Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Android!

Мнение от Е.Димитров » 22 Яну 2013, 13:09

© написа:Тия антивирусни имат ли някакво приложение?!

Имат,някой приложения бичеха SMS си по 6 лева парчето,на мен не ми се е случвало,а може и да е имало такова нещо,обаче моят номер е служебен и не плащам сметки,но много колеги от форума на андроид бяха опарени,след като сложих AVG ми каза че някой приложения намирисват и ги деинсталирах,едно от тях беше една програма която уж гони комари,убеден съм че който си е сложил подобна програмка си е някакъв агент.

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Яну 2013, 21:40

А бе колеги от къде ги намирате тия приложения?! Ще ми хакнат андроид телефон ама друг път, никаква антивирусна не ми трябва, преинсталирам всичко за 10 мин при проблем

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 22 Яну 2013, 22:30

като се замисля и аз не мога да кажа за какво ми е :dunno:
да дърпа рам. за протокола - сложих аваст. може и да я махна обаче

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Яну 2013, 23:06

Аз напоследък си махнах доста от приложенията, които постоянно гълтат РАМ. Забелязвам и че постоянно след ъпдейтите програмите искат повече и повече РАМ... Галаксито почна да остарява вече :lol: Тъпия Viber примерно махнах. Whatsapp е 100 пъти по-готин и взима доста по-малко памет, а разговорите не ги ползвам. Не ми трябват и двете. Има смисъл, ако ще говориш с някой в чужбина или с друг оператор, но аз съм с 2 телефона, така че не ме грее това. Антивирусните махнах. Махнах и програмите следящи трафика. Никога не си изхабявам мегабайтите :mhihi: Сега съм хвърлил око на програмата за ТВ сериалите :mhihi: Следващото ще е прогнозата за времето. Ще потърся някоя, която не бачка постоянно и да ми я ъпдейтва само когато ме интересува колко градуса е. Таск килъра и него го махнах, ама май пак ще го слагам :mhihi: По-бързо ми е да затварям излишните неща, които постоянно се пускат сами в тоя тъп Андроид :banghead: Все си мисля, че следващия телефон ще е с iOS...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 23 Яну 2013, 10:35

Стандартният уиджет за времето има настройка да се актуализира прогнозата само по поискване. Иначе и аз съм забелязал, че почти всички ъпдейти влошават нещата и вече ги приемам само ако нещо спре да работи. Проблемът е, че гугъл автоматично натриса някакви скрити програмки (явно с цел индивидуализация на магазина) без да знаеш и ако нямаш някаква мениджър програма, не можеш да ги махнеш. За мен антивирусна програма на телефон е безсмислена тежест, но си зависи от ползването на телефона.
Never mistake motion for action...

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 27 Яну 2013, 3:16

На Samsung galaxy S-plys ми излезе като текущо известие това "battery fully charged unplug charger" телефона не е в зарядното и в момента батерията е на 26%,известието не може да се махне каквото и да правиш и седи постоянно? Имам чувството че батерията пада доста по-бързо от преди?! И другото е че качвам всякакви навигаций и скоростомери пускам GPS-a и нищо не тръгва да работи от тях?!
И като го включвам в зарядно изобщо не дава признаци че зарежда,преди като го пуснех издаваше звук и светваше и батерията се пълни а сега нищо а зарежда?
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 27 Яну 2013, 15:57

Ако въобще не иска да зарежда, по-добре го закарай в сервиз. Ако може да зарежда, зареди го малко и му направи един формат и флаш. Ако не може да зарежда обаче, не рискувай, да не го умъртвиш...
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 27 Яну 2013, 18:31

TNT написа:Ако въобще не иска да зарежда, по-добре го закарай в сервиз. Ако може да зарежда, зареди го малко и му направи един формат и флаш. Ако не може да зарежда обаче, не рискувай, да не го умъртвиш...

Зарежда но не дава индикация за това?
Формат и флаш как се прави? :dunno:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 27 Яну 2013, 19:02

колеги, само след руутване, и качване на по-нова версия на Андроид, ли ще мога да си прехвърля някой от инсталираните приложения на СД картата ? Че паметта ми е малка и се понапълни и сега дори не мога да си ъпдейтвам инсталираните програми. Благодаря
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 28 Яну 2013, 12:43

boksioraE39 написа:
TNT написа:Ако въобще не иска да зарежда, по-добре го закарай в сервиз. Ако може да зарежда, зареди го малко и му направи един формат и флаш. Ако не може да зарежда обаче, не рискувай, да не го умъртвиш...

Зарежда но не дава индикация за това?
Формат и флаш как се прави? :dunno:

http://www.androidbg.com/forum/topic128 ... 90113.html

Ако не си сигурен какво правиш, по-добре недей го прави. Обяснено е подробно и всичко се прави като по картинките. Само трябва да видиш софтуер точно за твоя модел.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 28 Яну 2013, 13:27

Абе я да питам и аз нещо,имам Samsung Galaxy Note,всичко супер и бая програми имам....обаче има ли вариант да му инсталирам Tapatalk че да отварям и чета форума през него като не съм пред компютъра?
Има го в Маркет-а....ма иска пари,не че е проблем цената му,обаче там съм малко бос с тия кредитни карти....та ако някой ми каже откъде и как да го инсталирам за без пари....има едно потупване по рамото от мене :angel:

Иначе програмите в моя телефон са:
1.Hill Climb Racing - едно човече кара различни превозно средства,ъпгрейдват се,има различни настилки,играта е УНИКАЛНА.
2.Navigon - програма за навигация,по малко шарена е от Sygic,НО картите са по точни и ми харесва повече,говори на Български и т.н.
3.Zedge - за сваляне на мелодии и звуци
4.Skype
5.Shazam - разпонава музика и изкарва изпълнителя.
6.БГ Детски песнички - дъщеря ми много и се радва.
7.Sportal - мобилната версия на сайта,екстра е.
8.Angry Birds - класика
9.Geometria - програма с формули и картинки за фигурите в математиката.
10.Антирадар - страхотна програма на базата на GPS-а,има картата на България и ти показва къде са камерите и евентуалните патрулки и полицейски засади,ъпдейтва се при пускане на програмата,няма нужда от постоянен интернет,елементарна и уникална програма.Тествана е от мене по маршрута Варна - Враца и нема грижи.
11.Juice Defender - програма за спестяване на батерията,може да се настройва,кога да ти пуска интернета и т.н....за моя телефон определено файда има.
12.Auto Cad- мнооого добра за *dwg файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 28 Яну 2013, 15:52

Motorola Razr XT 910

приложения:
Flashlight - Фенерче
Bg Airports - Информация за полетите на бг летищата.
Booking.com - Приложение на най големия сайт за резевации
HDRcamera - Hdr режим снима малко по бавно но е екстра
Imdb - Приложение за най - големия сайт за кино критика
Сurrency converter - Конвертор на валути
Mixology - Приложение с рецепти за коктейли.
Pinball - Пинбол или иначе казано флиппер
Pool master pro - Билярд
Dolphin - Допълнителен браузър
Programata - Приложение на известното списанийце за програми на клубове заведения кина и т.н.
QR droid - Четец на QR кодове
Radio Vitosha online - Тук е ясно
Sygic navigation Aura - Навигация която ми е много удобна лесно се инсталира лесно се слагат и махат карти и ПОИ Пробвана е на трасе от 5000+ км. България-Норвегия и се представи блестящо.
Tango - Безплатни онлайн разговори Като Вайбър
Viber
WHATS APP - Горещо препоръчвам този месинджър.Не е нужно да е включен както е при скайп , вие сте онлайн в момента в който телефона има интернет било то wifi или друг...файловете,които изпращате се качват на техен сървър и другия може да ги види и изтегли дори когато не сте онлайн. Безброй емотиконки лесни на достъп и много богати. Възможности за създаване на групи и конферетни разговори. Първата година е freeза втрората се плащат някакви центове и тогава се отключва опцията за разговор както при скайп. Безплатната версия не потдържа разговор - само чат.
Free knots tie - Как да вържем вратовръзките...
tTorent - Торент клиент
Winamp - супер е , има си екран за контрол дори при заключен дисплей на телефона еквилайзер плейлисти абе нормален winamp music player.
Zedge - Приложение на голям сайт (zedge.net) за рингтонове и тапети удобно приложение !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 28 Яну 2013, 16:24

sambeto написа:Абе я да питам и аз нещо,имам Samsung Galaxy Note,всичко супер и бая програми имам....обаче има ли вариант да му инсталирам Tapatalk че да отварям и чета форума през него като не съм пред компютъра?
Има го в Маркет-а....ма иска пари,не че е проблем цената му,обаче там съм малко бос с тия кредитни карти....та ако някой ми каже откъде и как да го инсталирам за без пари....има едно потупване по рамото от мене :angel:

Tapatalk 2.4.10 :arrow: http://www.multiupload.nl/W9CCANHISI
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 28 Яну 2013, 20:34

gold_1 написа:
sambeto написа:Абе я да питам и аз нещо,имам Samsung Galaxy Note,всичко супер и бая програми имам....обаче има ли вариант да му инсталирам Tapatalk че да отварям и чета форума през него като не съм пред компютъра?

Tapatalk 2.4.10 :arrow: http://www.multiupload.nl/W9CCANHISI

А мамоууу страшен си,всичко е супер :mrgreen:
Благодаря много!

Случайно някой да знае за тая програма BOX как може да ми се увеличи пространството на 50GB,че в момента ми е само 5GB....а гледам бая народ има по 50GB ?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Яну 2013, 11:06

Увеличава се автоматично, ако се регистрираш през телефон Сони. Иначе, ако си платиш.

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата