Къде живеем...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Фев 2009, 20:46

Дреме ми за България, точно толкова, колкото на България и съгражданите ми - българи им дреме за мене ...
Не говоря за приятели и роднини, а за всички тези непознати, които срещаш всеки ден по улиците, които вместо да ти кимнат за поздрав се чудят как да те погледнат по-злобно, че да ти вземат страха и едва ли не респект да събудят у тебе... Всички до такава степен са наплашени и стресирани, че някои дори са забравили, че са хора ... Е аз сред овце не желая да живея... К'во да правя там, да се жертвам в името на светлото бъдеще на България, което след много години някой друг, същия като сегашните ще осере, ще завлече квото може и ше сме пак на изходна позиция ли? Е, айде нема нужда ...

А колкото до робуването - повярвай ми, в бг съм се чуствал много по-зависим и "роб" отколкото в чужбина...

Извинявам се за офтопика, ама всеки си има глава на раменете, взима си решенията и си носи кръста. Не виждам защо някой, който дори не знае на кого говори, може да си позволява да чете морал, да се сметне за безпрекословно прав и да дава на хиляди хора тон в живота ...
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 17 Фев 2009, 20:55

eraziel написа:...

Опасявам се, че си ужасТно прав...... :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 17 Фев 2009, 21:00

sonny написа:А така чада мой, ходете да робувате на другите държави, а нашата я оставете да тъне в мизерия. Щото ако всимки си седяха на гъзовете и им дремеше за България, сега нямаше да са изкрадени лостовете, дори нямаше да има лостове по дърветата, а щеше да има истински между дърветата. А така като изчезвате по един по един, манго и комунчо си праат квот искат в тази западаща държавица и ни праат криви. Хвала вас умни хора, бягащи от майката земя.

:yes:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 17 Фев 2009, 22:22

bum_bum написа:няма ли някой комшия- спортист да помогне за възстановяване на фитнеса :mhihi:

Утре ше идем да видим какво ни трябва и ще я оправиме ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Фев 2009, 22:29

То нащо участие не се губи, аз да прилъжа някой да помага :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Фев 2009, 22:30

Ми то това да беше единствения случай.
В градинката пред нас се откраднаха ламите, пейките, люлките. И въпреки че е дарение на общината, тя нито веднъж не дойде...дори да почисти. :roll:
Не се очудвам на такъв вандализъм, но да се направиме, че все едно не сме видели нищо.....не е решение, лошото е, че и даже да се възстановят въпросните лостове, те пак ще изчезнат...и така до безкрай.

Аватар

Мнение от sonny » 17 Фев 2009, 22:31

bum_bum написа:То нащо участие не се губи, аз да прилъжа някой да помага :mhihi:

Надай се ку*ре на пияна пу*тка
ПС утре ако успееш да ме събудиш сутринта, ще разходим песовете и ше премерим :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Фев 2009, 22:35

ще ти запаля телефона към 8:15 :mhihi:
надявам се да не ги гепят, седели са си там години преди това.. ако са достатъчно здраво закрепени дано преценят, че зора не си струва печалбата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

--

Мнение от White 1913 Power » 17 Фев 2009, 23:20

извинявам се ако засягам някой но циганите на сапун !!!!!!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Фев 2009, 23:26

Сонка,Иво утре немога ама събота неделя бих помогнал,ако ще и да пребиеме некои мангал за спорта :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Re: --

Мнение от sonny » 17 Фев 2009, 23:27

White 1913 Power написа:извинявам се ако засягам някой но циганите на сапун !!!!!!!!

по-добре на гуми и после на бърн-аут :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от m525i24v » 17 Фев 2009, 23:31

Аз съм от "елитния" кв. Бояна където :

Бебешките колички си ги поръчваме джипове , задължително поне с комплект халогенни лампи и лебедка.

Ако си решил да се разходиш около края на година или началото на следващата и излезнеш без да си екипиран за професионален катерач - кучетата те гледат с недоумение.

Има поне 10 реки , за които държавата не подозира , едната е на моята улица , "...и всичко започна от незаконния водопровод...". На края на улицата се образува и пързалка за кънки - тъй че няма нужда да слизаш до "Ариана".

Места за паркиране ВИНАГИ има - паркираме по дупките , които вече станаха на подземни гаражи.

Имаме един-единствен светофар в целия квартал . Това е с цел Перничаните да се чувстват у дома си възможно най-дълго време - преди да стигнат до центъра.

Паркове ? Катерушки ? Избор за каквото и да е? Развлечение ? О не...

По тая тема може да се изпише толкова много , че лошо ми става...

младши ентусиаст
Аватар

--

Мнение от White 1913 Power » 17 Фев 2009, 23:36

да и на гуми и на бърнаут става също :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 18 Фев 2009, 0:04

bum_bum написа:надявам се да не ги гепят, седели са си там години преди това.. ако са достатъчно здраво закрепени дано преценят, че зора не си струва печалбата.

виждал съм как циганета разбиват бетонна колона с чуковете за да и извадят арматурата.Трудно ще ги спреш,но все пак успех :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

--

Мнение от White 1913 Power » 18 Фев 2009, 0:17

абе ора мойта работа е такава че да ги спирам тия мангусти но едно до сега съм разбрал квото и да се предприема можеш да го затрудниш повече но не и да го спреш

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата