Автоборсите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 11 Яну 2009, 19:07

На мене до преди година и нещо ми се налагаше да продавам коли и мога да ви кажа, че тия хубавите не са хич хубави.

Една кола трябва да е натисната някъде, нещо да и има за да бъде качесвена... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 11 Яну 2009, 19:08

Те хората са тръгнали да продават коли за да купуват ефтини имоти с тази финансова криза, вие пък коли ще купувате..Това да си купиш точно сега кола е може би най-лошият избор ,защото същите нямат цена. Сега е хубаво човек да се ослушва и да си купува недвижимо имущество,нещо за което преди си мечтал сега го купуваш на 1/2 от цената -изпадат такива оферти , че ..:)))

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 11 Яну 2009, 19:13

sineok_pi4_ написа:Те хората са тръгнали да продават коли за да купуват ефтини имоти с тази финансова криза, вие пък коли ще купувате..Това да си купиш точно сега кола е може би най-лошият избор ,защото същите нямат цена. Сега е хубаво човек да се ослушва и да си купува недвижимо имущество,нещо за което преди си мечтал сега го купуваш на 1/2 от цената -изпадат такива оферти , че ..:)))

Ми кат немаш кола пеш ли да ходиш. :mhihi: Иначе за имотите си прав,преди един на който съм мераклия го даваха за милион и половина,а сега му търсят 700 хиляди.Ама не ми достигат пак за няколко стотици хиляди. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Яну 2009, 19:36

sineok_pi4_ написа:Те хората са тръгнали да продават коли за да купуват ефтини имоти с тази финансова криза, вие пък коли ще купувате..Това да си купиш точно сега кола е може би най-лошият избор ,защото същите нямат цена. Сега е хубаво човек да се ослушва и да си купува недвижимо имущество,нещо за което преди си мечтал сега го купуваш на 1/2 от цената -изпадат такива оферти , че ..:)))

Те някои имоти още ще падат - а такива оферти за панел в Люлин на 1500 евра вече са мираж, от друга страна повечето народ купува имоти чрез кредити, а в момента банките трудно дават пари, така че не е много лесно. Който има пари в "кеш ин хенд" знае какво да ги прави, макар че масово хората си теглят парите от банките и ги крият по буркани :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Яну 2009, 19:36

Какви имоти бе човек!? Момчето търси кола за 4 бона, не за 400!
До автора: не знам защо си се забил по автокъщите, там купуват евтини коли за да могат да ги продадат! Ще ти направя една сметка, безплатно, за да видиш че автокъщите са загуба на време:

Купуваш за 4000 и почваш:
- Г.О. 120 - 150лв
- аларма 150лв
- регистрация + екотакса 250лв
- каско - 400лв
- обслужване 500лв
- гуми? 400лв
- някое касетофонче - 150
До тук 2000лв!
Ами ако излезе нещо друго?

- винетка 67лв :mhihi:
Вземи кола от човек, поне половината неща ще са платени....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 11 Яну 2009, 19:53

Така е колега barty... :) аз минах да видим кво става по борсите не съм тръгнал да я взимам, то е ясно че от човек е по добре но пак си зависи от колата и от човека :) а и по борсите има повечко избор ахахахах... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 11 Яну 2009, 20:50

werno ma kavi mi ti kyde gi widq teq 500lw obsluvwane na компакт не ми е ясно и кат е карана тука налли се сещаш какво е видял хайвана по наще родни дупки с наще хубави горива и консумативи ,така 4е и в тая теза логика няма или може би трябва да търсиш идеалния маняк дет си купува 4асти само от дару , и тн което пак нема да стане и така пак връщате мом4ето обратно в на4алото , пи4 един златен съвет от мене от много обикаляне и гледане под лупа файда няма , щото пак немаш никви гаранции просто трябва да пре4упиш тая обременена психика , обясни като е била 4укната колата кво и има голяма работа примерно ами я си представи 4е си намериш идеалната лъска4ка на хубави пари , оба4е била здухана и са и турили от ония руските добав4и4ки дет посмъртно никой не може да разбере 4е я има вътре , и кво става след едни 20-тина хил км ражда и кво става вместо един калник да си оправиш за 100-тина лев4ета ти отваряш мотор и потъваш едни 1000 лев4енца така 4е грабвай нещо дет ти е насърце и не мисли щото от опит ти казвам тея дет много мислят и много разбират накрая се нашляпват с най-големите барутници :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Яну 2009, 21:30

Колко струва да смениш в някакъв сервиз: маслен, въздушен, бензинов и климатичен филтър, масло на двигател, дифа, скоростите, ролките и ремъците, антифриза + евентуално термостат и за да си сигурен и водна помпа? Така както си мислиш за 150 лв и изведнъж си ударил 5 стотака :( И не ме питай откъде знам! Ако излезе и някоя накладка? Или и дискове? Ами ауспух? Ами свещи или кабели? Или...... Всичко това са консумативи, едни се сменят на 10 хил, други един път годишно но така или иначе в повечето случаи при нов внос са всичките! Тия коли ги купуват за 1000 евро, никой не вкарва лачените Е36 защото там са по 2500 евро и повече и тука никой няма да ги купи!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 11 Яну 2009, 21:39

През изминалата седмица изчетох половината форум относно моя въпрос за взимането на компактче, но тази тема ми беше една от най- полезните. Благодаря ви колеги :) :) :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SuperMoto_vt » 11 Яну 2009, 21:45

Имам един двама приятели такива като теб дето са се вманиачили с търсенето на забележки гледат дори дали има колата хубави чистачки и наи каквая от голям тарикатлък се нацепват с най голямата торба

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Яну 2009, 23:20

От всичко писано до тук за мен JANI е много прав...
Извод-ако искаш читаво си вземаш от вън,ако искаш евтино си вземаш от тук... ;) така,че успех на всички...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 11 Яну 2009, 23:24

драгичево ,перник и дупница - бермутцкия триъгълник :mhihi: намерил си къде да отидеш виж ако търсиш ефтина и хубава кола дупница е градът може да е крадена но за сметка на това е ефтина :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: Автоборсите...

Мнение от ivan1979g » 12 Яну 2009, 5:16

SvetlyoSvetlyo написа:Колеги до се га обикалях няколко борси за коли тука наблизао в Драгичево и Перник... направо се потресох от хората... :D

Сега е доста глупаво да си купиш каквато и да е кола. Остави ги тия киселяци в авто-борсата да си киселеят. Питай ги след 3-4 месеца какво и на кого ще продават. При криза коли, имоти и т.н. никой не купува. А кризата ще е страшна.

Отделно тая кола не струва 4000лв даже и икономиката да беше в разцвет.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 12 Яну 2009, 7:47

barty написа:Колко струва да смениш в някакъв сервиз: маслен, въздушен, бензинов и климатичен филтър, масло на двигател, дифа, скоростите, ролките и ремъците, антифриза + евентуално термостат и за да си сигурен и водна помпа? Така както си мислиш за 150 лв и изведнъж си ударил 5 стотака :( И не ме питай откъде знам! Ако излезе и някоя накладка? Или и дискове? Ами ауспух? Ами свещи или кабели? Или...... Всичко това са консумативи, едни се сменят на 10 хил, други един път годишно но така или иначе в повечето случаи при нов внос са всичките!

Викаш на 10 хил ги сменяваш всичките тея работи, а? Масло на дифа и скоростите :mhihi:
антифриза??
дискове, ауспух, кабели???
Ти бате с кви части караш??
Те половината работи в редки случаи се налага да се пипат изобщо ти викаш на 10 хиляди, а? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ааа, да - не ме питай от къде знам :lol:
Повечето тука сте във филма - БМВ, значи трее кинта да се налива яко, а. Па те ако се трошат толко аз нема и да си купувам. Досега съм карал Опел, Нисан, Мерцедес, Форд (!), почти всички стари и не са се вкарвали толкова пари за да се приведат в ред, естествено нещо може да се развали, но вие системно преувеличавате, имам чувството че някои са се зомбирали в тоя форум.
Айде живи и здрави! :bchug: :bchug: :bchug:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Яну 2009, 8:50

Имало криза, аз си продавам! Имала колата забележки, ми ще има тя не е произведена вчера!
Не струвал компакт с клима 4000лв. А КОЛКО СТРУВА Г-Н КАПАЦИТЕТ?
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата