Трън в очите на Европа и света ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Яну 2009, 2:45

520i написа:.... ...
Викаш България,Англия-разлика няма ,а :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 12 Яну 2009, 2:50

520i написа:Абе айде стига с глупости.От 1 година живея в Лондон,да не си мислите че тук много чистят.Че сме зле,зле сме, спор няма.Ама чак пък толко прекаляват.С ръка на сърцето мога да призная,че разликата между Англия и България е само в корупцията-тук тя е само на високите етажи.В бг 1 път в годината утрепат някой бакшиш и големи митинги стават.Само за декември месец,повтарям декември само в Лондон са убити 26!!! деца.Кой знае още колко други.Ако объркаш пресечките тук и се набиеш в някои лош квартал,големи ядове ще береш или недай си Боже да хванеш някоя агитка след футболен мач да пътува с теб в автобуса или още по лошото във влака и още много много.Не трябва да живеем с това под съзнание колко сме зле,че не е точно така...80% хората които все се оплакват не са излизали и за 5 дни в чужбина,ама много знаят- европеиците тфа европеиците онове и т.н. ...

по-голяма простотия не бях чел скоро ... :mhihi:
Последна промяна CheGevara на 12 Яну 2009, 2:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Яну 2009, 2:52

Абе не са баш глупости,може би малко носталгията взима превез,ама не са баш глупости.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Яну 2009, 2:54

по добре това да покажат от колкото Бояна, драгалевци..
Да има повече сила посланието.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Яну 2009, 3:38

ja написа:Абе дали заради газта или не, факт е че има хора, които така живеят. Сега децата какво са виновни, че да гладуват. Нормално е да се осигури от държавата един минимален стандарт на живот и който иска и му е изгодно да си живее на него, който има акъл ще се развие все някак си. Ама е нечовешко да оставиш деца да гладуват пък министър председателя да качи 10 кила за 4 години...

Не може правителството да обяви 3 милиарда излишък а в същото време да има толкова мизерно живеещи хора... значи някой нещо не си е свършил работата.

Какви деца колега.Аз работя на място пълно с деца.Никакви деца не са,те са диваци :evil: някво келешче на 7 години идва ми иска огънче,другия пък ме дебне да отида в тоалетната и да ми обере касата!!! Какви деца са това?Пушат,дрогирват се,крадът тормозят малките българчета,държът се като апсолютно племе!Да мрът!!!!!!!!!!!!
Идва групичка деца българи след училище и сядат да пуцат на комповете,играят,смеят се забавляват се.И после идват ония ти му селяндури и почват да рушат викат,навсякаде вони се не трае.Какви хора са това!!!!Само дебне да те окраде.
Майкайм мръсна и гадове!!!!!! Ще му цапнеш един шамар после ще лежиш по затвори.Кво ми ги показват тия манговци да покажат един българин как живее!Защо не показват българи?????
Защо не показват български деца,чиито родители искат да ги изучат в хубави училища а нямат възможност,защо не покажат български деца инвалиди,които нема еидн доктор да се погрижи за него и няма пари да се оперира.
Показват ми тия боклуци,дето сигурно са се заляли от смях като са спрели камерите.
Горките те ооо много им се извинявам,че със моя данък заплата им плащам тока и водата,че им плащам помощи да си раждат малките изроди - бъдещи крадци и убийци!!!!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Яну 2009, 6:19

Циганистан-натам отиваме!
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Яну 2009, 10:28

:uups: :uups: Най лошото е, че хора който не са стъпвали в БГ ше си помислят, че тук наистина живеем така, осообено хамериканците. Сега излиза, че тук има само мангали и Станишев.
Големи са коне с капаци тия американци, яко могат да ги манипулират особенно тая телевизия СНН. Преди години ония филм за Боран, сички амеркиканци де ги познавам си мислеха, че тва е Казакстан, а то тапия филм е сниман в Румъния, ама като са коне...
Ся кофти и леко ме е :uups: , бахти аз в мангалия ли живея.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Яну 2009, 10:47

Сондьора написа::uups: :uups: Най лошото е, че хора който не са стъпвали в БГ ше си помислят, че тук наистина живеем така, осообено хамериканците. Сега излиза, че тук има само мангали и Станишев.
Големи са коне с капаци тия американци, яко могат да ги манипулират особенно тая телевизия СНН. Преди години ония филм за Боран, сички амеркиканци де ги познавам си мислеха, че тва е Казакстан, а то тапия филм е сниман в Румъния, ама като са коне...
Ся кофти и леко ме е :uups: , бахти аз в мангалия ли живея.
споко колега,те си избраха президент сиганин от технуту шикер махала :mhihi: ,цел свет им са смей ся
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Яну 2009, 10:48

еми по изкривен и тенденциозен репортаж скоро не бях гледал :mhihi: ,много добре значт че тва са мангали и от тях нищо не става ама все повтаря европеици :mhihi: все едно в Плевен няма нормални хора ами някви мангали снимат,че можеби в щатите нямат подобни гета и мизерия ами са много загрижени за наще

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 12 Яну 2009, 12:56

Тоя блок дето го снимаха съм живял там има няма 20 години. Там Българи няма, та няма как този материал да отразява положението в България. Може би само за училището и моментчето със серГЕЙ станиШЕФФ, но това си е мое мнение.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 12 Яну 2009, 13:07

винаги чужди репортери като снимат или правят някакъв репортаж за българия все "МАЗНИТЕ МАНГАЛИ' снимат.защо ли е така?-защото мангалите винаги за някой лев могат да се разреват и да се правят на артисти даже по добре и от предавенето 'комиците".нека тея репортери или журналисти снимат българите не тея мангали и да им се обястни че мангалите измет която незасложава да им се обръщя внимание.както във италия там даже неги имат като население,като хора.нямат лични карти и адреси,гонят ги от всякаде.тоя клип е пълна заблуда :evil: :ranting: :maad: .няма нищо общо със газовата криза-и лято да е и газ да има във българия мнаговците пак са си манговци0те така живеят. :!:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 12 Яну 2009, 13:58

Binev_OuT написа:Какви деца колега.Аз работя на място пълно с деца.Никакви деца не са,те са диваци :evil: някво келешче на 7 години идва ми иска огънче,другия пък ме дебне да отида в тоалетната и да ми обере касата!!! Какви деца са това?Пушат,дрогирват се,крадът тормозят малките българчета,държът се като апсолютно племе!Да мрът!!!!!!!!!!!!
Идва групичка деца българи след училище и сядат да пуцат на комповете,играят,смеят се забавляват се.И после идват ония ти му селяндури и почват да рушат викат,навсякаде вони се не трае.Какви хора са това!!!!Само дебне да те окраде.
Майкайм мръсна и гадове!!!!!! Ще му цапнеш един шамар после ще лежиш по затвори.Кво ми ги показват тия манговци да покажат един българин как живее!Защо не показват българи?????
Защо не показват български деца,чиито родители искат да ги изучат в хубави училища а нямат възможност,защо не покажат български деца инвалиди,които нема еидн доктор да се погрижи за него и няма пари да се оперира.
Показват ми тия боклуци,дето сигурно са се заляли от смях като са спрели камерите.
Горките те ооо много им се извинявам,че със моя данък заплата им плащам тока и водата,че им плащам помощи да си раждат малките изроди - бъдещи крадци и убийци!!!!!!!

Много си прав, но за съжаление само хора като теб, които са сред тях и им се налага всекидневно да им търпят безобразията, имат реална представа за какво всъщност става въпрос ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 12 Яну 2009, 14:05

И аз се чудя защо показват тия мангали,извинявайте ама това племе е свикнало цял живот да не работи и учи,а после се оплакват,че нямат пари и са най-бедните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 12 Яну 2009, 14:27

Абе на тия цигани да не им правим ние децата бе :twisted: Те жорналистите знаят кои да снимат само още повече отажняват положението :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 12 Яну 2009, 14:50

Сондьора написа:Сега излиза, че тук има само мангали и Станишев.

Ами то натам отиват нещата, колега! В България скоро мангалите ще са повече от нас!
И аз съм бил по чужбина, кажи-речи навсякъде в Европа. Да , и там има цигани и цигания, но никъде гражданите не са принудени да живеят с това. Освен във Франция и Румъния. Румънците по default са си само цигани, а Французите са си вкарали автогол преди милион години с тъпите си колонии. И навсякъде циганина си знае, че е циганин и си се държи като такъв, не смее да те погледне в очите, камо ли да ми седи тежко по кафетата и да ми държи рацерски волана на Голфа! Никъде, АМА НИКЪДЕ не е така умешано обществото! Никъде другаде в Европа няма мангал да живее в съседната врата на същия етаж! Живеят си по гетата, където бели не е желателно да стъпват, а не обикалят като тука по централните улици кльщави циганета, изрусени на кичури със сребърни ланци и "кожени" якета, пък и чак гледат на проблем :evil:
Много е жалко, че сме толкова толерантни към хора, които крадат нас и държавата с всякакви схеми за помощи и т.н ?! За расова дискриминация можем да говорим само от тяхна страна... Ако аз взема да се разхождам свободно, пеш насред циганската махала, дали няма да ме потрошат от бой, ей така само защото съм Българин. Та, колеги, клипа си е много хубав, той показва бъдещето, такова каквото ще бъде за България :( Това е самата истина - циганска държава сме си...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата