Лаптоп или обикновен компютър!?
Модератор: Общи модератори
какво му предпочитате на лаптопа?
неудобната клавиатура или гадния тъчпад?!
ако не ми се беше наложило по здравословни причини сигурно никога нямаше да свикна тъпата клавиатура, на всичко отгоре няма и отделен блок за цифрите
единственото предимство е че е преносим и си има всичко /камери, колони, четец за карти, блутут/
неудобната клавиатура или гадния тъчпад?!
ако не ми се беше наложило по здравословни причини сигурно никога нямаше да свикна тъпата клавиатура, на всичко отгоре няма и отделен блок за цифрите
единственото предимство е че е преносим и си има всичко /камери, колони, четец за карти, блутут/
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
© написа:единственото предимство е че е преносим и си има всичко /камери, колони, четец за карти, блутут/
Е това малко ли е ??? Няма ли да ти е яко да седняш някъде да си отвориш лапа да пиеш кафе и да четеш БМВ Форума ?
Това че е преносим и може да си онлайн от всяка точка си е най-важното според мен !
п.п. Всяко нещо си има "+" и "-" - си ...
Последна промяна Sparco_Racing на 14 Фев 2009, 21:02, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Местя се сравнително често и само и единствено заради това си купих преносим комфутур
Иначе бих заложил определено на настолен много по-удобен, значително по-добра конфигурация на значително по-добра цена и т.н...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ползвах такъв нет и съм влизал у форумо от колата мнооого пъти и хич не е удобно...Sparco_Racing написа:Няма ли да ти е яко да седняш някъде да си отвориш лапа да пиеш кафе и да четеш БМВ Форума ?...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
най-добре е да имаш във вас един настолен компютър и един лаптоп като си в движение според мен, иначе лично аз не мога да свикна с "мишката" на лаптопите много ми е зор нещо 

Да и аз съм на мнение,че е хубаво човек да си има и двете .А защо си мислят някои хора,че като ползват лап топ са с нещо повече от тези с настолните пс.Кое му е по-добро на лап топа освен мобилността,другото си е пълен минус.Фактите си го доказват
Последна промяна biberon4o на 14 Фев 2009, 21:17, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

biberon4o написа:Да и аз съм на мнение,че е хубаво човек да си има и двете .А защо си мислят някои хора,че като ползват лап топ са с нещо повече от тези с настолните пс.Кое му е по-добро на лап топа освен мобилността,другото си е пълен минус.Фактите го доказват не само аз
Не аз не твърдя,че лап топа е по-добро....аз просто съм свикнала на лап топ и ми е много по-удобен.А за плюсове и минуси и двата варианта ги имат...Спора е безмислен...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
© написа: на всичко отгоре няма и отделен блок за цифрите
Кое викаш?

Единствения минус,който аз намирам е,че ако пуснеш музика и държиш на 100% осветеноста на монитора батерията пада за по-малко от 30 минути...иначе и до час и 1/2 съм откарвал

Лаптопа не може да се сравни с това, да се излегнеш удобно на фотьойла,да гледаш на 22 или повече инчовия монитор,да слушаш музика на 5+1.Винаги бих предпочел настолен!Иначе за в движение и един добър телефон ще ми свърши работа,вместо да мъкна тоя туч навсякаде с мене!ВЪпрос на предпочитание!
Shades of grey!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ползвам настолно ПЦ,често ми се случва обаче да цъкам и от лаптот и няма ли отделна мишка...по-добре и да не се опитвам
.Явно е въпрос на навик,но аз все още не мога да свикна 

Лаптопа и настолния компютър всъщност са две много различни неща като функционалност.
Аз например за работа ползвам това:
Няма как да го заменя с който и да е лаптоп, но пък когато ми трябва компютър извън дома или офиса, лаптопа е незаменима машинка и тогава основния критерий е тежеста размера му. Лаптопа ми е 13 инча и тежи около 2-3 кила...
Другия отговор който мога да ти дам е. Няма значение дали е лаптоп или настолен, важното е да е Ябълка
Аз например за работа ползвам това:

Няма как да го заменя с който и да е лаптоп, но пък когато ми трябва компютър извън дома или офиса, лаптопа е незаменима машинка и тогава основния критерий е тежеста размера му. Лаптопа ми е 13 инча и тежи около 2-3 кила...
Другия отговор който мога да ти дам е. Няма значение дали е лаптоп или настолен, важното е да е Ябълка

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
друго се 19' или 21' настолен компютър да го сравняваш с 15' или 17' лаптоп. Много по лесно се работи на настолен компютър. И за филми и за игри и ако търсиш качество настолният ти го дава. Лаптоп когато си в движение.