Мамкаааа мууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Юли 2008, 11:02

Ебаси майката...Много ми е чудно ако живеехте там и някой ви подмята такива глупости дали щяхте да се забавлявате или щеше да ви идва да му забиете 1 светкавица в носа.Няма единност и съпричастност в независимо какво отношение и ситуация.Да пада веселба на чужд гръб и това е...нищо,че хората се побъркват там :banghead:
Изображение
8.32

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 11:02

_BoBI_ написа:
sonny написа:Я направи една интерпретация на взрива и на гръмотевицата с локомотива и пусни да слушаме :mhihi:

Е да караш влак не е толкова престижно, като да боядисваш коли верно :mhihi:

Старо ти е инфото, не боядисвам одавна, кесим си на кафето по цял ден, мое да не е престижно, ма не се потим :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Мнение от ceno83 » 03 Юли 2008, 11:03

бати лудницата. Филмирах се ;)
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

Аватар

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 11:05

PIONEER написа:Ебаси майката...Много ми е чудно ако живеехте там и някой ви подмята такива глупости дали щяхте да се забавлявате или щеше да ви идва да му забиете 1 светкавица в носа.Няма единност и съпричастност в независимо какво отношение и ситуация.Да пада веселба на чужд гръб и това е...нищо,че хората се побъркват там :banghead:

Човек, ти четеш ли ми постовете? СЕСТРА МИ живее на точно 4км от взрива, а паботи на точно 800м от мястото, мой добър приятел родителите му живеят на по-малко от километър от мястото на взрива, баща му в момента си лежи в хола и си гледа новини, без никви кърпи, прозорците са му изпочупени и човека вика, ебал съм им майкат, нема си остаа къщата и си гледа новини и го боли, няма кърпа, няма нищор не му пречи явно на човека.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 03 Юли 2008, 11:07

sonny написа:Старо ти е инфото, не боядисвам одавна, кесим си на кафето по цял ден, мое да не е престижно, ма не се потим :mhihi:

Жив и здрав бате ти си знаеш, аз гледам себеси и не се интересувам много какво правят другите ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Юли 2008, 11:16

дедо написа:Голям износ на амуниции е имало щом се е наложило да взривят склада. Явно след проверките на Държавния резерв е идвал реда на армията. Е ко да правят наще хора като липсват 1000 тона амуниции взривяваш останалите и който сака да ги тегли после и да ги брои. На мен ми е по интересно дали ще има някво обвинение в далавера към когото и да е било. Странното е че взривовете почват в 6 и 30 сутринта ей така от нищото, то поне да е към 4-5 следобед когато е 35 градуса как да е. Явно хората нагласили взрива не са искали някой да пострда което според мен е достатъчно честно.

коментар от едно сайтче :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 11:17

само не ми стана ясно ква е връзката кой кво работи ...!? сигурно едните не им влияе серният диоксид!??
написаното от мен за мокрите кърпи и затворените прозорци е в 8 без нещо-няма и час след взривовете!!!нищо не се знаеш и не знаехме какво точно гърми и какво има във въздуха!!дори и при обикновен пожар се препоръчва да се направи това...!за това си позволих да посъветвам всички ви да го направите...!!облака не е отровен-знам какво е барут!! но не е и безобиден ако падне върху града...!! и за тва ви посъветвах,който има възможност да се изнесе...!!тва не е паника! просто предпазни мерки-нищо не пречат!! който не ще си е негова работа!! аз също съм в софия ,но семейството ми вече не е ...!!ако усета и най-малко да ми намирисва ше се чупя и аз!! па който иска нека ехидно си се смее и да уталожва "паниката"!! то немаше паника и 86та след чернобил...~~даже никаква паника немаше!! не сравнявам пораженията и евентуалният ефект-сравнявам реакцията на държавните органи и институции...!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 03 Юли 2008, 11:22

Коментара от другия сайт е един от вариянтите. 100% има някъв гнилоч и на някой са му пречили тия амуниции и кво ли не....
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 11:25

SKISA написа:само не ми стана ясно ква е връзката кой кво работи ...!? сигурно едните не им влияе серният диоксид!??
написаното от мен за мокрите кърпи и затворените прозорци е в 8 без нещо-няма и час след взривовете!!!нищо не се знаеш и не знаехме какво точно гърми и какво има във въздуха!!дори и при обикновен пожар се препоръчва да се направи това...!за това си позволих да посъветвам всички ви да го направите...!!облака не е отровен-знам какво е барут!! но не е и безобиден ако падне върху града...!! и за тва ви посъветвах,който има възможност да се изнесе...!!тва не е паника! просто предпазни мерки-нищо не пречат!! който не ще си е негова работа!! аз също съм в софия ,но семейството ми вече не е ...!!ако усета и най-малко да ми намирисва ше се чупя и аз!! па който иска нека ехидно си се смее и да уталожва "паниката"!! то немаше паника и 86та след чернобил...~~даже никаква паника немаше!! не сравнявам пораженията и евентуалният ефект-сравнявам реакцията на държавните органи и институции...!!!

Моя пост, не е насочен към теб, просто споменах, а за кърпите си абсолютно прав, занимавал съм се с бояджииство доста дълго време и знам какво е лош въздух и ако си без маска какви са последствията, така, че не е за пренебрегване и е добре да се вземат мерки, но не е чак толкова страшно, както го описват новините и колегите, лошото е, че нямаме хора живеещи там, та да влезнат и да напишат, а само гледаме коментари по новините на хора които са прехвърлили 40те, или поне аз не видях хора на нашата ъзраст да говорят пред камерата, убеден съм, че е било страшно при взрива, най-малкото в 6.30 човек си спи спокойно и в следващия момент да гръмне си е достатъчен стрес, а, че вреда има кат осе диша тоя въздух, спор няма, но това ни чака още дълго време, с тия коли които караме, натам ще върви въздуха.

Нека който следи инфо сайтовете, да пуска линк при реално ново инфо, щото влезнахме в тоталния офф-топик в последните страници ;)

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

МО даде пълна справка за боеприпасите в гръмналото поделение

Мнение от someone » 03 Юли 2008, 11:35

МО даде пълна справка за боеприпасите в гръмналото поделение

Поделение 18 250 Разснарядителна база за боеприпаси с изтекъл срок на годност в с. Челопечене, Софийско, се състои от два цеха за разглобяване на боеприпаси и извличане на взривни вещества и складове за боеприпаси. Поделението е подчинено на бригада „Логистика" – ГЩ и към момента е в процес на ликвидация. До сега там не са взривявани боеприпаси и от половин месец в поделението не се извършва утилизация. Базата се охранява от охранителна фирма „Моба".

В складовете се съхраняват излишни за Въоръжените сили боеприпаси, които подлежат на утилизация. Съставът на взривните вещества e основно етротил и хексоген. При взривяване гамата на излъчваните вещества съдържа азотни окиси и въглероден диоксид, които при съществуващата метеорологична обстановка и създадените концентрации не са опасни за хората.

Към момента в поделението се съхраняват:

- стрелкови боеприпаси – 96 т

- ръчни гранати – 52 т

- изстрели за гранатомет ПГ – 7 – 210 т

- 23 мм изстрели – 75 т.

- 76,2 мм изстрели – 48 т

- 85 мм изстрели – 252 т

- 100 мм изстрели – 21 т

- 115 мм изстрели – 17 т

- 122 мм изстрели – 83 т

- 125 мм изстрели – 94 т

- 152 мм изстрели – 211 т

- реактивни дълбочинни бомби – 20 т

- бойни заряди – 23 т

- взриватели – 204 т

- пиротехнически средства – 68 т

- други взривни вещества – 20 т

Общо: 1494 тона

На мястоато на инцидента е изпратен модул от 38 полк ЯХБЗ (Ядрена,химична и биологична защита) - Мусачево в състав: 4 броя машини заядрена, химическа и бактериологична защита „Маяк", 4 брояавторазливни станции за специална обработка, една станция заликвидиране на последствията и един дезинфекционно-душев автомобил, който е в готовност за действие в района на инцидента. Група от Центъра за наблюдение и мониторинг на радиационната, химическата, биологическата и екологическата обстановка - Банкя еизпратена в района за обследване на създадената химическа обстановка. Групата разполага с високочувствителни прибори за откриване на токсични химически вещества.

Източник: ДАРИК

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Юли 2008, 11:36

някои пак е крал патрони и там квото има друго и сега като няма как да го оправдае аиде клечката и ходи разбери колко е имало и колко е нямало , лошото е че на близко има хора , дано всичко мине без инциденти
It`s party time !

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 03 Юли 2008, 11:36

Днес ще съм репортер явно:

Вече няма взривове откъм военните складове в Челопечене

03 юли 2008 | 11:00 | Агенция "Фокус"

София. Вече не се чуват взривове откъм военните складове в Челопечене. Обстановката близо четири часа и половина след експлозиите се успокоява, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Гъстият облак дим над района започна да се разсейва. Голям участък около поделението остава отцепен. На място има и военна полиция. Към отклонението за “Кремиковци” още не се допускат превозни средства. На място има линейки, които все още изчакват. Министърът на здравеопазването Евгений Желев също посети мястото на военното поделение.
Нормално е вече движението по бул. “Ботевградско шосе”. В пиковите часове движението беше затруднено.
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 03 Юли 2008, 11:37

На началната страница на БГНЕС има видео

http://www.bgnes.com/index.php

Някъде към 15-16-та секунда се чува звук от прелитащи наблизо шрапнели...евала на оператора :yes:
Последна промяна someone на 03 Юли 2008, 11:39, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 11:38

ми аз видях млади мъже да реват по нова телевизия...!от чепинци!!наистина стреса е огромен! за нещата там инфото ми е от близки от чепинци,които ,обаче вече са в софия...!!!
не мислех,че е кой знае къв проблем да се направи това с кърпите или най-малкото да се затворат прозорците в началото ,докато още не знаехме кво точно става...!на мен ми отне 5-6мин.!!
а млади или стари -няма голямо значение...!! със сигурност иронични забележки помагат по-малко ,отколкото нещо да се презастрахова човек-не визирам теб ,а колегата петер!!
както и да е-станалото-станало! са хората ше идат да си видят пораженията и ше почнат да си ги оправат...!! управниците ше кажат ,че ше дадат некви средства и ше откраднат половината отпусната и така...!!
нали сме живи-ше търпим!!
аз ако бех на твое место с малко бебе щех със сигурност да си организирам една екскурзия нанекъде за два дни-па нека ми се смеят!!! те така се смеят и тия дето рупаха марули на чернобил!!! и имат щитовидни жлези като баскетболни топки....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 03 Юли 2008, 11:43

Легнах в 4 и чух некви пукотевици от широкоотворения прозорец но много ми се спеше за да ставам и да се занимавам иначе баща ми каза, че е подскачал малко :mhihi:
Чесно казано като станах към 10 смятах, че е ставало земетресение...
Чудно ми е как никой не е бил там в тоя склад ?
1500 тона гърмящи боклуци оставени е така ?
Причината ми се избистри вече.. много по евтино излиза да се запали тоя склад да изгори и погърми отколкото всичкото оръжие да се унищожи по приетите процедури. Всичко е ясно.
Са ше се почистат отломките и ще се построят кооперации.
Предприемчиви хора са замесени вярвайте ми. :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата