Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Имотният пазар

Мнение от zAcK » 18 Яну 2023, 1:51

Минавам само да попитам тия, дето нахейтиха Румбакиса, кога щеше да се връща във Варна :ok:
По план трябваше вече да се е върнал.

Не съм му гледал видеото все още, ама утре ще си го пусна :mhihi: :bchug: Явно не е разбрал, че трябва да се връща :mhihi:

P.S. Не съм му фен на тоя пишман гуру, ама явно му връзват БГ "инвеститорите" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Яну 2023, 9:46

Не съм му гледал видеото все още, ама утре ще си го пусна :mhihi: :bchug: Явно не е разбрал, че трябва да се връща :mhihi:

Аз го гледах обаче не се връзва с ония брътвежи че отива да се пенсионира на бали щото не е алчен като другите . Ще се върне в родната панелка , като профука къщата за 500 000 ще се върне . Даже и видео ще има как се връща победоносно покорил балийските потайности а балийците са глупаци . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 18 Яну 2023, 10:27

Аз пък минавам само, за да поздравя всички с този парцел до околовръстното на цената на готов до ключ блок :D :D :D
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... 8k9KSxLxbc

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Яну 2023, 13:42

zAcK написа:Минавам само да попитам тия, дето нахейтиха Румбакиса, кога щеше да се връща във Варна :ok:

P.S. Не съм му фен на тоя пишман гуру, ама явно му връзват БГ "инвеститорите" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз го гледах - почва още 2 вили да строи. За какво да се връща като може да си живее само от управлението на имоти на инвеститори, а отделно си има 2 негови? Даже много сериозно се замислям да си пиша с него и да видя с какви условия си представя едно такова сътрудничество. Вече е по-евтино да се инвестират някакви пари там вместо в България, а доходността няма сравнение, ако приемем, че имаш човек на място, който да движи нещата.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 18 Яну 2023, 13:48

За клоунът, който си продаде криптото на загуба на дъното на беър маркета ли става дума :mhihi:

Няма нищо "негово" от парцелите. Взел ги е под наем за 20 години. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 18 Яну 2023, 13:51

Те са под наем за 50 години, но вилата си е на собственика, има разлика ;) Тя и земята под панелките не е на собствениците. А за криптото - ако ти трябват пари за основния ти бизнес (в случая имотите), защо да не го продадеш? Доста хора го направиха, стига да можеш да преглътнеш загубата. Всички си гледате от собствената камбанария, а има доста други гледни точки.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Яну 2023, 13:53

Аз отдавна съм на мнение, че в България жилище само са ползване. За инвестиция - цял свят има :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 18 Яну 2023, 13:55

Имаше един период, в който балансът цена/доход не беше лош, особено спрямо лихвите в банките, но това свърши.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 18 Яну 2023, 13:57

Leon написа:Те са под наем за 50 години, но вилата си е на собственика, има разлика ;) Тя и земята под панелките не е на собствениците. А за криптото - ако ти трябват пари за основния ти бизнес (в случая имотите), защо да не го продадеш? Доста хора го направиха, стига да можеш да преглътнеш загубата. Всички си гледате от собствената камбанария, а има доста други гледни точки.

Беше казал за 20 и с опция за удължаване до 50. Все тая, въпросът е, че от leasehold до freehold има огромна разлика в парите и трябва да се уточни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 18 Яну 2023, 14:05

Е, той го обясни доста подробно в едно видео, даже даде някакви примери. То май там няма изобщо абсолютна собственост. Както и да е, въпросът е, че си вдигна чукалата и засега му се получават нещата. Ще видим какви ще ги свърши.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 18 Яну 2023, 14:35

Leon написа:
zAcK написа:Минавам само да попитам тия, дето нахейтиха Румбакиса, кога щеше да се връща във Варна :ok:

Аз го гледах - почва още 2 вили да строи. За какво да се връща като може да си живее само от управлението на имоти на инвеститори, а отделно си има 2 негови? Даже много сериозно се замислям да си пиша с него и да видя с какви условия си представя едно такова сътрудничество. Вече е по-евтино да се инвестират някакви пари там вместо в България, а доходността няма сравнение, ако приемем, че имаш човек на място, който да движи нещата.
Отдаван е така.
Съотношението между цена на квадратен метър и цена при даване под наем, често е 2-3 пъти в ползва на имоти извън България.

Точно цифри
Купен имот преди 6 месеца в милионен европейски град 120к €, наем 700€, отдаден за 1 седмица.
В Бг при това вложение наема ще е 700лв в най-добрия случай

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 18 Яну 2023, 18:14

Ако не е тайна за кой град става въпрос ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Яну 2023, 18:20

Това е много относително и не виждам как ще му върже на Румбакиса в бали при положение че не е балиец а бяла маймуна за ония черните аборигени . То отстрани много лесно да правиш сметки на балийците кво печелят и да им влезеш партия . Познавам едни тука дето се занимават с отдаване под наем имоти за партита и преди 2 месеца купиха имот за 300 000 евра . А имат още няколко подобни които експлоатират . А тоя нито е в бизнеса с подобни имоти нито с отдаване под наем или дори нещо близко не е . Колкото уби рибата с крипотото толкова ще е с имотите в бали , ама нека пробва . Луд умора няма дето се вика . Бих заложил че на тоя алчен гъз Румбакиса ще му се стъжни балийската интрига по скоро отколокото може да снима клипчета в тубето .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Яну 2023, 18:28

Като пусне клипа "Как фалирах в Бали", ще има много гледания :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Яну 2023, 19:07

Днес прочетох, че в област Валенсия, която е 5 милиона, 78% от купувачите за 2022, които са си купили второ жилище  са чужденци! Не повярвах изобщо, но след справка с гугъл си излизат доста такива данни на испански.

https://www.lavanguardia.com/local/vale ... jeros.html

Почти всяка седмица се срещат постове в български групи в Испания, където българи разпитват как да си купят имот/и.

Все повече се говори, че искат да имитират законите от Канада и да забранят на чужденци да купуват имоти, ако не живеят там.

https://www.libremercado.com/2023-01-10 ... a-6973632/

Аз лично познавам няколко човека купили миналата година имоти в Испания, някои след като продадоха на луди цени в България.
Явно все повече ще се наблюдава тази тенденция, продаване в Бг и купуване в чужбина.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата