Какво ще стане ако.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 03 Фев 2009, 2:30

От общината се съмнявам да разбереш нещо конкректно, като гледам във вашия квартал колко гаражи има не е истина, и то от колко години!?!
Ако съм на тебе няма да се замисля и минута да си плесна една клетка пред блока!

п.с. пък знаеш ли, може да си първия, който не си е избил гаража в квартала :D
майтапа се, не ти го пожелавам, напротиф 8)
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 03 Фев 2009, 2:33

Това Българина - е странно нещо.
Лятото постройхме тази козирка на терасата - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337712

И веднага 4 жалби от блока. Като на хора, на които би им пречило (а именно от входа) не се са оплакали. От другите входове обаче.. да.
Прави сметка за нещо по-мащабно, как ще се реагира.
А на снимките се вижда колко много други козирки има, нито една жалба. За нашата - 4.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 03 Фев 2009, 10:31

Слагай си гаража смело докато има място,аз така се чудих и вече няма места пред блока,даже има два гаража собствениците на които не са от блока :evil:
Ако въобще някои се занимава да ти прави проблем ще ти напишат един акт(не е много пари) и гаража ти остава.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Фев 2009, 10:42

ja написа:Циганска работа е тва за мене...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Фев 2009, 10:49

оправданието : и други така правят ! е малко несериозно и важи само в бг. има си закони и те трябва да се спазват. като не се-събарят се стени,правят се нови витрини,некой си си боднал клетка,друг пък си оградил на паркинга.....!
аз имам два сблъсъка с подобен род неща-единия беше със съсед ,който си огради с верига на паркинга на блока място. викнахме общината,махнаха веригата,на другия ден -пак сложил! говорхме му -не вдева. третото махане беше с един бус,вързани колците с въже и му се издра и колата,излетеха и колци и вериги и се приключи със заграждането...!
вторият случай е с гаражни клетки до младост3 на наше място. като казвам наше-начи с нотариален акт. у полето ,ма си е наше. предупредихме ги,писахме им бележки -те си питаха ушите да ги махнат. дойде крана ,дигна квото -толко в две имаше коли -одрали се ! ми сори!

та тва : "на никой нема да пречи!" ми просто иди в общината ,плати го ако се продава и си го купи. и като си е твое си извади една виза за гараж и си ти.....!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 03 Фев 2009, 10:56

Скиса,при теб слу4ея е друг предвид това 4е местото си е 4асна собственост и никой по никакъв повод неможе да ти стъпва на земята,имам подобен слу4ей с една къща в горубляне дето се опитвам да се добера сега до нея,ма тва е друга тема
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Фев 2009, 11:01

кажи за тая къща....!?аз съм от горубляне-може па да я знам...!? да не е мойта... :D

имах впредвид ,че за клетките е частно-да,ма паркинга беше общински! а общински означава на всички ,както е и случаят със земята до блока ти. който и да се оплаче ще има право да го направи и не можеш да му се цупиш и ако додат да те глобат оправданието: "ма и другите така" не важи...! дали ще пречи или не не е от значение...

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 03 Фев 2009, 12:11

А бе то защото всеки си прави какво си пойска, и че и другите го правят та и аз мога, сме на тва дередже.
А иначе може би ще пуснат жалба ще ти напишат акт, който няма да платиш и гаража ще си остане, а може и без акт да се разминеш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 03 Фев 2009, 14:52

ОБЪРКАЛ СИ РЕЙСА ПИЧ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 03 Фев 2009, 14:53

ОБЪРКАЛ СИ РЕЙСА ПИЧ!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 03 Фев 2009, 15:00

колега,мисля че с добро можеш да постигнеш много ,просто обиколи си съседите кажи им чисто и просто какво искаш да правиш и дали имат нещо против,мисля че тогава ако не пречиш на никой ,няма да го мислиш дали глоба или дали някой ще звънне ,незнам :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Фев 2009, 15:05

KIM написа:колега,мисля че с добро можеш да постигнеш много ,просто обиколи си съседите кажи им чисто и просто какво искаш да правиш и дали имат нещо против,мисля че тогава ако не пречиш на никой ,няма да го мислиш дали глоба или дали някой ще звънне ,незнам :roll:

Абе не става въпрос тука какво ше кажат съседите ами че сме заприличали на катун деба, навсякъде всеки си огражда, строи си бараки, слага си гаражи.

Колега баварец, и да сложиш гараж на общинска земя, рано или късно ще го махнат. Тая цигания все някога треа да престане.

По дбре с тия пари оправи градинката пред входа си...

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 03 Фев 2009, 18:14

ja написа:
KIM написа:колега,мисля че с добро можеш да постигнеш много ,просто обиколи си съседите кажи им чисто и просто какво искаш да правиш и дали имат нещо против,мисля че тогава ако не пречиш на никой ,няма да го мислиш дали глоба или дали някой ще звънне ,незнам :roll:

Абе не става въпрос тука какво ше кажат съседите ами че сме заприличали на катун деба, навсякъде всеки си огражда, строи си бараки, слага си гаражи.

Колега баварец, и да сложиш гараж на общинска земя, рано или късно ще го махнат. Тая цигания все някога треа да престане.

аве по принцип има предложение тези клетки да се премахнат от общините,кадето се прецени.в моя слу4ай оба4е разпитах днес и ми казаха 4е мога да си сложа такава клетка и да си плащам месе4ен наем кам общината който е неква мизерна суми4ка и няма да имам грижи.днеска не успях да отида до общината да разбера сас сигурност дали е така,но тази информация е полу4их от собственик на гараж ;)
а тва дали на теб ти харесва или не няма зна4ение,кат не могат да осигурят от общината достатъ4но място за паркиране секи ше си прави квот си иска,вклю4ително и аз.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Фев 2009, 18:38

bavareca_86 написа:
ja написа:

аве по принцип има предложение тези клетки да се премахнат от общините,кадето се прецени.в моя слу4ай оба4е разпитах днес и ми казаха 4е мога да си сложа такава клетка и да си плащам месе4ен наем кам общината който е неква мизерна суми4ка и няма да имам грижи.днеска не успях да отида до общината да разбера сас сигурност дали е така,но тази информация е полу4их от собственик на гараж ;)
а тва дали на теб ти харесва или не няма зна4ение,кат не могат да осигурят от общината достатъ4но място за паркиране секи ше си прави квот си иска,вклю4ително и аз.

Ама много ясно, че е така... Огради си после около гаража място за барбекю, после бодни и две лехи домати за салата... Що да не прай секи квото си иска. Съседа па ше навъди неколко кокошки в стария мосвич до гаража ти... и те така :)

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 05 Фев 2009, 19:49

ja написа:
bavareca_86 написа:
ja написа:

Ама много ясно, че е така... Огради си после около гаража място за барбекю, после бодни и две лехи домати за салата... Що да не прай секи квото си иска. Съседа па ше навъди неколко кокошки в стария мосвич до гаража ти... и те така :)
то ако ше се заяждаме по добре да се прекрати темата,което не е желателно

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата