Какво ще стане ако.....
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
От общината се съмнявам да разбереш нещо конкректно, като гледам във вашия квартал колко гаражи има не е истина, и то от колко години!?!
Ако съм на тебе няма да се замисля и минута да си плесна една клетка пред блока!
п.с. пък знаеш ли, може да си първия, който не си е избил гаража в квартала
майтапа се, не ти го пожелавам, напротиф
Ако съм на тебе няма да се замисля и минута да си плесна една клетка пред блока!
п.с. пък знаеш ли, може да си първия, който не си е избил гаража в квартала

майтапа се, не ти го пожелавам, напротиф

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Това Българина - е странно нещо.
Лятото постройхме тази козирка на терасата - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337712
И веднага 4 жалби от блока. Като на хора, на които би им пречило (а именно от входа) не се са оплакали. От другите входове обаче.. да.
Прави сметка за нещо по-мащабно, как ще се реагира.
А на снимките се вижда колко много други козирки има, нито една жалба. За нашата - 4.
Лятото постройхме тази козирка на терасата - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337712
И веднага 4 жалби от блока. Като на хора, на които би им пречило (а именно от входа) не се са оплакали. От другите входове обаче.. да.
Прави сметка за нещо по-мащабно, как ще се реагира.
А на снимките се вижда колко много други козирки има, нито една жалба. За нашата - 4.

E34, E38
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Слагай си гаража смело докато има място,аз така се чудих и вече няма места пред блока,даже има два гаража собствениците на които не са от блока
Ако въобще някои се занимава да ти прави проблем ще ти напишат един акт(не е много пари) и гаража ти остава.

Ако въобще някои се занимава да ти прави проблем ще ти напишат един акт(не е много пари) и гаража ти остава.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
оправданието : и други така правят ! е малко несериозно и важи само в бг. има си закони и те трябва да се спазват. като не се-събарят се стени,правят се нови витрини,некой си си боднал клетка,друг пък си оградил на паркинга.....!
аз имам два сблъсъка с подобен род неща-единия беше със съсед ,който си огради с верига на паркинга на блока място. викнахме общината,махнаха веригата,на другия ден -пак сложил! говорхме му -не вдева. третото махане беше с един бус,вързани колците с въже и му се издра и колата,излетеха и колци и вериги и се приключи със заграждането...!
вторият случай е с гаражни клетки до младост3 на наше място. като казвам наше-начи с нотариален акт. у полето ,ма си е наше. предупредихме ги,писахме им бележки -те си питаха ушите да ги махнат. дойде крана ,дигна квото -толко в две имаше коли -одрали се ! ми сори!
та тва : "на никой нема да пречи!" ми просто иди в общината ,плати го ако се продава и си го купи. и като си е твое си извади една виза за гараж и си ти.....!!!
аз имам два сблъсъка с подобен род неща-единия беше със съсед ,който си огради с верига на паркинга на блока място. викнахме общината,махнаха веригата,на другия ден -пак сложил! говорхме му -не вдева. третото махане беше с един бус,вързани колците с въже и му се издра и колата,излетеха и колци и вериги и се приключи със заграждането...!
вторият случай е с гаражни клетки до младост3 на наше място. като казвам наше-начи с нотариален акт. у полето ,ма си е наше. предупредихме ги,писахме им бележки -те си питаха ушите да ги махнат. дойде крана ,дигна квото -толко в две имаше коли -одрали се ! ми сори!
та тва : "на никой нема да пречи!" ми просто иди в общината ,плати го ако се продава и си го купи. и като си е твое си извади една виза за гараж и си ти.....!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Скиса,при теб слу4ея е друг предвид това 4е местото си е 4асна собственост и никой по никакъв повод неможе да ти стъпва на земята,имам подобен слу4ей с една къща в горубляне дето се опитвам да се добера сега до нея,ма тва е друга тема
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
кажи за тая къща....!?аз съм от горубляне-може па да я знам...!? да не е мойта...
имах впредвид ,че за клетките е частно-да,ма паркинга беше общински! а общински означава на всички ,както е и случаят със земята до блока ти. който и да се оплаче ще има право да го направи и не можеш да му се цупиш и ако додат да те глобат оправданието: "ма и другите така" не важи...! дали ще пречи или не не е от значение...

имах впредвид ,че за клетките е частно-да,ма паркинга беше общински! а общински означава на всички ,както е и случаят със земята до блока ти. който и да се оплаче ще има право да го направи и не можеш да му се цупиш и ако додат да те глобат оправданието: "ма и другите така" не важи...! дали ще пречи или не не е от значение...
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
KIM написа:колега,мисля че с добро можеш да постигнеш много ,просто обиколи си съседите кажи им чисто и просто какво искаш да правиш и дали имат нещо против,мисля че тогава ако не пречиш на никой ,няма да го мислиш дали глоба или дали някой ще звънне ,незнам
Абе не става въпрос тука какво ше кажат съседите ами че сме заприличали на катун деба, навсякъде всеки си огражда, строи си бараки, слага си гаражи.
Колега баварец, и да сложиш гараж на общинска земя, рано или късно ще го махнат. Тая цигания все някога треа да престане.
По дбре с тия пари оправи градинката пред входа си...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
аве по принцип има предложение тези клетки да се премахнат от общините,кадето се прецени.в моя слу4ай оба4е разпитах днес и ми казаха 4е мога да си сложа такава клетка и да си плащам месе4ен наем кам общината който е неква мизерна суми4ка и няма да имам грижи.днеска не успях да отида до общината да разбера сас сигурност дали е така,но тази информация е полу4их от собственик на гаражja написа:KIM написа:колега,мисля че с добро можеш да постигнеш много ,просто обиколи си съседите кажи им чисто и просто какво искаш да правиш и дали имат нещо против,мисля че тогава ако не пречиш на никой ,няма да го мислиш дали глоба или дали някой ще звънне ,незнам
Абе не става въпрос тука какво ше кажат съседите ами че сме заприличали на катун деба, навсякъде всеки си огражда, строи си бараки, слага си гаражи.
Колега баварец, и да сложиш гараж на общинска земя, рано или късно ще го махнат. Тая цигания все някога треа да престане.
По дбре с тия пари оправи градинката пред входа си...

а тва дали на теб ти харесва или не няма зна4ение,кат не могат да осигурят от общината достатъ4но място за паркиране секи ше си прави квот си иска,вклю4ително и аз.
bavareca_86 написа:аве по принцип има предложение тези клетки да се премахнат от общините,кадето се прецени.в моя слу4ай оба4е разпитах днес и ми казаха 4е мога да си сложа такава клетка и да си плащам месе4ен наем кам общината който е неква мизерна суми4ка и няма да имам грижи.днеска не успях да отида до общината да разбера сас сигурност дали е така,но тази информация е полу4их от собственик на гаражja написа:KIM написа:колега,мисля че с добро можеш да постигнеш много ,просто обиколи си съседите кажи им чисто и просто какво искаш да правиш и дали имат нещо против,мисля че тогава ако не пречиш на никой ,няма да го мислиш дали глоба или дали някой ще звънне ,незнам
По дбре с тия пари оправи градинката пред входа си...![]()
а тва дали на теб ти харесва или не няма зна4ение,кат не могат да осигурят от общината достатъ4но място за паркиране секи ше си прави квот си иска,вклю4ително и аз.
Ама много ясно, че е така... Огради си после около гаража място за барбекю, после бодни и две лехи домати за салата... Що да не прай секи квото си иска. Съседа па ше навъди неколко кокошки в стария мосвич до гаража ти... и те така

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
то ако ше се заяждаме по добре да се прекрати темата,което не е желателноja написа:bavareca_86 написа:аве по принцип има предложение тези клетки да се премахнат от общините,кадето се прецени.в моя слу4ай оба4е разпитах днес и ми казаха 4е мога да си сложа такава клетка и да си плащам месе4ен наем кам общината който е неква мизерна суми4ка и няма да имам грижи.днеска не успях да отида до общината да разбера сас сигурност дали е така,но тази информация е полу4их от собственик на гаражja написа:KIM написа:колега,мисля че с добро можеш да постигнеш много ,просто обиколи си съседите кажи им чисто и просто какво искаш да правиш и дали имат нещо против,мисля че тогава ако не пречиш на никой ,няма да го мислиш дали глоба или дали някой ще звънне ,незнам
По дбре с тия пари оправи градинката пред входа си...![]()
Ама много ясно, че е така... Огради си после около гаража място за барбекю, после бодни и две лехи домати за салата... Що да не прай секи квото си иска. Съседа па ше навъди неколко кокошки в стария мосвич до гаража ти... и те така
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3