Голям Проблем!!!!
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мииии-проблемuCnaHeTcA написа::shock: Ко се случи тука![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Колеги, аз съвсем искрено мога да ОБЕЩАЯ, че това НЯМА да се случи втори път!!! По-точно, че НЯМА ДА СЕ КАЧА ПИЙНАЛ НА ШОФИОРСКОТО МЕСТО!!! Точно всички тези критики ми подействаха! Съжалявам ако съм засегнал някои от вас с постъпката си, но както знаем, че за всички тук, и не само тук, а всички в България е най-важно, как можем да се оправим без да ни засегнат провиненията ни! Това са българските закони!!! Аз мисля, че на мен са ми влезнали някакви мисли и поуки в съзнанието, което ме е накарало, да мисля по-правилно, отколкото до сега! Извинявам се не само на вас, но и на цялото БГ общество за постъпката си!!! Това естествено не значи, че не мога да понеса още критики! Разбрах повечто от вас, които бях негативно насочени към моя (глупав) проблем! Наистина сте прави!!! Сега единственото, което мога да ви кажа е само: " БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВТИТЕ И ЧЕСТНОСТТА!!!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
sannikolaus написа:Колеги, аз съвсем искрено мога да ОБЕЩАЯ, че това НЯМА да се случи втори път!!! По-точно, че НЯМА ДА СЕ КАЧА ПИЙНАЛ НА ШОФИОРСКОТО МЕСТО!!! Точно всички тези критики ми подействаха! Съжалявам ако съм засегнал някои от вас с постъпката си, но както знаем, че за всички тук, и не само тук, а всички в България е най-важно, как можем да се оправим без да ни засегнат провиненията ни! Това са българските закони!!! Аз мисля, че на мен са ми влезнали някакви мисли и поуки в съзнанието, което ме е накарало, да мисля по-правилно, отколкото до сега! Извинявам се не само на вас, но и на цялото БГ общество за постъпката си!!! Това естествено не значи, че не мога да понеса още критики! Разбрах повечто от вас, които бях негативно насочени към моя (глупав) проблем! Наистина сте прави!!! Сега единственото, което мога да ви кажа е само: " БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВТИТЕ И ЧЕСТНОСТТА!!!
Ми дано си честен........по скоро пред себе си, иначе ще теп ишат рано или късно в някои вестници
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Ryapoff написа:Няма нужда да ни благодариш, ми кажи как си взе книжката?
Колега, такива неща казват ли се?!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Аз съм за разрешаване на притежаването и носене на оръжие, защото предпочитам собствената ми безопасност да е основно в моите ръце, а не да разчитам на родната полиция.
Като се напиеш и почнеш да стреляш на посоки к`во праим?
И, ако стане това не мислиш ли, че всички ще почнат да се гърмят? И после ще викат самозащита?