Я кажете кой как ще украсява по празниците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Ное 2008, 4:56

Аз друго не мога да разбера... И едва ли ще мога някога.

"Коледно настроение" месец и половина преди това. Ами дайте да не сваляме украсите и да празнуваме до тридесети юни, после от първи юли да започнем да се подготвяме за празника...
Цялата тази натруфеност, помпозност... Кич! Превърнаха най-светлия Християнски празник в търговска марка и средство за реклама на козметични продукти... Да не говоря в какво ли още не...
Ама хайде да спра до тук, че още трия плюнките от миналия път, когато влезнах в някакъв спор.
Религията е нещо много лично и всеки си я разбира по свой начин. Но някои хора явно отчаяно търсят някакъв празник или нещо, за което да се хванат, за да разведрят сивото си ежедневие с малко "цвят" или по-скоро нещо различно.
Не искам да обидя никой нарочно, изказвам мнение. Просто се присетих за онези роботи немците, при които имах нещастието да живея цели 3 години и половина. Оттам целия негативизъм.
MORE BEER!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Ное 2008, 9:23

нема лошо да си празнуваме целогодишно...!! немците май имат най-много празници и почивни дни през годината като не сметаме маймунските държави в африка...!! дай па са да работиме като японците или американците или китайците..!!?!? ние сме си южняци и си се кефим и си праиме густото ,когато можем. верно е голем кич и шарения ,и илиенци по улиците ,ма па кво!? голем праз. харчиме сигурно за тоя месец и половина повече ,отколкото през останалото време на годината,цените /за разлика от в нормалните държави\ се дигат по тва време... ми квото-такова! аз им се кефя на празниците,празнувам си,шаря джамовете и труфя елхата и ми е добре...! не съм усетил да ми е сиво през годината ,ма що па да не си го направа още по-шарено по коледа... 8)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Ное 2008, 13:45

Не споря, съгласен съм... Идеята ми беше, че от религиозен се превръща в търговски празник... Губи му се "оригиналната" идея, некакси :mhihi:
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Ное 2008, 13:49

Azrail написа:Не споря, съгласен съм... Идеята ми беше, че от религиозен се превръща в търговски празник... Губи му се "оригиналната" идея, некакси :mhihi:

Баш си си прав... :idea:

Комерсиализира се, което за този празник е малко неуместно.... :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Ное 2008, 15:09

WilliamsF1Team написа:
Azrail написа:Не споря, съгласен съм... Идеята ми беше, че от религиозен се превръща в търговски празник... Губи му се "оригиналната" идея, некакси :mhihi:

То за всеки голям празник е така, и за Коледа, и за Великден!
Но това не означава, че не трябва да имаме празнично настроение, ако ще и 3 месеца да е преди това, всеки има различна настройка, всеки сам решава как да си доставя удоволствие, кога и по колко!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 20 Ное 2008, 15:32

Абе вие ше празнувате нова година още от август месец бе :mhihi: украсата се слага в последния момент че не се знае къде ще сме на гости запразнили и нема кой да ни гледа друг украсата :mhihi: .. тя малко тая украса се слага да си я гледкаме и да си се радваме като циганче на баничка ама айде.. Украса.. то по същата логика защо жените се гримират, като на повечето мъже им харесват жени без грим... Е как що, да се показват една на друга.. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Ное 2008, 15:43

Мишел написа:
WilliamsF1Team написа:

То за всеки голям празник е така, и за Коледа, и за Великден!
Но това не означава, че не трябва да имаме празнично настроение, ако ще и 3 месеца да е преди това, всеки има различна настройка, всеки сам решава как да си доставя удоволствие, кога и по колко!

Специално тези 2 празника носят друг дух... При тях е различно. Това не е рождения ми ден или 1 април.

Всичко си е до разбирание, вяра и почитане на празниците... :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Ное 2008, 15:45

Само дето коледната украса не е само на 25ти, нали? Тогава какъв е проблема да си я слагат хората когато си преценят?

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 20 Ное 2008, 15:54

Абе, хора, аз ли съм единственият, който се вкисва по Коледа? :(

Хич не ми е от любимите тази пред-след-и-по-време-на-коледна лудост...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Ное 2008, 15:59

///peter написа:Само дето коледната украса не е само на 25ти, нали? Тогава какъв е проблема да си я слагат хората когато си преценят?

Да, както разбрахме, тя се слага само за 25-ти, и то ако ще си я гледаме ние....ако ходим някъде няма смисъл нищо да слагаме :banghead:
Аналогията със женския грим мисля е повече от неуместна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Ное 2008, 16:00

someone написа:Абе, хора, аз ли съм единственият, който се вкисва по Коледа? :(

Не си само ти ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Ное 2008, 17:04

///peter написа:
someone написа:Абе, хора, аз ли съм единственият, който се вкисва по Коледа? :(

Не си само ти ;)
+1...Трябва по задължение да се чустваш празнично щастлив...Аз не успявам..Ядовете и простотиите не могат автоматично да ми излезнат от главата ,само защото е някаква дата и е по-шаренко..А и като прибавиш и излишъка от огромни финансови ресурси :help: :mhihi: и става...Иначе относно комерсиализирането аз не мисля че това идва от потребителите толкова,колкото от медиите и търговците... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Ное 2008, 17:41

Никой не е казал, че трябва украсата да се слага на 25-и...
Седмица преди това - абсолютно разбирам и подкрепям! Ама месец, месец и половина преди това... Някакси...
MORE BEER!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Ное 2008, 18:33

Две седмици преди Коледа украсяваме ;) Ма тази година може и от по-рано да накичим. Аз правя задължително жива елха / в сребърно и синьо най.често/, с лампички, по всички врати разни камбанки, ботуши, венчета и прочие, а миналата година ей тези гирлянди опънах
Изображение
И се почва едно друго украсяване с едни подобни квадратни бутилкиии
Изображение
Ей, нещо ме хвана празничното настроение от тия снимки и току виж още днеска съм извадила кашоните :roll: А жените се гримират, за да се чувстват по-добре и по-красиви :) И не съм съвсем съгласна, че повечето мъже харесват жени без грим :confused: Аз едно определение отнасям... Гол ОхлюФФФФ :mhihi: Бих сложила две снимки за сравнение, та да видим на коя ще ме харесат повече "повечето мъже", ма пак ще ме ръфнат, че никога не пиша по темата ;) Може анкета да пусна :)
Последна промяна Apassionata на 21 Ное 2008, 10:21, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 20 Ное 2008, 19:37

Аз залагам на ей такава old school украса и досега не ме е подвеждала слагаме я и след 15-тина минутки всички сме един такива цветни-цветни. Задължително в комбинация с нещо зелено с много листа :mhihi: елха, да не си помислите нещо

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата