Простащината завляда и медиите!!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Да наистина е кофти заглавие,все пак става въпрос за смъртта на един човек.......поне малко уважение.
Смучат си от пръстите глупости за да си запълнят колонките
До гуша ми е дошло от изрази като:
"адската машина била заложена....."
"кървавия екшън се разиграл......"
И други и други глупости,има и свестни журналисти,ама тоя дето го е написал това е пълен глупак!
Смучат си от пръстите глупости за да си запълнят колонките

До гуша ми е дошло от изрази като:
"адската машина била заложена....."
"кървавия екшън се разиграл......"
И други и други глупости,има и свестни журналисти,ама тоя дето го е написал това е пълен глупак!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Миии на база пазарните принципи,които всички толкова много обичаме,това е наложилият се стил на писане,най-лесно смилаемата форма за поднасяне на "информация" е словесна д.ария,естествено адресирано към силно лумпенизираната маса...Процесът е двупосочен,добре смазан и работещ...явно 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Ама той процеса е двустранен бре хора, не е само до журналята, че те и читателите са на същото ниво, докато има хора които си дават стотинките за Шок Ужас и Сензации, ще има и подобен тип "журналистика". Интересна, лесно смилаема, достъпна и ефтина, минава и заминава, плескаме се по челото и си викаме лелееее и тоя ли бил гей, и тоя ли бил болен от рак, ааа не не на мен такова нещо не може да ми се случи

Колеги,
от доста придобит опит ви казавам:
Заглавията в медиите и стила на журналиситката са точно такива каквито ги искат читателите/зрителите!
Ако пишете/говорите за бизнес, икономика, за сериозни неща, ви гледа/чете 2% от населението.
Ако обаче пишете/говорите просотии - имате 90% гледаемост/четаемост.
Най-четен седмичник - Уикенд.
Най-гледно предаване- всички т.н. РИАЛИТИ формати...
Монитор си видгна тиража двойно, откакто премина в този стил - това е тъжната истина в БГ.
Сегашния премиер няма трудов стаж.
Кмета на столицата е бивша охрана на комунистическия премиер.
Само си представете - охраната на Чушеску - кмет на Букурещ!!!
СМЯХ!!!
от доста придобит опит ви казавам:
Заглавията в медиите и стила на журналиситката са точно такива каквито ги искат читателите/зрителите!
Ако пишете/говорите за бизнес, икономика, за сериозни неща, ви гледа/чете 2% от населението.
Ако обаче пишете/говорите просотии - имате 90% гледаемост/четаемост.
Най-четен седмичник - Уикенд.
Най-гледно предаване- всички т.н. РИАЛИТИ формати...
Монитор си видгна тиража двойно, откакто премина в този стил - това е тъжната истина в БГ.
Сегашния премиер няма трудов стаж.
Кмета на столицата е бивша охрана на комунистическия премиер.
Само си представете - охраната на Чушеску - кмет на Букурещ!!!
СМЯХ!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Добре, че все още в новинарските емисии по уважаващите себе си телевиизии говорят нормално...
Като се замисля, и моя речник доста се е проминил... За съжаление не в много добра насока
Трябва да се чете повече
Книги.
Като се замисля, и моя речник доста се е проминил... За съжаление не в много добра насока

Книги.
Apassionata написа:Добре, че все още в новинарските емисии по уважаващите себе си телевиизии говорят нормално...
Като се замисля, и моя речник доста се е проминил... За съжаление не в много добра насокаТрябва да се чете повече
![]()
Книги.
Точно БТВ и НОВА, незнам дали за тях говориш ама да си кажа

Много малко са добрите журналисти в БГ.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Fking написа:тва таксиметрови шофьори, журналисти, полицаи, сотаджий.....много рядко срещам свестни хора с такива професий....
Е ще се обиждаме ли сега

Никой не мое ма връне на селу!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
То като цяло вече рядко се срещат свестни хора...ама на...всичките тука сме се събрали
Ееех...а какви хора имаше едно времеее...свестни, свестни, с лопата да ги ринеш

Ееех...а какви хора имаше едно времеее...свестни, свестни, с лопата да ги ринеш

saleen написа:Fking написа:тва таксиметрови шофьори, журналисти, полицаи, сотаджий.....много рядко срещам свестни хора с такива професий....
Е ще се обиждаме ли сега![]()
![]()
ми не :>
Ти от коя от професиите си, и кажи си честно, какъв % от колегите ти са читави хора?

someone, ти ако желаеш сподели за твоите колеги, май и ти си в една от групите

Не искам да обиждам никой, имам познати и от НСБОБ и от КАТ (бивши) и сотаджии, и те самите са споделяли моето мнение...
Специално за полицията те си го казаха и по телевизията, преди е имало незнам си колко човека за 1 място, сега горе долу който реши, е вътре
- saleen
- старши ентусиаст
-
Fking написа:saleen написа:Fking написа:тва таксиметрови шофьори, журналисти, полицаи, сотаджий.....много рядко срещам свестни хора с такива професий....
Е ще се обиждаме ли сега![]()
![]()
ми не :>
Ти от коя от професиите си, и кажи си честно, какъв % от колегите ти са читави хора?
someone, ти ако желаеш сподели за твоите колеги, май и ти си в една от групите
Не искам да обиждам никой, имам познати и от НСБОБ и от КАТ (бивши) и сотаджии, и те самите са споделяли моето мнение...
Специално за полицията те си го казаха и по телевизията, преди е имало незнам си колко човека за 1 място, сега горе долу който реши, е вътре
Кандидат полицай съм засега.Всяко стадо си има мърша, така е навсякъде, трудно се дава еднозначна оценка за такава институция.
Никой не мое ма връне на селу!
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3