40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив
Тотално сбъркана е работата. При мен над половината от колегите в офиса никога не са се задомявали, нямат и деца, а доста подминават 40 вече. Масово са разведени от другата група. Някои доста бързо се прегрупираха наново вътреофисно
Поне няма като в предната фирма скандали и рев по стаичките
Доста двойки има, които пък не се следят и разпитват, за да не се хванат. Така си живеят. И все ми се струва, че проблемите са 2:1 в полза на жените инициатори
Да, доста шльоковци има мъже. Някои семейния живот си го представят като 4 пъти фитнесче и всеки уикенд по кръчми с приятели, докато жената гледа бебета вкъщи. Знам и за 1-2 случая и с домашно насилие. Но поне два пъти повече идва от жените според мен. Все нещо не им е достатъчно, все могат по-добре, все малко пари им дават, все не им помагат достатъчно, почивката не е достатъчно лъскава, колата не е черен джип, подаръка не е къвто на нейните приятелки, все нещо им е
Мъжете се възприемат като Златната рибка - да изпълняват там 
Поне няма като в предната фирма скандали и рев по стаичките
Мъжете се възприемат като Златната рибка - да изпълняват там - drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Моята жена е 13 години и седем месеца по-млада от мен.
...
Ми като гледам жените на моите съученици, дето се ожениха за наборки, ми мамка му. По-добре да хващам знамето с дъгата. Аз не мога да си представа, да легна до 60-годишна бабичка.
Бля![]()
A защо си мислиш, че жена ти не си мисли същото за теб
И не загражда някой 25 годишен Обонго с 25 см паламарка
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:Моята жена е 13 години и седем месеца по-млада от мен.
...
Ми като гледам жените на моите съученици, дето се ожениха за наборки, ми мамка му. По-добре да хващам знамето с дъгата. Аз не мога да си представа, да легна до 60-годишна бабичка.
Бля![]()
A защо си мислиш, че жена ти не си мисли същото за теб![]()
И не загражда някой 25 годишен Обонго с 25 см паламарка
защото си знае интересите... жените са много добри в тази дисциплина а ние мъжете- не. тоз обонго след 10-те минути какво ще го прави? после само проблеми и усложнения.
пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в склада
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
BMW_POWER написа:Апропо, мненията на Никълбека не са много за вярване. Той се задоми под влиянието на втори бустер.
Това беше добро!
А бе напълно натрезво се задомих, без бустери
Просто го изкарах един път, и съвсем леко и не сметнах за нужно
Иначе "по темата", аз съм доволен как съм живял, как живея, и надявам се, как ще живея
Наживях се, надивях се, накарах се, имах, когато му беше времето и сега НИЩО не ми липсва от ония ми ти години, и за нищо не съжалявам
Мисля, че ще имам "неусетна" критическа (даже не знам кои години се случва това)
Най-много да си взема една G80-ка, кат' му дойде времето, и дотам са ми мераците - толкоз
Ама и да не е - няма да ми липсва много 
Сега си гледам семейството, което вече е ВСИЧКО за мен, и им чертая нЕк'ви перспективи на малчуганите. Пък дали ще искат, няма как да знам
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
alx написа:пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в складажената търси.. химия. и нея или я има или я няма и няма схема да се случи нито с отношение, нито с пари, нито със секс- ако я няма от като се погледнете за първи път.
Изфирясал ти е опита...
След 20 години брак каква химия, какви 2.56 евро...
Тогава търсят голямата паламарка и нищо повече...
ВЕрвай ми, много такива 35-45 годишни съм оправял като бях на 20-25...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Nickelback написа:Сега си гледам семейството, което вече е ВСИЧКО за мен, и им чертая нЕк'ви перспективи на малчуганите. Пък дали ще искат, няма как да знам
кърб юр ентусиазм.. само това ще ти кажа. децата ти независимо как ги възпиташ няма да имат нищо общо със тебе като интереси и/или манталитет.

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
alx написа:Nickelback написа:Сега си гледам семейството, което вече е ВСИЧКО за мен, и им чертая нЕк'ви перспективи на малчуганите. Пък дали ще искат, няма как да знам
кърб юр ентусиазм.. само това ще ти кажа. децата ти независимо как ги възпиташ няма да имат нищо общо със тебе като интереси и/или манталитет.
Ще се самоцитирам от една друга тема, където ми написа пак горе-долу същото - да не се повтарям просто
Nickelback написа:alx написа:Nickelback написа:Той е още съвсем мъник, на 7 месеца, та ще имам време да се подготвя с репертоарЗаписвам си книжката да я прегледам, благодаря!
![]()
Малко не по темата, ама да ти сет-на експектейшънс- най- вероятно малкия няма да е изобщо като тебе… пробвай се разбира се, но да си знаеш…
По-важно ми е да стане ЧовекТой сам ще си прецени кое го влече, аз само мога да го насърчавам.
Иначе три поколения сме все техничари, по-назад в рода не знам как е билоАз съм като баща ми, а баща ми е като неговия баща. Баща ми определено води класацията обаче, бих казал
Само "играчките" са други
![]()
Та ми е трудно да очаквам друго от поколение номер 4
![]()
Според мен повече е въпрос на комуникация, целенасочено (и добре) прекарано (немалко) време, и как точно ще провокираш и поддържаш интереса. Поне такива са ми спомените от това как съм общувал с дядо ми, и как общувам с баща ми, и до ден днешенЕдинствено като предизвикателство към днешна дата е, човек да успее да пребори цялата тая техника, която ни залива в ежедневието. Трудно ще го впечатля с дрон след някоя и друга година, мисля. Аз помня как се кефех като невиждАл (буквално) на нищо и никакъв зелен седем-сегментен LED индикатор с две цифри (пуст мерак да го подкарам с TTL-ки), на син светодиод като излязоха на пазара, сега има какво ли не...
Верно, че беше глад и мизерия тогава, ама... явно и това има значение
Разбира се, универсална рецепта няма, и не държа да съм прав, времето ще покаже
Само ще добавя понеже спомена и манталитет - и по манталитет и характер сме подобни по мъжка линия - ако щеш вярвай
Та и да е правило това, което казваш - има и изключения явно

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
drago_pavlov написа:alx написа:пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в складажената търси.. химия. и нея или я има или я няма и няма схема да се случи нито с отношение, нито с пари, нито със секс- ако я няма от като се погледнете за първи път.
Изфирясал ти е опита...
аз просто споделих- че химията е много по- силен афродизиак от физиката...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Nickelback написа:на син светодиод като излязоха на пазара, сега има какво ли не...![]()
не си само ти - аз още помня като излязоха сините светодиоди и видях за първи път такъв в ИТКР-то първото нещо дето си направихме беше лед "екран" със 32х32 светодиодни ргб- тройки... всяка тройка направена от индивудуален р, г и б светодиод
за другото- бъдещето ще покаже. аз знам, че съм прав, но може и да не съм в твоя случай. ще ни кажеш по- нататъка...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
alx написа:drago_pavlov написа:alx написа:пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в складажената търси.. химия. и нея или я има или я няма и няма схема да се случи нито с отношение, нито с пари, нито със секс- ако я няма от като се погледнете за първи път.
Изфирясал ти е опита...
аз просто споделих- че химията е много по- силен афродизиак от физиката...
Да, ама когато са в диапазона 15-30 г...
После вече опциите намаляват и почват да се оглеждат за физика, дори да няма химия...
drago_pavlov написа:После вече опциите намаляват и почват да се оглеждат за физика, дори да няма химия...
както казах- химията -винаги- бие физиката...
ако няма химия- пътища много и все глупави
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:drago_pavlov написа:После вече опциите намаляват и почват да се оглеждат за физика, дори да няма химия...
както казах- химията -винаги- бие физиката...
ако няма химия- пътища много и все глупави
Аз споделям моята опит, ти твоя, Драго неговия ....
Той ми е политически приятел и знае, че не вадя лична информация и затова се бъзика
Иначе, когато жената каже "чакай" и отговарям, че съм я чакал 15 години да се роди и още 20, та да порасне
Ако мога да избирам, пак бих се оженил за жена си

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BMW_POWER написа:...
Още дълги години да сте живи и здрави, и да се слушате, и както писах има изключения.
Нали знаеш, че на жените към 45 почва да им се Яде повече и знаят как да се Хранят, но като легне до 60 годишен, който най-му се Яде, но по-му се пие (най- било "повече' от по-
За мен повече от 5-7 години разлика и в двете посоки не е ОК, започват да се разминават поколения и разбирания за живота.
И като писах "срещу заплащане" не е задължително да е кеш, като мъжа е по-дРът се напъва повече, извънреден труд, втори договор ....... абе нещо като N54b30+DCT на 19-ки и натегнати койловъри.... НИКОГА НЯМА КРАЙ
.Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив
Lenco, всичко опира до акъл, не до години. А аз след два щастливи брака съм намерил тайната на щастливия семеен живот. Правя всичко, което каже жената и ядове нямам
Иначе, виж ми подписа. Там е всичко
Жена ми съм я търсил по каталог. От все сърце пожелавам на всички да имат жени, добри поне колкото моята.
Слава на Бога, че тя не чете форума
въпреки, че веднъж е писала.
Иначе, виж ми подписа. Там е всичко
Жена ми съм я търсил по каталог. От все сърце пожелавам на всички да имат жени, добри поне колкото моята.
Слава на Бога, че тя не чете форума
въпреки, че веднъж е писала.Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Lenco написа:За мен повече от 5-7 години разлика и в двете посоки не е Ок.. .
За мен разлика може да има само в едната посока