Въпрос относно модел на Порше
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
TUZara` написа:Порше си е порше...Койт квот ще да ми говори...Макар,че много малко поршета бих заменил за М6 кабрио..Може би само 1 2 като в никакъв случей това не е боксер
Боксер....е тип двигател, който се ползва от Porsche и някои други марки автомобили

Boxster (Бокстер) всъщнос е колата, която имаш предвид

Иначе и мен ми харесва много 997 Турбо, като за сток автомобил е доста привлекателен...но както показах чрез видеото, на което съм дал линк....не е чак толкова бързо

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

mafia написа:TUZara` написа:Порше си е порше...Койт квот ще да ми говори...Макар,че много малко поршета бих заменил за М6 кабрио..Може би само 1 2 като в никакъв случей това не е боксер
Боксер....е тип двигател, който се ползва от Porsche и някои други марки автомобили![]()
![]()
Boxster (Бокстер) всъщнос е колата, която имаш предвид![]()
![]()
Иначе и мен ми харесва много 997 Турбо, като за сток автомобил е доста привлекателен...но както показах чрез видеото, на което съм дал линк....не е чак толкова бързо
Да де разбра ме ... Замислих се кое кое беше ... и стигнах до заключение,че Пежото буса е Бокстер а Поршето е Боксер..Моя грешка

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
пежото е boxer ,а поршето е boxster и идва от това че е роудстър с боксеров двигател boxer+rodadster=boxster 

Последна промяна cobrata_m3 на 11 Яну 2009, 16:24, променена общо 1 път
cobrata_m3 написа:е само не ми казвай че ще предпочетеш тая бангия пред поршето.
Разбира се, че не...Поршето си кола на колите. много сериозен автомобил, който ще предпочета

Но с тази "бангия" както се изразяваш, ако знаеш колко такива бързаци сме разплакали

И тъй като знам какви коментари ще има....ще побързам да отговоря на любопитството на някои потребители

А по темата с Божурище...ето още едно видео

http://www.vbox7.com/play:92623a24

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
mafia написа:cobrata_m3 написа:е само не ми казвай че ще предпочетеш тая бангия пред поршето.
Разбира се, че не...Поршето си кола на колите. много сериозен автомобил, който ще предпочета![]()
Но с тази "бангия" както се изразяваш, ако знаеш колко такива бързаци сме разплакалиТова си е хоби, хората които се занимават с това могат да го разберат....другите не
![]()
И тъй като знам какви коментари ще има....ще побързам да отговоря на любопитството на някои потребителиСивата "бангийка" не е тип скрапер или драгстер от рода на клас Ц на Божурище....коли, които се движат само с рапатрак и всеки път се стискат яко палци да издържи до финала
Колата си е ежедневна стиит кола с която София-Варна и София-Сливен е нормално пътуване
Правили сме различни роудтрипове като София-Виена-София София-Атина-Варна-Сливен-София, София-Хановер и т.н.
![]()
А по темата с Божурище...ето още едно видео![]()
http://www.vbox7.com/play:92623a24
напълно съм съгласен с теб и не е като да не разбирам кво да е разплачеш богаташче

cobrata_m3 написа:mafia написа:...
напълно съм съгласен с теб и не е като да не разбирам кво да е разплачеш богаташчеиначе евала само ми е интересно турбото от клипа пише че е 620 коня което ще рече техарт т3 или
Не знам точни спецификации на колата, не зная и от какво се състои кита й. Знам само това, което ни беше съобщено преди гонката 997 Turbo TechArt + допълнителни афтърмаркет модове ~ 620к.с.

Иначе знам, че си наясно...даже се чудех дали да ти направя сравнение с добре направено (в Турция съм виждал изрудски такива) Е36 М3 Турбо и Поршето

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
mafia написа:cobrata_m3 написа:mafia написа:...
напълно съм съгласен с теб и не е като да не разбирам кво да е разплачеш богаташчеиначе евала само ми е интересно турбото от клипа пише че е 620 коня което ще рече техарт т3 или
Не знам точни спецификации на колата, не зная и от какво се състои кита й. Знам само това, което ни беше съобщено преди гонката 997 Turbo TechArt + допълнителни афтърмаркет модове ~ 620к.с.![]()
Иначе знам, че си наясно...даже се чудех дали да ти направя сравнение с добре направено (в Турция съм виждал изрудски такива) Е36 М3 Турбо и Поршето
знам

Имам наблюдения над сток 997 турбо при гонка отново с Нисана
Моите впечатления са, че TechArt-а върви с не чак толкова повече от стоковицата, но е осезаемо
Попринцип 997 може да се похвали с един от най-съвършенните съвременни автоматици...така, че лаг няма...така, че и загуби и при двете няма
Имам клипчета, ама не съм ги качвал никъде
Имам и с други 2 поршета...но те са вече 996-ци, които между другото доста добре се справят
Даже като силует много повече ми харесват от 997, но пък с риск да се повторя, 997 е уникален за сток машинка 

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
мама му и техарт много противоречива информация за него любопитно ми е просто знам каква уникална кола е сток турбото и винаги съм се чудил кво ли е с още 100++ коня отгоре .а за 996 няма кво да говорим също страхотен автомобил някакси по старичък по прост не толкова крещящ което е много готино но тоя голям фар отпред ме дразни но задницата и силуета са върха
а и където казваш хич не падат по долу и там има едни разработки едни чудесии
порше как да не ги харесваш

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Имам спомен моят познат да каза, че колата е турбо, а финансово тва не би го запънало - изобщо.
Да сравня.. качвал съм се във Phaeton W12, a поршето вървеше доста, доста повече. И с тая ръчка направо ми разби фантазиите.
Kaчвал съм се и на таурег V10 TDI, но в сравнение с поршето си е направо спрял.
Да сравня.. качвал съм се във Phaeton W12, a поршето вървеше доста, доста повече. И с тая ръчка направо ми разби фантазиите.

E34, E38
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
justboy написа:Имам спомен моят познат да каза, че колата е турбо, а финансово тва не би го запънало - изобщо.
никой не казава че колата е бавно но 997 порше единствените които имат турбо са гт2 и турбо всичко друго е атмосферно.
justboy написа:Имам спомен моят познат да каза, че колата е турбо, а финансово тва не би го запънало - изобщо.

Тука може потеребителят Oyama да изкаже личното си мнение

П.П. - justboy щом имаш клип на интериора на колата, вероятно си й снимал таблото...дай един скрийншот и ще ти кажа дали е турбо

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Офф, верно немаше боост уред.. А и говорих с него, грешката е моя, колата си е 3.6 АТМосферен. И верно не съм се качвал на друго кой знае колко върващо нещо..
Да имате представа колко може да ми е излязал триминутен международен разговор? До телавив например?
Да имате представа колко може да ми е излязал триминутен международен разговор? До телавив например?

E34, E38
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3