Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Re: Мотористите във форума!
Ами не е регламентирано в закона. И ако е легално следващият път, когато псевдо батка с 20 годишен джиБ нарочно ми сече пътя като минавам между колоните да спра и да му обясня, че не е прав 

Phil написа:Ами не е регламентирано в закона. И ако е легално следващият път, когато псевдо батка с 20 годишен джиБ нарочно ми сече пътя като минавам между колоните да спра и да му обясня, че не е прав
а като ти отвори вратата в последния момент да си изсипе пепелника какво правиме? жокер- така загина нелепо мой добър приятел... с 25км/ч си строши врата (с каска и всичко) в арматурното табло на една кола...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А като седиш да чакаш зад колата и поредния "не те видях" те изшиба с 20-30км отзад?
Няма правилно и грешно в тази задача.
Няма правилно и грешно в тази задача.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Аз си пълзя между тях със спуснати крака, т.е. не знам с колко км/ч, но не е 25 със сигурност.
Не съм ли излязал най-отпред на светофара, за да мога да се измъкна от стадото като светне зелено, значи не ми е мил живота. Казвал съм го неведнъж.
Не съм ли излязал най-отпред на светофара, за да мога да се измъкна от стадото като светне зелено, значи не ми е мил живота. Казвал съм го неведнъж.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ако ви е мил живота, не карайте в града! В града отдавна не е за двуколесни!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- sub_eleven
- ентусиаст
-
ildivvy написа:Ако ви е мил живота, не карайте в града! В града отдавна не е за двуколесни!
Реално аз си работя с мотора. Ползвам го по работа предимно на кратки разстояние в квартала и околните, центъра, някой път и по-далеч. Този последния с тази цел и го купих преди 5 години.
Така за карането и за кеф, не съм карал от 2009-та, когато се отказах първоначално от моторите. От тогава не съм излизал с мотор и извън града.

Аз пък карам основно в града и виждам много толерантно отношение от другите шофьори. Голяма дистанция, очите на четири и съобразяване с възможностите намаляват риска. Естествено на две колела начини да загинеш винаги много...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Вярвам ти ... макар, че не мога да повярвам! Вземи от някой един по-голям мотор и направи едно кръгче из 'околията'! Толкова психически-отпускащо действа..., както и сам знаеш!
Ex: 96' BMW318ti

- sub_eleven
- ентусиаст
-
ildivvy написа:Вярвам ти ... макар, че не мога да повярвам! Вземи от някой един по-голям мотор и направи едно кръгче из 'околията'! Толкова психически-отпускащо действа..., както и сам знаеш!
Може да хвана от акциите на Ямаха, да се повозя като в доброто старо време на някой тестов.
То и моят няма проблем да го възседна за извън града 400сс е. Минаваха ми такива идеи миналия сезон, но се отказах.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
nero_ написа:Голяма дистанция, очите на четири и съобразяване с възможностите
И аз минавам така, с пуснати крака и бавничко. Даже махам за благодаря, като се местят да ми дават път. Вероятно 5-10км/ч
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз ама с крака на степенките. Научете се да карате с краГа на мотора и ниска скорост ве 

bum_bum написа:И аз ама с крака на степенките. Научете се да карате с краГа на мотора и ниска скорост ве
Ти с колелото да мълчиш.

Със 140кила мотор нисичък лесно,а я пробвай със 200+ кила туч...ми страх ги е хората...

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Kroki написа:nero_ написа:Голяма дистанция, очите на четири и съобразяване с възможностите
И аз минавам така, с пуснати крака и бавничко. Даже махам за благодаря, като се местят да ми дават път. Вероятно 5-10км/ч
Аз като се замисля с моя чопър нямам шансове да мина между колите, заради ролбара и куфарите отзад. Нещо ми се струва доста широк и ме е страх да не задера някоя кола. Може би е от факта, че го имам от скоро и още не съм му свикнал с габаритите. До сега винаги съм се нареждал като кола по сфетофарите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
slatanic написа:bum_bum написа:И аз ама с крака на степенките. Научете се да карате с краГа на мотора и ниска скорост ве
Ти с колелото да мълчиш.![]()
Със 140кила мотор нисичък лесно,а я пробвай със 200+ кила туч...ми страх ги е хората...
Затуй се почва с колело. Утре и с по-големия ще го направиш. А като почнеш от 1000, щото 600 е за педераси, а по-малко за жени някои основни умения остават неразвити понякога.