Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Android!
© написа:Тия антивирусни имат ли някакво приложение?!
Имат,някой приложения бичеха SMS си по 6 лева парчето,на мен не ми се е случвало,а може и да е имало такова нещо,обаче моят номер е служебен и не плащам сметки,но много колеги от форума на андроид бяха опарени,след като сложих AVG ми каза че някой приложения намирисват и ги деинсталирах,едно от тях беше една програма която уж гони комари,убеден съм че който си е сложил подобна програмка си е някакъв агент.
А бе колеги от къде ги намирате тия приложения?! Ще ми хакнат андроид телефон ама друг път, никаква антивирусна не ми трябва, преинсталирам всичко за 10 мин при проблем
като се замисля и аз не мога да кажа за какво ми е
да дърпа рам. за протокола - сложих аваст. може и да я махна обаче

да дърпа рам. за протокола - сложих аваст. може и да я махна обаче
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз напоследък си махнах доста от приложенията, които постоянно гълтат РАМ. Забелязвам и че постоянно след ъпдейтите програмите искат повече и повече РАМ... Галаксито почна да остарява вече
Тъпия Viber примерно махнах. Whatsapp е 100 пъти по-готин и взима доста по-малко памет, а разговорите не ги ползвам. Не ми трябват и двете. Има смисъл, ако ще говориш с някой в чужбина или с друг оператор, но аз съм с 2 телефона, така че не ме грее това. Антивирусните махнах. Махнах и програмите следящи трафика. Никога не си изхабявам мегабайтите
Сега съм хвърлил око на програмата за ТВ сериалите
Следващото ще е прогнозата за времето. Ще потърся някоя, която не бачка постоянно и да ми я ъпдейтва само когато ме интересува колко градуса е. Таск килъра и него го махнах, ама май пак ще го слагам
По-бързо ми е да затварям излишните неща, които постоянно се пускат сами в тоя тъп Андроид
Все си мисля, че следващия телефон ще е с iOS...

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Стандартният уиджет за времето има настройка да се актуализира прогнозата само по поискване. Иначе и аз съм забелязал, че почти всички ъпдейти влошават нещата и вече ги приемам само ако нещо спре да работи. Проблемът е, че гугъл автоматично натриса някакви скрити програмки (явно с цел индивидуализация на магазина) без да знаеш и ако нямаш някаква мениджър програма, не можеш да ги махнеш. За мен антивирусна програма на телефон е безсмислена тежест, но си зависи от ползването на телефона.
Never mistake motion for action...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
На Samsung galaxy S-plys ми излезе като текущо известие това "battery fully charged unplug charger" телефона не е в зарядното и в момента батерията е на 26%,известието не може да се махне каквото и да правиш и седи постоянно? Имам чувството че батерията пада доста по-бързо от преди?! И другото е че качвам всякакви навигаций и скоростомери пускам GPS-a и нищо не тръгва да работи от тях?!
И като го включвам в зарядно изобщо не дава признаци че зарежда,преди като го пуснех издаваше звук и светваше и батерията се пълни а сега нищо а зарежда?
И като го включвам в зарядно изобщо не дава признаци че зарежда,преди като го пуснех издаваше звук и светваше и батерията се пълни а сега нищо а зарежда?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- TNT
- младши ентусиаст
-
Ако въобще не иска да зарежда, по-добре го закарай в сервиз. Ако може да зарежда, зареди го малко и му направи един формат и флаш. Ако не може да зарежда обаче, не рискувай, да не го умъртвиш...

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
TNT написа:Ако въобще не иска да зарежда, по-добре го закарай в сервиз. Ако може да зарежда, зареди го малко и му направи един формат и флаш. Ако не може да зарежда обаче, не рискувай, да не го умъртвиш...
Зарежда но не дава индикация за това?
Формат и флаш как се прави?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
колеги, само след руутване, и качване на по-нова версия на Андроид, ли ще мога да си прехвърля някой от инсталираните приложения на СД картата ? Че паметта ми е малка и се понапълни и сега дори не мога да си ъпдейтвам инсталираните програми. Благодаря

- TNT
- младши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:TNT написа:Ако въобще не иска да зарежда, по-добре го закарай в сервиз. Ако може да зарежда, зареди го малко и му направи един формат и флаш. Ако не може да зарежда обаче, не рискувай, да не го умъртвиш...
Зарежда но не дава индикация за това?
Формат и флаш как се прави?
http://www.androidbg.com/forum/topic128 ... 90113.html
Ако не си сигурен какво правиш, по-добре недей го прави. Обяснено е подробно и всичко се прави като по картинките. Само трябва да видиш софтуер точно за твоя модел.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе я да питам и аз нещо,имам Samsung Galaxy Note,всичко супер и бая програми имам....обаче има ли вариант да му инсталирам Tapatalk че да отварям и чета форума през него като не съм пред компютъра?
Има го в Маркет-а....ма иска пари,не че е проблем цената му,обаче там съм малко бос с тия кредитни карти....та ако някой ми каже откъде и как да го инсталирам за без пари....има едно потупване по рамото от мене
Иначе програмите в моя телефон са:
1.Hill Climb Racing - едно човече кара различни превозно средства,ъпгрейдват се,има различни настилки,играта е УНИКАЛНА.
2.Navigon - програма за навигация,по малко шарена е от Sygic,НО картите са по точни и ми харесва повече,говори на Български и т.н.
3.Zedge - за сваляне на мелодии и звуци
4.Skype
5.Shazam - разпонава музика и изкарва изпълнителя.
6.БГ Детски песнички - дъщеря ми много и се радва.
7.Sportal - мобилната версия на сайта,екстра е.
8.Angry Birds - класика
9.Geometria - програма с формули и картинки за фигурите в математиката.
10.Антирадар - страхотна програма на базата на GPS-а,има картата на България и ти показва къде са камерите и евентуалните патрулки и полицейски засади,ъпдейтва се при пускане на програмата,няма нужда от постоянен интернет,елементарна и уникална програма.Тествана е от мене по маршрута Варна - Враца и нема грижи.
11.Juice Defender - програма за спестяване на батерията,може да се настройва,кога да ти пуска интернета и т.н....за моя телефон определено файда има.
12.Auto Cad- мнооого добра за *dwg файлове.
Има го в Маркет-а....ма иска пари,не че е проблем цената му,обаче там съм малко бос с тия кредитни карти....та ако някой ми каже откъде и как да го инсталирам за без пари....има едно потупване по рамото от мене

Иначе програмите в моя телефон са:
1.Hill Climb Racing - едно човече кара различни превозно средства,ъпгрейдват се,има различни настилки,играта е УНИКАЛНА.
2.Navigon - програма за навигация,по малко шарена е от Sygic,НО картите са по точни и ми харесва повече,говори на Български и т.н.
3.Zedge - за сваляне на мелодии и звуци
4.Skype
5.Shazam - разпонава музика и изкарва изпълнителя.
6.БГ Детски песнички - дъщеря ми много и се радва.
7.Sportal - мобилната версия на сайта,екстра е.
8.Angry Birds - класика
9.Geometria - програма с формули и картинки за фигурите в математиката.
10.Антирадар - страхотна програма на базата на GPS-а,има картата на България и ти показва къде са камерите и евентуалните патрулки и полицейски засади,ъпдейтва се при пускане на програмата,няма нужда от постоянен интернет,елементарна и уникална програма.Тествана е от мене по маршрута Варна - Враца и нема грижи.
11.Juice Defender - програма за спестяване на батерията,може да се настройва,кога да ти пуска интернета и т.н....за моя телефон определено файда има.
12.Auto Cad- мнооого добра за *dwg файлове.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Motorola Razr XT 910
приложения:
Flashlight - Фенерче
Bg Airports - Информация за полетите на бг летищата.
Booking.com - Приложение на най големия сайт за резевации
HDRcamera - Hdr режим снима малко по бавно но е екстра
Imdb - Приложение за най - големия сайт за кино критика
Сurrency converter - Конвертор на валути
Mixology - Приложение с рецепти за коктейли.
Pinball - Пинбол или иначе казано флиппер
Pool master pro - Билярд
Dolphin - Допълнителен браузър
Programata - Приложение на известното списанийце за програми на клубове заведения кина и т.н.
QR droid - Четец на QR кодове
Radio Vitosha online - Тук е ясно
Sygic navigation Aura - Навигация която ми е много удобна лесно се инсталира лесно се слагат и махат карти и ПОИ Пробвана е на трасе от 5000+ км. България-Норвегия и се представи блестящо.
Tango - Безплатни онлайн разговори Като Вайбър
Viber
WHATS APP - Горещо препоръчвам този месинджър.Не е нужно да е включен както е при скайп , вие сте онлайн в момента в който телефона има интернет било то wifi или друг...файловете,които изпращате се качват на техен сървър и другия може да ги види и изтегли дори когато не сте онлайн. Безброй емотиконки лесни на достъп и много богати. Възможности за създаване на групи и конферетни разговори. Първата година е freeза втрората се плащат някакви центове и тогава се отключва опцията за разговор както при скайп. Безплатната версия не потдържа разговор - само чат.
Free knots tie - Как да вържем вратовръзките...
tTorent - Торент клиент
Winamp - супер е , има си екран за контрол дори при заключен дисплей на телефона еквилайзер плейлисти абе нормален winamp music player.
Zedge - Приложение на голям сайт (zedge.net) за рингтонове и тапети удобно приложение !
приложения:
Flashlight - Фенерче
Bg Airports - Информация за полетите на бг летищата.
Booking.com - Приложение на най големия сайт за резевации
HDRcamera - Hdr режим снима малко по бавно но е екстра
Imdb - Приложение за най - големия сайт за кино критика
Сurrency converter - Конвертор на валути
Mixology - Приложение с рецепти за коктейли.
Pinball - Пинбол или иначе казано флиппер
Pool master pro - Билярд
Dolphin - Допълнителен браузър
Programata - Приложение на известното списанийце за програми на клубове заведения кина и т.н.
QR droid - Четец на QR кодове
Radio Vitosha online - Тук е ясно
Sygic navigation Aura - Навигация която ми е много удобна лесно се инсталира лесно се слагат и махат карти и ПОИ Пробвана е на трасе от 5000+ км. България-Норвегия и се представи блестящо.
Tango - Безплатни онлайн разговори Като Вайбър
Viber
WHATS APP - Горещо препоръчвам този месинджър.Не е нужно да е включен както е при скайп , вие сте онлайн в момента в който телефона има интернет било то wifi или друг...файловете,които изпращате се качват на техен сървър и другия може да ги види и изтегли дори когато не сте онлайн. Безброй емотиконки лесни на достъп и много богати. Възможности за създаване на групи и конферетни разговори. Първата година е freeза втрората се плащат някакви центове и тогава се отключва опцията за разговор както при скайп. Безплатната версия не потдържа разговор - само чат.
Free knots tie - Как да вържем вратовръзките...
tTorent - Торент клиент
Winamp - супер е , има си екран за контрол дори при заключен дисплей на телефона еквилайзер плейлисти абе нормален winamp music player.
Zedge - Приложение на голям сайт (zedge.net) за рингтонове и тапети удобно приложение !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
sambeto написа:Абе я да питам и аз нещо,имам Samsung Galaxy Note,всичко супер и бая програми имам....обаче има ли вариант да му инсталирам Tapatalk че да отварям и чета форума през него като не съм пред компютъра?
Tapatalk 2.4.10

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
gold_1 написа:sambeto написа:Абе я да питам и аз нещо,имам Samsung Galaxy Note,всичко супер и бая програми имам....обаче има ли вариант да му инсталирам Tapatalk че да отварям и чета форума през него като не съм пред компютъра?
Tapatalk 2.4.10http://www.multiupload.nl/W9CCANHISI
А мамоууу страшен си,всичко е супер

Благодаря много!
Случайно някой да знае за тая програма BOX как може да ми се увеличи пространството на 50GB,че в момента ми е само 5GB....а гледам бая народ има по 50GB ?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Увеличава се автоматично, ако се регистрираш през телефон Сони. Иначе, ако си платиш.
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Never mistake motion for action...