Закона за младите шофьори-приет
Модератор: Общи модератори
- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!
Re: Закона за младите шофьори-приет
то хубаво за старите хора ама то катоти иде отватре 96 ми те4е в венитеWilliamsF1Team написа:*BMWocb написа:лоша раота еиGarribaldi написа:"Свалят младите шофьори от бързите коли" Мисля че до скоро още го мислеха сега вече са го измислили ... нема коли над 1.6 за лошите момченца с бмв-нца![]()
ама не4е пак немоиш да изкараш поне едно 150кс от 1.6 и пак ше сам у 4овала
![]()
![]()
Хубав закон е това...
А в завоя с кое е по вероятно да се завъртиш и да я изпуснеш?? 1.6 или 3.0++
Всяко нещо с времето си са казали старите хора...

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Млад шофьор макс 1.6
... хайдееее, писна ми от всички гъзарчета с 6-таците, които (18+ ще следва нецензурно изказване) си мислят, че са хванали господ за та*аците и вземат чуждия живот в ръцете си без да са ерудирали до там, че да заслужат собствения си.
Стискам палци
да го приемат промените в закона.
И не ми се оплаквайте, че служебните ви коли били 2.2, една корса е под 20хил.лв при все това с ДДС-то.

Стискам палци

И не ми се оплаквайте, че служебните ви коли били 2.2, една корса е под 20хил.лв при все това с ДДС-то.
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

tankishev написа:Млад шофьор макс 1.6... хайдееее, писна ми от всички гъзарчета с 6-таците, които (18+ ще следва нецензурно изказване) си мислят, че са хванали господ за та*аците и вземат чуждия живот в ръцете си без да са ерудирали до там, че да заслужат собствения си.
Стискам палци![]()
![]()
Аха, ама нали се сещаш, че е едно да идеш до летището в София да вземеш контрагентите ти с Опел Корса, друго е да идеш да ги вземеш с Х5?
Отговарям аз... защото аз писах за служебните коли.
- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!
братов4ет сбаркал си ЗАВИСТА Е ГАДНО НЕЩО !!! таи неси ти 4овека да им кажеш кои кво си пишеtankishev написа:Млад шофьор макс 1.6... хайдееее, писна ми от всички гъзарчета с 6-таците, които (18+ ще следва нецензурно изказване) си мислят, че са хванали господ за та*аците и вземат чуждия живот в ръцете си без да са ерудирали до там, че да заслужат собствения си.
Стискам палци![]()
![]()

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
аз не бих пратил които и да е които спада в категорията на младите шофьори да ми взема контрагентите от летището 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
имам книжка от 1999 през 2007 ми я отнеха сега 2009 март месец имам право да се записвам на курсове и когато я взема пак ли съм млад шофьор или какво?
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
MaXimal написа:spacepl написа:аз не бих пратил които и да е които спада в категорията на младите шофьори да ми взема контрагентите от летището
Аз имам книжка от 3 години, но ми е любопитно според закона какво значи "млад шофьор". Затова и дадох пример с мен.
Който си е направил труда да прочете закона, ще си отговори на много въпроси

Иначе подкрепям напълно това за младите шофьори и дори смятам друго, не годинка, а поне 3 да е срока в който си "Млад Шофьор"

Иначе след като прочетох закона им теглих и една майна на държавниците...видяхте ли колко са вдигнали глобите и какви права са дали на катаджиите

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Aз съм ЗА млади копелдаци от надежда ,лулин ,аджи димитър.....ВИИ сте потомци на Васко И.че ви ебем гъзетааааа.....мое само да паркирате.....и да онаниратееее 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
tankishev написа:...И не ми се оплаквайте, че служебните ви коли били 2.2, една корса е под 20хил.лв при все това с ДДС-то.
Не бе, бате, не м бий, моля те! Ходи кажи на началството да ми назначи една Корса дедесарка... Хах, устатко. Иначе аз нямам проблем с управлението и стажа...

mafia написа:MaXimal написа:spacepl написа:аз не бих пратил които и да е които спада в категорията на младите шофьори да ми взема контрагентите от летището
Аз имам книжка от 3 години, но ми е любопитно според закона какво значи "млад шофьор". Затова и дадох пример с мен.
Който си е направил труда да прочете закона, ще си отговори на много въпросиНакратко - не се броиш за "Млад Шофьор"
![]()
Точно от това се интересувах - Благодаря.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ами до колкото разбрах ... ако нямаш година зад волана .. след като си взел книжка(щото знам че сега всички ще кажат еми аз карам от 13 годишен
) нямаш право и да караш след 10 часа вечерта, нямаш право да возиш малолетни .. и ако са такива трябва да са с мама,тате или бате ... На едно приятелче баща му е инструктор .. та от него разбрах че това с кубиците .. ще е за тези които са си взели колата или книжката не съм много сигурен не помня какво точно каза .. след приемането на закона .. т.е. не може да си си взел и колата и книжката иии тея гадове сега да решат и да не ти дават да я караш... ако ни бяха казали по рано нямаше да си взимаме коли над 1.6 нали ??
Това е което се сещам за момента
Умната!

Умната!