Диана Найденова-български журналист...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юли 2009, 17:40

hard2kill написа:SKISA, може би ако интервюираше азис, коментарите щяха да са други, но това е ВОЛЕН :mhihi:
И мен ме радва, определено се поизпотяват при нея.

Нещо към мен ли беше намека с "ВОЛЕН"? И с какво по-точно те радва? Че там се изпотявали, така ли?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Юли 2009, 20:20

ми явно за тебе ,щом така си го усетил...!!
дай да коментираме тогава интервюто с яни янев....!! щом изпитвате такава непоносима болка при показване на истинското лице на този ...човек!
жената се беше подготвила и бееше разбрала тоя на какви въпроси няма да може да отговори и му ги навря в носа ,точно както правят добрите журналисти!! като не е подготвен да отговори -да не е ходил или да не е ставал политик ,или всъщоност да си е научил урока....

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юли 2009, 20:32

Добре скиса ти си прав, както кажеш тъй да бъдИ.
Само не разбрах кой е този Яни? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 25 Юли 2009, 20:38

Дайте да го гледам това интервю с Яне.Няма ли го някъде по тракерите?

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Юли 2009, 20:45

Ами не знам какво толкова се палите по това интервю с Болен Сидеров - тука има само една идея - от една страна имаме Боленчо, който вечер си чете и наизустява репликите за следващия ден, грам оригинална мисъл не се влага в приказките му, а когато нещо му се объркат плановете за речта тоя внезапно почва да открива конспирации навсякъде около него. От друга страна имаме водеща, която МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ това - е какво мислите че ще направи - селска вечеринка ли? Ще го натисне по врата с вилицата за да си покаже Болния рогата, е и аз да бях и аз така щях да направя. Тя не е открила топлата вода. Нищо интересно не намирам в това интервю - то е като филм, който съм гледал. А че има аналогии с ранния Коритаров - така е, тука съм съгласен със Скицата.
Si non confectus, non reficiat.

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 25 Юли 2009, 22:20

Много ме кефи и мен:
професионалистка, задава точните въпроси, културна, не вика както е практиката на 90% от водещите, подготвена е за темите си, симпатяга ...

като карам за Бургас около петолъчката само Дарик ловя и винаги съм я слушал :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Юли 2009, 23:34

Какво значи подготвила? Тя, като журналист трябва да може на момента да прави изводи и да се аргументира, а не със заучени фразички да се прави на интересна. Не съм много на ти с политиката, но това държание е тъпо... а Волен като политик трябва да е по-устат, аз по-добре дори бих отговорял вместо него... Тая що не покани бате Бойко така да му говори, ще му говори така, ама ще я завре в мишшата дупка, от която се е пръкнала. Много ме дразни тая, ама много!!! Асоцирам я с вулева.

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Юли 2009, 0:22

а бе глеам ,че се хора с пушки в аватарите и есесовски некви надписи плюят по журналиската!! пак ви казвам темата не е за волен-той че е тъп -тъп е и че е болен -болен е!! темата беше за истинската журналистика и както казаха някои колеги тя се прави така!
бойко е бил предният ден и на него също му е задала злободневни въпроси -не го е оставила да си разиграва коня и точно тва ме кефи много в работата и. четох откъси от интервйто с бойко и хич не си поплюва и с него!
тука ,обаче явно неа се получи дискусия по темата-твърде много атака има....!!
а яни е яни янев и е баш гидикли на ред,законност и справедливост.

подготовката на едно интервю включва не само импровизация . кристиян ананпур ,която е призната в цял свят с изключително успешните си интервюта казва ,че се е подготвяла с месеци за някои от тях.....

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 26 Юли 2009, 2:33

Ей, Вълчо, мисля че прекалено много й се възхищаваш на това, че не цепи басма на никой... Да й бяха дали направо въже и маса със зъболекарски прибори да си продължи разпита в нейн си стил.... :mhihi:
Има си някакви граници, тя ги минава.

Едит: Аватара ми е шот обичам да пуцам, ама на шутърите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 26 Юли 2009, 5:10

излишна тема! пичето залага на шоуто, а задава сериозни въпроси, а и интервюирания е бяла мишка, особено за ДДСто :mhihi:
п.п. колегата е влюбен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Юли 2009, 8:37

SKISA написа:а бе глеам ,че се хора с пушки в аватарите и есесовски некви надписи плюят по журналиската!!

тука ,обаче явно неа се получи дискусия по темата-твърде много атака има....!!

Когато си безсилен, започваш да говориш за събеседниците си ;) Нали искаше мнения, или не се приемат различни от твоето?

SKISA написа:бойко е бил предният ден и на него също му е задала злободневни въпроси -не го е оставила да си разиграва коня и точно тва ме кефи много в работата и. четох откъси от интервйто с бойко и хич не си поплюва и с него!

Ама ти кога ще разбереш, че смисъла на един разговор и журналистиката не е, да се скараш с някой по телевизорО и хората да ти ахкат колко си голем? Ако за теб карането и воденето на НЕНОРМАЛЕН диалог е професионализъм...

SKISA написа:а яни е яни янев и е баш гидикли на ред,законност и справедливост.

Не е Яни, а е Яне. Научи поне имената на хората за които говориш. И не е баш гидикли, ма ти като оракула на форума би треало да го знаеш.
Последна промяна ///peter на 26 Юли 2009, 9:43, променена общо 2 пъти

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Юли 2009, 9:40

големо разнищване на пост,големо чудо.
яне или яни или лудия от данс ми е точно стархидията! важното е ,че нее спал ,а тва е полезно за народа -политиците му и тези ,които се правят на такива да нямат много весели сънища.
и ако за вас добрата журналистика е да седи кротко некой у кресла и да си трае пред върхушката-за мене не е! да -мацката е нападателна и им скача и точно тва и е работата!
няам против различните мнения -аз казвам аз кво разбирам под силна журналистика .
сега стъпките са следните: ще тръгнат да и търсят под вола теле,некви компромати,некви ядове,дето секи човек си ги има,ше я изкарат ,че не си гледа детето,че е лесбийка или не си е платила три акта за паркиране....!! ако не стане така ше и думнат входа на блока като на другия разследващия от нова,а в русия съм ,в русия съм директно ги стрелват и се приключва с критиката и остават само удобните...!!! така действа машината. та като останат само мазни барековчета да си живеят и далаверстват, и мамят спокойно народа и да не им се пречи на "работата". нема кво да не им цепат басма! треа с перца дупетата да им галят -да не земе некой да му стане гадно ,докато го интервюират.
па хуу-явно тва е настроението тука към такава журналистика.нема геле! поне ми стана ясно.
живи и здрави!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Юли 2009, 9:50

Що ве, нали водим диалог некъв, не може ли да ти отговарям? :shock: :confused:
Ако не става, кажи да се съобразам :mhihi:
Отново виждам, че няма смисъл изобщо да ти отговарям, щото ти си знаеш там некви си раЛти и тва е.
Ай, със здравИ глведай си джафканията по тв-то кефи се с "малииииииии" сека сутрин и се надявай с тая простащина да се "опрайм".

Аватар

Мнение от SKISA » 26 Юли 2009, 10:00

ай ти се метай на гърба на болен и чекай да се оправим...!!
както ние защитаваме тезите си в разговора с тебе -така и журналиста треа да си гони до дупка и да пита и да иска да му се отговори като е питал...!! щото си защитава тезата ,а така защитава и обществения интерес да получиме отговори! щото кво да го пита вместо за бюджетния дефицит или защо се коалира с ибрикчия.....!?!? за реколтата от маниока във фламингово ли!?
заставаш на позиция срещу мен но спора не е за мен и теб или за болен ,а за тва що е добра журналистика и как се прави тя !!! това говориме ,ма изместването на темата явно е похват ,който постига повече правота!
дай пример за добър журналист или дайте ,да видя кви са ви критериите ! нали попитах. кое е според вас добра журналистика ,щом тва не е !?!!?!
а тва кой кво джавка или гледа сутрин е спорен въпрос ,щото едно джафкало - болно сме го видели и са на сичко отгоре се опитва и да се качи в каручката за управление на държавата,а не знае елементарни неща за желаните си партньори и за управлението. смешно е ,че му се показаха жълтите гащи...! ма ше ни стане тъжно като земе верно да управлява ...!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Юли 2009, 10:07

Мале как му наскачахте на Скицата... споко бе хора, човека просто се кефи на тази журналистка, не може ли?
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата