Kарате ли по внимателно при зимни условия?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе няма значение марката на гумите-нека не навлизам в спорове.Просто е хубаво да за зимни и хубави в смисъл да има достатъчно дълбочина на грайфера и да не са вдървили.Впечатление ми правят тъпите бакшиши дето ми карат на гъза.Големи шофьори се имат като въртят по цял ден ама искам да го видя на излъскания лед как ще спре ако аз спра по-рязко примерно.Такова нещо като дистанция няма за някои индивиди...не мога да разбера нещо се правят ли "виж ме к'ъв съм смел на леда" ли...Изнервих се много вчера,но както и да е.Аз предпочитам да карам като олигофрен бавно,да си пускам мигачите от по-рано и да ме псуват отколкото да ми се случи нещо.В интерес на истината аз туй го правя да се предпазя от гореспоменатите безмсъртни,защото повече от тях ме е страх отколкото от самия себе си
Не знам дали гледахте по телевизията давах тия дни за патрулките,които нямат зимни гуми.От кризата завода на Бриджстоун в Румъния спрял производство и не доставил 1000бр. зимни терлици за куките.Обаче ония бръмчат...Верно си е панаир с тия държавни поръчки,конкурси,спечелване,договори ама мен ако ме спрат с някакви смешни летни гуми и им кажа "ми фирмата е в криза не даде заплати и не съм купил гуми" даже сигурно няма да ме изслушат и си тръгвам с акта.Направо сме за смях.Ми тая патрулка ако изправи някой завой и помете малко коли или хора на тротоара.Сигурно ще направят както с един познат.Минава си човека на зелено,патрулката без включени буркани минава пък на червено и право във вратите...бам пускат буркани и нашия човек излиза виновен,че не видял колата със специален режим на движение.Няма такава абсурдна държава...

Не знам дали гледахте по телевизията давах тия дни за патрулките,които нямат зимни гуми.От кризата завода на Бриджстоун в Румъния спрял производство и не доставил 1000бр. зимни терлици за куките.Обаче ония бръмчат...Верно си е панаир с тия държавни поръчки,конкурси,спечелване,договори ама мен ако ме спрат с някакви смешни летни гуми и им кажа "ми фирмата е в криза не даде заплати и не съм купил гуми" даже сигурно няма да ме изслушат и си тръгвам с акта.Направо сме за смях.Ми тая патрулка ако изправи някой завой и помете малко коли или хора на тротоара.Сигурно ще направят както с един познат.Минава си човека на зелено,патрулката без включени буркани минава пък на червено и право във вратите...бам пускат буркани и нашия човек излиза виновен,че не видял колата със специален режим на движение.Няма такава абсурдна държава...

8.32
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
спазвам по голяма дистанция и винаги давам мигачи за всичко , иначе пак си карам бързо . Наи ме е яд , че като падне 2 пръста сняг и половината глупаци се вдървяват и лазят като мравки.
It`s party time !
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
по-бавно,по-голяма дистанция, по съсредоточено,повече гледам къде стъпва колата и още много....а когато съм сам на пътя карам както си знам 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Разбира се, че сменям 'режима' към зимно шофиране - малко по-дефанзивно е.
Не е по-бавно или по-бързо - всичко е отностително.
Просто шофирането е съобразено с условията както винаги..
Най ми е хубаво като хване голяма поледица или повече непочистен сняг.
Тогава 'неделните' шофьори не излизат и на пътя си е най-спокойно....
П.С. днес някой май не бе превключил на зимно шофиране - до затвора във Варна една Алфа не бе успяла да спре и доста се бе потрошила в задницата на едно фордче, а 10м пред тях имаше наредени още три коли в сандвич...
Не е по-бавно или по-бързо - всичко е отностително.
Просто шофирането е съобразено с условията както винаги..
Най ми е хубаво като хване голяма поледица или повече непочистен сняг.
Тогава 'неделните' шофьори не излизат и на пътя си е най-спокойно....
П.С. днес някой май не бе превключил на зимно шофиране - до затвора във Варна една Алфа не бе успяла да спре и доста се бе потрошила в задницата на едно фордче, а 10м пред тях имаше наредени още три коли в сандвич...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Evelin Cotsev написа:спазвам по голяма дистанция и винаги давам мигачи за всичко , иначе пак си карам бързо . Наи ме е яд , че като падне 2 пръста сняг и половината глупаци се вдървяват и лазят като мравки.
Тва е щото повечето нямат гуми

А иначе имам наблюдение че тва АСЦ повече пречи отколкото помага....
Карам и едно кросовърче 4х4 което като му стъпиш на газта изобщо не прави разлика м/у каране на сняг или асфалт
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз не карам изобщо заради това че нямам зимни гуми, иначе и да имах бих карал с не повече от 30-40 в града и до 80 извън

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2