Биричка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Биричка

Мнение от Jordana » 01 Юни 2021, 20:43

Аз също смятам че наливната бира е по хубава от кен или бутилка . Нямам предства по прясна ли е , или газираното прави нещо като стои в бутилката но има по свеж вкус наливната .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 01 Юни 2021, 21:13

Jordana написа:С шуменското и пиринското голяма грешка . Днес съм на такова , от втората бира почна да опитва да боли главата . Все едно си ударен с мокър парцал , минах на водка и се оправи клиничната картина :mhihi:

Аз пък тези ги ползвам за изтрезняване :kuku: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 01 Юни 2021, 21:21

Jordana написа:Аз също смятам че наливната бира е по хубава от кен или бутилка . Нямам предства по прясна ли е , или газираното прави нещо като стои в бутилката но има по свеж вкус наливната .

Това е на 100% така.Никое шише,кен и тн. не може да се сравнява с наливния еквивалент.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 02 Юни 2021, 6:47

kiko написа:
Jordana написа:Аз също смятам че наливната бира е по хубава от кен или бутилка . Нямам предства по прясна ли е , или газираното прави нещо като стои в бутилката но има по свеж вкус наливната .

Това е на 100% така.Никое шише,кен и тн. не може да се сравнява с наливния еквивалент.

100% вярно :yes: . След това е стъкленото шише и оттам нататък кенче, пластмасова от 0.5л до 5л бълвочи :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 02 Юни 2021, 14:10

След толкова бира е хубаво и повече мезета да се споменават... :D !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юни 2021, 14:17

ildivvy написа:След толкова бира е хубаво и повече мезета да се споменават... :D !

Напоследък джасам едни кръгли мини гевреци от Билльа по 2 кинта, твърде добри са.
Друго мезе, не много подходящо е хамон от Лидл (има един италиански без нитрити)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 02 Юни 2021, 14:31

Аз бира не пия от години, ама тука колегите поръчват от една пазарджишка пивоварна дето им е нечовешки яка бирата - Ромбус се казват. Еми пропих отново заради техния вайс, няма толкова блага бира. Преди короната нямаха доставка, ама единия колега е гъст със собствениците и като караха на заведения в София ни носеха и на нас, ама вече си имат официална доставка. Аз само вайса пия, ама тука другите наливат яко ipa, apa, ail...пробвал съм ги, много са яки ама пусто ми горчат, голяма съм женичка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 02 Юни 2021, 15:31

Наливната, винаги е най-вкусна, защото КЕГ-а минава през флаш пастьоризация (за разлика от тунелната при бутилки, кенове). А всичко идва от една и съща варка за всяко SKU.
И после в заведението, бирата от кега се вади чрез СО2 под налягане.

Стига кега да не е престоял отворен повече от предписанието и 2-ро, наливната инсталация да се поддържа както трябва.
Иначе може да пиете много гадна наливна бира, ако не са спазени тези 2 условия.

За това вече масово се ползват 20 или 30л кегове (свършват бързо), вместо както беше на времето 50 или 100л.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 02 Юни 2021, 15:58

barty написа:
kiko написа:

100% вярно :yes: . След това е стъкленото шише и оттам нататък кенче, пластмасова от 0.5л до 5л бълвочи :mhihi:

За наливната Кромбахер никой нищо не казва, пробвали ли сте я?

Вайенщефанер също никой не споменава - и тя от пиячите се знае като от най-добрите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Юни 2021, 16:03

sub_eleven написа:Вайенщефанер също никой не споменава - и тя от пиячите се знае като от най-добрите.

e колко по-голяма снимка да постна :lalala:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 02 Юни 2021, 17:58

А нещо за домашна употреба за наливна бира? Лято идва (дано) ползва ли някой нещо?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Юни 2021, 18:41

Преди малко си отворих една бутилка корона ....половината я излях в мивката . Мексикански пикоч . Решението на проблема - отворих един Гларус да си оправя малко мексиканския вкус в устата :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 02 Юни 2021, 18:57

Jordana написа:Преди малко си отворих една бутилка корона ....половината я излях в мивката . Мексикански пикоч . Решението на проблема - отворих един Гларус да си оправя малко мексиканския вкус в устата :mhihi:

Аааааа то Короната се пие по определен начин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Юни 2021, 19:05

Какъв е тоя начин ? Сигурно трябва да ям начос и да замезвам с лют боб за да ми хареса индианската бира :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 02 Юни 2021, 19:12

Бе слагат резанче лимон в бутилката. Ма за мен наистина тази бира си е голяма гадост, заедно с американския Budweiser/Bud light. Същатата отврат като светлото пиво по времето на соца с дето обръщахме бутилката нагоре да проверим за парцали .
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата