Лаптоп или обикновен компютър!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Лаптоп или Обикновен компютър!?

Лаптоп
118
57%
Обикновен
89
43%

Общо гласове : 207
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 14 Фев 2009, 20:41

Лап топа ми е много по удобен и ползвам предимно него.. :yes:

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Фев 2009, 20:54

какво му предпочитате на лаптопа?
неудобната клавиатура или гадния тъчпад?!
ако не ми се беше наложило по здравословни причини сигурно никога нямаше да свикна тъпата клавиатура, на всичко отгоре няма и отделен блок за цифрите
единственото предимство е че е преносим и си има всичко /камери, колони, четец за карти, блутут/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 14 Фев 2009, 20:59

© написа:какво му предпочитате на лаптопа?

То всъщност на квото свикнеш ,после тва ти е удобно.Аз едно време като си взех лап топа ми беше много търсене,но като си свикнах с него и сега ми е в пъти по-удобно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CoMPacT M54Б30
Мечтае да кара: 645Ci

Мнение от Sparco_Racing » 14 Фев 2009, 21:00

© написа:единственото предимство е че е преносим и си има всичко /камери, колони, четец за карти, блутут/

Е това малко ли е ??? Няма ли да ти е яко да седняш някъде да си отвориш лапа да пиеш кафе и да четеш БМВ Форума ?
Това че е преносим и може да си онлайн от всяка точка си е най-важното според мен !

п.п. Всяко нещо си има "+" и "-" - си ...
Последна промяна Sparco_Racing на 14 Фев 2009, 21:02, променена общо 1 път
Drifting Is NOT a Crime ...
"The Power Of ///M In The Palm Of My Hands"™
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Фев 2009, 21:01

Местя се сравнително често и само и единствено заради това си купих преносим комфутур :roll: Иначе бих заложил определено на настолен много по-удобен, значително по-добра конфигурация на значително по-добра цена и т.н...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 14 Фев 2009, 21:03

Лаптоп разбирасе :D

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Фев 2009, 21:05

Sparco_Racing написа:Няма ли да ти е яко да седняш някъде да си отвориш лапа да пиеш кафе и да четеш БМВ Форума ?...
Ползвах такъв нет и съм влизал у форумо от колата мнооого пъти и хич не е удобно... :confused: А и на батерия макс. 1 час...Слънце пече,не чиждаш нищо,няма много кеф у таа работа :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 14 Фев 2009, 21:06

най-добре е да имаш във вас един настолен компютър и един лаптоп като си в движение според мен, иначе лично аз не мога да свикна с "мишката" на лаптопите много ми е зор нещо :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 14 Фев 2009, 21:14

Да и аз съм на мнение,че е хубаво човек да си има и двете .А защо си мислят някои хора,че като ползват лап топ са с нещо повече от тези с настолните пс.Кое му е по-добро на лап топа освен мобилността,другото си е пълен минус.Фактите си го доказват
Последна промяна biberon4o на 14 Фев 2009, 21:17, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 14 Фев 2009, 21:17

biberon4o написа:Да и аз съм на мнение,че е хубаво човек да си има и двете .А защо си мислят някои хора,че като ползват лап топ са с нещо повече от тези с настолните пс.Кое му е по-добро на лап топа освен мобилността,другото си е пълен минус.Фактите го доказват не само аз

Не аз не твърдя,че лап топа е по-добро....аз просто съм свикнала на лап топ и ми е много по-удобен.А за плюсове и минуси и двата варианта ги имат...Спора е безмислен...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Фев 2009, 21:25

© написа: на всичко отгоре няма и отделен блок за цифрите

Кое викаш?
Изображение
Единствения минус,който аз намирам е,че ако пуснеш музика и държиш на 100% осветеноста на монитора батерията пада за по-малко от 30 минути...иначе и до час и 1/2 съм откарвал :D
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 14 Фев 2009, 21:46

Лаптопа не може да се сравни с това, да се излегнеш удобно на фотьойла,да гледаш на 22 или повече инчовия монитор,да слушаш музика на 5+1.Винаги бих предпочел настолен!Иначе за в движение и един добър телефон ще ми свърши работа,вместо да мъкна тоя туч навсякаде с мене!ВЪпрос на предпочитание!
Shades of grey!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Фев 2009, 21:54

Ползвам настолно ПЦ,често ми се случва обаче да цъкам и от лаптот и няма ли отделна мишка...по-добре и да не се опитвам :mhihi: .Явно е въпрос на навик,но аз все още не мога да свикна :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Фев 2009, 22:01

Лаптопа и настолния компютър всъщност са две много различни неща като функционалност.

Аз например за работа ползвам това:
Изображение
Няма как да го заменя с който и да е лаптоп, но пък когато ми трябва компютър извън дома или офиса, лаптопа е незаменима машинка и тогава основния критерий е тежеста размера му. Лаптопа ми е 13 инча и тежи около 2-3 кила...

Другия отговор който мога да ти дам е. Няма значение дали е лаптоп или настолен, важното е да е Ябълка :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Фев 2009, 22:01

друго се 19' или 21' настолен компютър да го сравняваш с 15' или 17' лаптоп. Много по лесно се работи на настолен компютър. И за филми и за игри и ако търсиш качество настолният ти го дава. Лаптоп когато си в движение.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата