Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Свинята не е кашерно животно... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Borymeckata написа:Предполагам, едни 250 - 300 кила ще стигнат?
Аз ям по близо 50 кила сланина годишно.. та смятай колко ще ти трябва

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:ivanski_2 написа:И аз още 2 кг ще взема другия път ако има![]()
Мечка , след като каза че е скъпо разгледах по пазара в Асеновград колко струва , ами 12 лв кг навсякъде ….. та твоята и 15 да е пак е ок![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ти щом си в онзи район, виж в Наречен, на площада при пощата, заведението дето е точно на реката и до тотото. Сланина, мръвки, кашкавали и какво ли не. Доволен ще останеш
Да почти през седмица движа София-Чепеларе, та ще спра другия път и ще пиша отзиви.
CTORH, laviatan

bum_bum то и CTORH хапва по толкова на година, та да за 2-ма ви едни 100кг ще стигнат

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Стига сте плашили човека,че ще спре да взлиза във форума 

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Вчера дойде редо и на мойте гудета. Не знам дали уместно да изпраскам снимка на гудетата затова ще сложа само на малко видове шужуци кървавица, дробев т.н
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
До къде я докарахме да не можем да сложим снимки на храната си по време на производството и.
Прасетата нали не ги гледаме за друго!?Е може някои и за хубост да ги гледат ама аз такива познати и приятели нямам.
Свинската смърт открай време е празник по нашите ширини та не се страхувайте да я споделяте освен,ако не се притеснявате,че някой ще ви се натресе да го почерпите я със сланинка я с пръжки.

Прасетата нали не ги гледаме за друго!?Е може някои и за хубост да ги гледат ама аз такива познати и приятели нямам.

Свинската смърт открай време е празник по нашите ширини та не се страхувайте да я споделяте освен,ако не се притеснявате,че някой ще ви се натресе да го почерпите я със сланинка я с пръжки.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
drevnia написа:Вчера дойде редо и на мойте гудета. Не знам дали уместно да изпраскам снимка на гудетата затова ще сложа само на малко видове шужуци кървавица, дробев т.н.
Какво е това дробев ?
Ubi dubium, ibi libertas
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Суджук с черен дроб.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
В Лидл има подобна, зимна селекция, наденица с дроб и сърце. Много вкусна беше.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
streetz написа:Суджук с черен дроб.
То не е лошо като идея, ама да го меташ на скарата, иначе тоя дроб за сушене не знам к'ва трайност ще докара на суджука ....
Ubi dubium, ibi libertas
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
И според мен прясно се пече и яде, не се суши. Което го изключва от категорията суджук, за мен суджука е от телешко или смес с телешко и става доста сухо. Ама напоследък нали е модерно на всичко що е в черво да му казват суджук, та съм почнал и аз да прихващам тая лоша практика.
По моя край черният дроб се изяжда още в деня на заколването - повечето на скарата в було, другото на "кара кавърма" (дроб, осмянка, лук и сушени сливи).

По моя край черният дроб се изяжда още в деня на заколването - повечето на скарата в було, другото на "кара кавърма" (дроб, осмянка, лук и сушени сливи).
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Стомах или черво, пълно с карантия (дробове, сърце, бъбреци) и сланина на кубчета, с чесън и подправки, после сварено.
БабЕ му викаме по нашия край. Не е лошо, особено с лют червен пипер. Но няма никаква трайност, трябва да се яде веднага. На пазара една жена продава по 12 лева килото и веднъж купих - моите хапнаха, похвалиха и... го набутаха в хладилника. Като си дойдох следващия петък - изхвърлих половината. Оттогава не купувам...

БабЕ му викаме по нашия край. Не е лошо, особено с лют червен пипер. Но няма никаква трайност, трябва да се яде веднага. На пазара една жена продава по 12 лева килото и веднъж купих - моите хапнаха, похвалиха и... го набутаха в хладилника. Като си дойдох следващия петък - изхвърлих половината. Оттогава не купувам...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Excellent! Steven is my name!
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
hell's angel написа:streetz написа:Суджук с черен дроб.
То не е лошо като идея, ама да го меташ на скарата, иначе тоя дроб за сушене не знам к'ва трайност ще докара на суджука ....
то не се прави само от дроба, слага се още месо, бяло месо подправките. става и като изсъхне и трае
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.