40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

След 45 примерно нещата…

Става много по- зле
4
8%
По-зле
10
20%
Същото
6
12%
По-добре
12
24%
Много по- добре
6
12%
Александре бееее стига с тия глупости :)
13
25%

Общо гласове : 51
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив

Мнение от TNT » 03 Фев 2026, 11:12

Тотално сбъркана е работата. При мен над половината от колегите в офиса никога не са се задомявали, нямат и деца, а доста подминават 40 вече. Масово са разведени от другата група. Някои доста бързо се прегрупираха наново вътреофисно :banghead: Поне няма като в предната фирма скандали и рев по стаичките :mhihi: Доста двойки има, които пък не се следят и разпитват, за да не се хванат. Така си живеят. И все ми се струва, че проблемите са 2:1 в полза на жените инициатори :mhihi: Да, доста шльоковци има мъже. Някои семейния живот си го представят като 4 пъти фитнесче и всеки уикенд по кръчми с приятели, докато жената гледа бебета вкъщи. Знам и за 1-2 случая и с домашно насилие. Но поне два пъти повече идва от жените според мен. Все нещо не им е достатъчно, все могат по-добре, все малко пари им дават, все не им помагат достатъчно, почивката не е достатъчно лъскава, колата не е черен джип, подаръка не е къвто на нейните приятелки, все нещо им е :dunno: Мъжете се възприемат като Златната рибка - да изпълняват там :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Фев 2026, 16:47

BMW_POWER написа:Моята жена е 13 години и седем месеца по-млада от мен.
...
Ми като гледам жените на моите съученици, дето се ожениха за наборки, ми мамка му. По-добре да хващам знамето с дъгата. Аз не мога да си представа, да легна до 60-годишна бабичка.
Бля :puke:

A защо си мислиш, че жена ти не си мисли същото за теб :mhihi:
И не загражда някой 25 годишен Обонго с 25 см паламарка :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Фев 2026, 17:22

drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:Моята жена е 13 години и седем месеца по-млада от мен.
...
Ми като гледам жените на моите съученици, дето се ожениха за наборки, ми мамка му. По-добре да хващам знамето с дъгата. Аз не мога да си представа, да легна до 60-годишна бабичка.
Бля :puke:

A защо си мислиш, че жена ти не си мисли същото за теб :mhihi:
И не загражда някой 25 годишен Обонго с 25 см паламарка :mhihi:

защото си знае интересите... жените са много добри в тази дисциплина а ние мъжете- не. тоз обонго след 10-те минути какво ще го прави? после само проблеми и усложнения.

пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в склада :) жената търси.. химия. и нея или я има или я няма и няма схема да се случи нито с отношение, нито с пари, нито със секс- ако я няма от като се погледнете за първи път.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 03 Фев 2026, 17:22

BMW_POWER написа:Апропо, мненията на Никълбека не са много за вярване. Той се задоми под влиянието на втори бустер.

:ahah:
Това беше добро! :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А бе напълно натрезво се задомих, без бустери :ok: :mhihi: Така и не я сложих аз тая ваксина, при все, че не съм против ваксините по принцип :dunno: Просто го изкарах един път, и съвсем леко и не сметнах за нужно :dunno:

Иначе "по темата", аз съм доволен как съм живял, как живея, и надявам се, как ще живея :yes:
Наживях се, надивях се, накарах се, имах, когато му беше времето и сега НИЩО не ми липсва от ония ми ти години, и за нищо не съжалявам :yes:
Мисля, че ще имам "неусетна" критическа (даже не знам кои години се случва това) :mhihi: :ok: Най-много да си взема една G80-ка, кат' му дойде времето, и дотам са ми мераците - толкоз :ok: Ама и да не е - няма да ми липсва много :dunno:
Сега си гледам семейството, което вече е ВСИЧКО за мен, и им чертая нЕк'ви перспективи на малчуганите. Пък дали ще искат, няма как да знам :roll:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 03 Фев 2026, 17:33

alx написа:пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в склада :) жената търси.. химия. и нея или я има или я няма и няма схема да се случи нито с отношение, нито с пари, нито със секс- ако я няма от като се погледнете за първи път.

Изфирясал ти е опита...
След 20 години брак каква химия, какви 2.56 евро...
Тогава търсят голямата паламарка и нищо повече...
ВЕрвай ми, много такива 35-45 годишни съм оправял като бях на 20-25...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Фев 2026, 17:35

Nickelback написа:Сега си гледам семейството, което вече е ВСИЧКО за мен, и им чертая нЕк'ви перспективи на малчуганите. Пък дали ще искат, няма как да знам :roll:

кърб юр ентусиазм.. само това ще ти кажа. децата ти независимо как ги възпиташ няма да имат нищо общо със тебе като интереси и/или манталитет. :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 03 Фев 2026, 17:51

alx написа:
Nickelback написа:Сега си гледам семейството, което вече е ВСИЧКО за мен, и им чертая нЕк'ви перспективи на малчуганите. Пък дали ще искат, няма как да знам :roll:

кърб юр ентусиазм.. само това ще ти кажа. децата ти независимо как ги възпиташ няма да имат нищо общо със тебе като интереси и/или манталитет. :bchug:

Ще се самоцитирам от една друга тема, където ми написа пак горе-долу същото - да не се повтарям просто :yes:

Nickelback написа:
alx написа:
Nickelback написа:Той е още съвсем мъник, на 7 месеца, та ще имам време да се подготвя с репертоар :mhihi: Записвам си книжката да я прегледам, благодаря! :bchug:

Малко не по темата, ама да ти сет-на експектейшънс- най- вероятно малкия няма да е изобщо като тебе… пробвай се разбира се, но да си знаеш…

По-важно ми е да стане Човек :yes: Той сам ще си прецени кое го влече, аз само мога да го насърчавам.
Иначе три поколения сме все техничари, по-назад в рода не знам как е било :lol: Аз съм като баща ми, а баща ми е като неговия баща. Баща ми определено води класацията обаче, бих казал :mhihi: Само "играчките" са други :ok: :mhihi: Та ми е трудно да очаквам друго от поколение номер 4 :ok:
Според мен повече е въпрос на комуникация, целенасочено (и добре) прекарано (немалко) време, и как точно ще провокираш и поддържаш интереса. Поне такива са ми спомените от това как съм общувал с дядо ми, и как общувам с баща ми, и до ден днешен :) Единствено като предизвикателство към днешна дата е, човек да успее да пребори цялата тая техника, която ни залива в ежедневието. Трудно ще го впечатля с дрон след някоя и друга година, мисля. Аз помня как се кефех като невиждАл (буквално) на нищо и никакъв зелен седем-сегментен LED индикатор с две цифри (пуст мерак да го подкарам с TTL-ки), на син светодиод като излязоха на пазара, сега има какво ли не... :dunno: Верно, че беше глад и мизерия тогава, ама... явно и това има значение :dunno:
Разбира се, универсална рецепта няма, и не държа да съм прав, времето ще покаже ;)

Само ще добавя понеже спомена и манталитет - и по манталитет и характер сме подобни по мъжка линия - ако щеш вярвай :roll: Айде, младоците да сме една идея по-импулсивни, target-oriented, бързи, резки, но "бейзлайна", ядрото, си е същото :dunno:
Та и да е правило това, което казваш - има и изключения явно :bchug:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Фев 2026, 18:05

drago_pavlov написа:
alx написа:пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в склада :) жената търси.. химия. и нея или я има или я няма и няма схема да се случи нито с отношение, нито с пари, нито със секс- ако я няма от като се погледнете за първи път.

Изфирясал ти е опита...

аз просто споделих- че химията е много по- силен афродизиак от физиката...
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Фев 2026, 18:09

Nickelback написа:на син светодиод като излязоха на пазара, сега има какво ли не... :dunno:

не си само ти - аз още помня като излязоха сините светодиоди и видях за първи път такъв в ИТКР-то първото нещо дето си направихме беше лед "екран" със 32х32 светодиодни ргб- тройки... всяка тройка направена от индивудуален р, г и б светодиод :angel:

за другото- бъдещето ще покаже. аз знам, че съм прав, но може и да не съм в твоя случай. ще ни кажеш по- нататъка...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 03 Фев 2026, 18:41

alx написа:
drago_pavlov написа:

Изфирясал ти е опита...

аз просто споделих- че химията е много по- силен афродизиак от физиката...

Да, ама когато са в диапазона 15-30 г...
После вече опциите намаляват и почват да се оглеждат за физика, дори да няма химия...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Фев 2026, 18:49

drago_pavlov написа:После вече опциите намаляват и почват да се оглеждат за физика, дори да няма химия...

както казах- химията -винаги- бие физиката... :)

ако няма химия- пътища много и все глупави
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Фев 2026, 20:19

alx написа:
drago_pavlov написа:После вече опциите намаляват и почват да се оглеждат за физика, дори да няма химия...

както казах- химията -винаги- бие физиката... :)

ако няма химия- пътища много и все глупави

Аз споделям моята опит, ти твоя, Драго неговия ....

Той ми е политически приятел и знае, че не вадя лична информация и затова се бъзика :mhihi:

Иначе, когато жената каже "чакай" и отговарям, че съм я чакал 15 години да се роди и още 20, та да порасне :mhihi:

Ако мога да избирам, пак бих се оженил за жена си :angel:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 03 Фев 2026, 20:36

BMW_POWER написа:...

Още дълги години да сте живи и здрави, и да се слушате, и както писах има изключения.
Нали знаеш, че на жените към 45 почва да им се Яде повече и знаят как да се Хранят, но като легне до 60 годишен, който най-му се Яде, но по-му се пие (най- било "повече' от по- :mhihi: ), а му се отдава само да хърка .......
За мен повече от 5-7 години разлика и в двете посоки не е ОК, започват да се разминават поколения и разбирания за живота.
И като писах "срещу заплащане" не е задължително да е кеш, като мъжа е по-дРът се напъва повече, извънреден труд, втори договор ....... абе нещо като N54b30+DCT на 19-ки и натегнати койловъри.... НИКОГА НЯМА КРАЙ :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: .
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Фев 2026, 21:30

Lenco, всичко опира до акъл, не до години. А аз след два щастливи брака съм намерил тайната на щастливия семеен живот. Правя всичко, което каже жената и ядове нямам :mhihi:

Иначе, виж ми подписа. Там е всичко :ok:

Жена ми съм я търсил по каталог. От все сърце пожелавам на всички да имат жени, добри поне колкото моята.

Слава на Бога, че тя не чете форума :bowdown: въпреки, че веднъж е писала.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 03 Фев 2026, 21:37

Lenco написа:За мен повече от 5-7 години разлика и в двете посоки не е Ок.. .

За мен разлика може да има само в едната посока :oops:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата