва да е по-устат, аз по-добре дори бих отговорял вместо него... Тая що не покани бате Бойко така да му говори, ще му говори така, ама ще я завре в мишшата дупка, от която се е пръкнала. Много ме дразни тая, ама много!!! Асоцирам я с вулева.
- SKISA
-
-
а бе глеам ,че се хора с пушки в аватарите и есесовски некви надписи плюят по журналиската!! пак ви казвам темата не е за волен-той че е тъп -тъп е и че е болен -болен е!! темата беше за истинската журналистика и както казаха някои колеги тя се прави така!
бойко е бил предният ден и на него също му е задала злободневни въпроси -не го е оставила да си разиграва коня и точно тва ме кефи много в работата и. четох откъси от интервйто с бойко и хич не си поплюва и с него!
тука ,обаче явно неа се получи дискусия по темата-твърде много атака има....!!
а яни е яни янев и е баш гидикли на ред,законност и справедливост.
подготовката на едно интервю включва не само импровизация . кристиян ананпур ,която е призната в цял свят с изключително успешните си интервюта казва ,че се е подготвяла с месеци за някои от тях.....
бойко е бил предният ден и на него също му е задала злободневни въпроси -не го е оставила да си разиграва коня и точно тва ме кефи много в работата и. четох откъси от интервйто с бойко и хич не си поплюва и с него!
а яни е яни янев и е баш гидикли на ред,законност и справедливост.
подготовката на едно интервю включва не само импровизация . кристиян ананпур ,която е призната в цял свят с изключително успешните си интервюта казва ,че се е подготвяла с месеци за някои от тях.....
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
излишна тема! пичето залага на шоуто, а задава сериозни въпроси, а и интервюирания е бяла мишка, особено за ДДСто
п.п. колегата е влюбен

п.п. колегата е влюбен

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:а бе глеам ,че се хора с пушки в аватарите и есесовски некви надписи плюят по журналиската!!
Когато си безсилен, започваш да говориш за събеседниците си

SKISA написа:бойко е бил предният ден и на него също му е задала злободневни въпроси -не го е оставила да си разиграва коня и точно тва ме кефи много в работата и. четох откъси от интервйто с бойко и хич не си поплюва и с него!
Ама ти кога ще разбереш, че смисъла на един разговор и журналистиката не е, да се скараш с някой по телевизорО и хората да ти ахкат колко си голем? Ако за теб карането и воденето на НЕНОРМАЛЕН диалог е професионализъм...
SKISA написа:а яни е яни янев и е баш гидикли на ред,законност и справедливост.
Не е Яни, а е Яне. Научи поне имената на хората за които говориш. И не е баш гидикли, ма ти като оракула на форума би треало да го знаеш.
Последна промяна ///peter на 26 Юли 2009, 9:43, променена общо 2 пъти
- SKISA
-
-
големо разнищване на пост,големо чудо.
яне или яни или лудия от данс ми е точно стархидията! важното е ,че нее спал ,а тва е полезно за народа -политиците му и тези ,които се правят на такива да нямат много весели сънища.
и ако за вас добрата журналистика е да седи кротко некой у кресла и да си трае пред върхушката-за мене не е! да -мацката е нападателна и им скача и точно тва и е работата!
няам против различните мнения -аз казвам аз кво разбирам под силна журналистика .
сега стъпките са следните: ще тръгнат да и търсят под вола теле,некви компромати,некви ядове,дето секи човек си ги има,ше я изкарат ,че не си гледа детето,че е лесбийка или не си е платила три акта за паркиране....!! ако не стане така ше и думнат входа на блока като на другия разследващия от нова,а в русия съм ,в русия съм директно ги стрелват и се приключва с критиката и остават само удобните...!!! така действа машината. та като останат само мазни барековчета да си живеят и далаверстват, и мамят спокойно народа и да не им се пречи на "работата". нема кво да не им цепат басма! треа с перца дупетата да им галят -да не земе некой да му стане гадно ,докато го интервюират.
па хуу-явно тва е настроението тука към такава журналистика.нема геле! поне ми стана ясно.
живи и здрави!
яне или яни или лудия от данс ми е точно стархидията! важното е ,че нее спал ,а тва е полезно за народа -политиците му и тези ,които се правят на такива да нямат много весели сънища.
и ако за вас добрата журналистика е да седи кротко некой у кресла и да си трае пред върхушката-за мене не е! да -мацката е нападателна и им скача и точно тва и е работата!
няам против различните мнения -аз казвам аз кво разбирам под силна журналистика .
сега стъпките са следните: ще тръгнат да и търсят под вола теле,некви компромати,некви ядове,дето секи човек си ги има,ше я изкарат ,че не си гледа детето,че е лесбийка или не си е платила три акта за паркиране....!! ако не стане така ше и думнат входа на блока като на другия разследващия от нова,а в русия съм ,в русия съм директно ги стрелват и се приключва с критиката и остават само удобните...!!! така действа машината. та като останат само мазни барековчета да си живеят и далаверстват, и мамят спокойно народа и да не им се пречи на "работата". нема кво да не им цепат басма! треа с перца дупетата да им галят -да не земе некой да му стане гадно ,докато го интервюират.
па хуу-явно тва е настроението тука към такава журналистика.нема геле! поне ми стана ясно.
живи и здрави!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Що ве, нали водим диалог некъв, не може ли да ти отговарям?
Ако не става, кажи да се съобразам
Отново виждам, че няма смисъл изобщо да ти отговарям, щото ти си знаеш там некви си раЛти и тва е.
Ай, със здравИ глведай си джафканията по тв-то кефи се с "малииииииии" сека сутрин и се надявай с тая простащина да се "опрайм".

Ако не става, кажи да се съобразам

Отново виждам, че няма смисъл изобщо да ти отговарям, щото ти си знаеш там некви си раЛти и тва е.
Ай, със здравИ глведай си джафканията по тв-то кефи се с "малииииииии" сека сутрин и се надявай с тая простащина да се "опрайм".
- SKISA
-
-
ай ти се метай на гърба на болен и чекай да се оправим...!!
както ние защитаваме тезите си в разговора с тебе -така и журналиста треа да си гони до дупка и да пита и да иска да му се отговори като е питал...!! щото си защитава тезата ,а така защитава и обществения интерес да получиме отговори! щото кво да го пита вместо за бюджетния дефицит или защо се коалира с ибрикчия.....!?!? за реколтата от маниока във фламингово ли!?
заставаш на позиция срещу мен но спора не е за мен и теб или за болен ,а за тва що е добра журналистика и как се прави тя !!! това говориме ,ма изместването на темата явно е похват ,който постига повече правота!
дай пример за добър журналист или дайте ,да видя кви са ви критериите ! нали попитах. кое е според вас добра журналистика ,щом тва не е !?!!?!
а тва кой кво джавка или гледа сутрин е спорен въпрос ,щото едно джафкало - болно сме го видели и са на сичко отгоре се опитва и да се качи в каручката за управление на държавата,а не знае елементарни неща за желаните си партньори и за управлението. смешно е ,че му се показаха жълтите гащи...! ма ше ни стане тъжно като земе верно да управлява ...!
както ние защитаваме тезите си в разговора с тебе -така и журналиста треа да си гони до дупка и да пита и да иска да му се отговори като е питал...!! щото си защитава тезата ,а така защитава и обществения интерес да получиме отговори! щото кво да го пита вместо за бюджетния дефицит или защо се коалира с ибрикчия.....!?!? за реколтата от маниока във фламингово ли!?
заставаш на позиция срещу мен но спора не е за мен и теб или за болен ,а за тва що е добра журналистика и как се прави тя !!! това говориме ,ма изместването на темата явно е похват ,който постига повече правота!
дай пример за добър журналист или дайте ,да видя кви са ви критериите ! нали попитах. кое е според вас добра журналистика ,щом тва не е !?!!?!
а тва кой кво джавка или гледа сутрин е спорен въпрос ,щото едно джафкало - болно сме го видели и са на сичко отгоре се опитва и да се качи в каручката за управление на държавата,а не знае елементарни неща за желаните си партньори и за управлението. смешно е ,че му се показаха жълтите гащи...! ма ше ни стане тъжно като земе верно да управлява ...!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Мале как му наскачахте на Скицата... споко бе хора, човека просто се кефи на тази журналистка, не може ли?
Si non confectus, non reficiat.
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4