Madin Mohhamed или новият Зидан.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Това детенце...
не знам, все едно се е родило с топката... нон-стоп ли тренира... невероятно...
ако не изпуши до 18, не почне да друса, да пие и прочие пороци на славата и парите... ще има блестящо бъдеще...

ако не изпуши до 18, не почне да друса, да пие и прочие пороци на славата и парите... ще има блестящо бъдеще...
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Страхотен талант, много, много добре я "пипа", но в клипчетата другите деца играят симулативно, в смисъл стоят като бидони!
Инак евала има данни да стане профисионален футболист, ако е късметлия и попадне на подходящи треньори, работи упорито, и куп други фактори, и благоприятни стечения на обстоятелствата!
Инак евала има данни да стане профисионален футболист, ако е късметлия и попадне на подходящи треньори, работи упорито, и куп други фактори, и благоприятни стечения на обстоятелствата!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Tod написа:Страхотен талант, много, много добре я "пипа", но в клипчетата другите деца играят симулативно, в смисъл стоят като бидони!
Не трябва да изключваме и адския късмет ,да няма контузиии ,че
много бяхме момците ,които спряхме заради контузиии.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
00Cool написа:Tod написа:Страхотен талант, много, много добре я "пипа", но в клипчетата другите деца играят симулативно, в смисъл стоят като бидони!
Не трябва да изключваме и адския късмет ,да няма контузиии ,че
Определено си прав, занимавал съм се този спорт доста насериозно и найстина много талантливи момчета спряха именно поради тази причина, но и в БГ си е драма да се занимаваш с каквото и да е и да очакваш нещата да се случват по правилата!

Good Luck
00Cool написа:Не трябва да изключваме и адския късмет ,да няма контузиии ,че
В България е така, ама хората имат терени, имат всичко необходимо...
Тука т'ва е нормално явление при нас - риташ 10-тина, години и ти се такова мамата от гадни терени, сгурии, асфалт и не знам си какви още експерименти дето си прави държавата с нас. Накрая контузия, операция и приключваш до юноши старша, 'щото разбираш, че няма на къде.
И аз съм "във кубъ"

Та за тва мога много да говоря ама не е мястото и времето сега

Иначе дано малкия се развива правилно и да ни радва някой ден по световните терени

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2