За кой ще гласувате на парламентарните избори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате на изборите за парламент през 2009 година?

ГЕРБ
84
34%
Атака
42
17%
БСП
15
6%
НДСВ
4
2%
ДПС
1
0%
СДС
6
2%
ДСБ
12
5%
БЗНС
0
Няма гласували
ВМРО
6
2%
Друга партия
7
3%
Няма да гласувам!
68
28%

Общо гласове : 245

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Дек 2008, 22:41

стефане,с тебе за политика нема да споря!!! който прочел-прочел и който разбрал-разбрал...!!! като некой не е разбрал-да е разбрал или ако повечето не са разбрали ше си живеем в тая кочина и ше си караме се така....!!!
колежке,пуцането е много лесно.....само на филми!! тва ти го гарантирам! ако излезеш и застанеш , и фанеш на мушката някой в главата съм сигурен ,че ще ти трепне ръката и не щото си жена,а щото на всеки ще трепне. не е толкова лесно да убиш човек-как не го разбрахте!?!? не ми се дават примери -писна ми вече ,само ще кажа ,че е добре за всички включително и за призоваващите към насилие да се мине без кръв.бил съм пряк свидетел и участник в някои етапи от възродителният процес,не харесвам турците ,а тогава бях и млад и нахъсан като некои сега тука и въпреки това ви казвам ,че не е никак приятно независимо дали си я пролял сам или си видял как става да се пролее кръв ......!! защото майката на 15 годишното момче в атина със сигурност вече не и пука кой е на власт.....!!!! трябва да се пипа твърдо ,но кръвта е адски краен вариант....!!!повярвайте ми просто.....!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Дек 2008, 23:08

Няма да стане без кръв, приятелю.....не казвам че аз ще застана...нито ти с пушката.....ама трябва да им се вземе страха... Има хора в тая държава за всичко....както един друг се избиват престъпниците, както управляващи избиват претъпници, така трябва да се обърнат нещата... само дето трудно ще посегнат на ръката, която ги храни... то това е страшното!
С приказки не става, с протести не става, с негласуване не става.... кажи какво да правим?!Няма тука кое е лесно и кое не....има ли полза-да се прави, това е, то вече в тая държава друга надежда не ни остава....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Дек 2008, 23:10

ja написа:Дзвер, ходи да гърмиш ве или по лесно е оправданието да не гласуваш щото нема как да ги гръмнеш?

Не.
По - умно е да не гласувам, щото ако почнеш с трепането, може да последва някаква машинация, уж че домакрацията възцарява и пак да излъжеме глупаците ... И какво?

А ако хипотетично аз почна да ги пуцам, кво следва?
Аз ше ти кажа.
Вие ще се дистанцирате. Всички дето говорите много.
Ше почнете обществена дискусия "луд ли беше Дзвера" с участието на видни познавачи на тънката ми психика.
Медиите ше я излъчват директно.
И тва ше е.

Да стрелям бих почнал само със стабилна, хм... организация, която не чака на вас. Сори за откровението, но приказките не струват пари.

А ако не гласувам, те вземат ли 10% са застрашени отвън. Недейте си мислете, че нема кой да им иска баницата. Под пара ше вземат решения и ще променят изборите тъй, както не сме и сънували.

-----------------------------------------------
Тва гласувайте, щот турците.... Е тъпата пропаганда на Атака и Герб.
За съжаление.
И е подкрепена с телевизия скат.

Всъщност изборен туризъм отдавна не става тъй, както го описвате.
И отдавна го правят други.... Не само Доган...
Даже Доган не може да им се мери....

И можете да бъдете спокойни.
Не Доган дирижира нещата.
Доган е "плашилото" за да ви подкарат към урните.
Знам, че ще се получи. За жалост.

Спечели ли Доган, той ще живее 2-3 дена максимум.
Той самият не е тъй тъп, че да спечели.
Убиват го, арестуват някой от вас, дето го псувате по форума и доказват, че е било убийство на етническа основа... И готово!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Дек 2008, 23:25

начи тва е една спирала,от която доста народи трудно са излезли ,а некои не са излезли...!!! ти убеваш техен,те убиват твой и няма край....!!! защото ако някой убие някой от семейството ми хич нема да питам каква политическа ориентация има и ше го думна...!! а грешки стават!!! има си закони-като го вкараш 10г на топло бъди сигурна ,че другите ше се замислят дали да крадат така.....!!! със сигурност!! и не е нужно да го изкараме некой на площада и да му махнеме главата....!!! абсолютно ненужно е. аз ,въпреки презумцията на ученето ми е дългогодишното ми обвързване с такива структури ,които са по дифолт за агресията съм против! мога да убия човек ,но само при защита или неизбежна самоотбрана или при екстрени ситуации ,но не и да ида на площада ,да го изкарам от къщичката и да му резна главата! тва е твърде хладнокръвно и нечовешко -не заслужават това.....!!! просто като говорите за кръв излезте малко от емоцията и ненавистта и се замислете как точно се случва -на каданс и ще видите ,че не е най-хубавото нещо на света.
а тва с тв-скат е смешно!!!!!! просто си се представям как гледам скат и скачам да гласувам........ :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Дек 2008, 23:29

Са остава и да кажеш кой точно ще го вкаха хубавеца за тези 10 г на топло..... като знаеш гарван гарвану око не вади... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Дек 2008, 23:37

D3BEP написа:
ja написа:Дзвер, ходи да гърмиш ве или по лесно е оправданието да не гласуваш щото нема как да ги гръмнеш?

Не.
По - умно е да не гласувам, щото ако почнеш с трепането, може да последва някаква машинация, уж че домакрацията възцарява и пак да излъжеме глупаците ... И какво?
...

Ето тука аз ти предлагам една много по-добра алтернатива. Да гласуваш за да не пускаме фандък на циганетата. Все пак който и да дойде на власт е много по добре от колкото Доган... Освен ако не си от малцинствата и единствената причина за да не гласуваш е, че не ти харесва Доган, което в случая е похвално...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Дек 2008, 23:39

Предложи ми ЗА КОЙ да гласувам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 14 Дек 2008, 23:45

[quote="D3BEP"]Тва гласувайте, щот турците.... Е тъпата пропаганда на Атака и Герб.[/quote]

Мисля си, че знаеш нещо повече от колкото би ни споделил!?

Има резон в тия мисли. Замислял съм се върху това!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Дек 2008, 23:46

D3BEP написа:Предложи ми ЗА КОЙ да гласувам.

Има ли значение какво аз ще ти предложа? Ти ако до сега не си ме разбрал какво искам да кажа...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Дек 2008, 23:50

bobi_maxo написа:
D3BEP написа:Тва гласувайте, щот турците.... Е тъпата пропаганда на Атака и Герб.quote]

Боби, Атака се появиха точно от такова негласуване на повечето от избирателите. 30% избирателна активност, появиха партии като Атака в парламента и ДСП в правителството, при това с техен мандат...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 15 Дек 2008, 0:08

ja написа:
bobi_maxo написа:
D3BEP написа:Тва гласувайте, щот турците.... Е тъпата пропаганда на Атака и Герб.quote]

Боби, Атака се появиха точно от такова негласуване на повечето от избирателите. 30% избирателна активност, появиха партии като Атака в парламента и ДСП в правителството, при това с техен мандат...

:OT: Това ДСП е: Движение за Свобода и Пари? Или си се объркал? :mhihi:

Би ли ми обяснил как НЕ гласуването е довело до това?
Само да уточня че аз ще гласувам, и ще гласувам за една много силна личност! Иван Костов(ДСБ)! Мислих, мислих, мислих, бях близък до човек на Бойко, и реших че Той Не Става!

п.п.: Измислих нова абривиетура за ДПС!
Движение за Пари и Свобода!
:winky:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 15 Дек 2008, 0:28

Дайте да не спориме в темата кой ще гласува и кой не, а с факти да се каже за кой е най-добре да се гласуваи за кой не. Имаше една мисъл: "Не е важно кой е прав и кой не, важно е кое е правилното".
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 15 Дек 2008, 0:48

Веселин|Василев написа:Дайте да не спориме в темата кой ще гласува и кой не, а с факти да се каже за кой е най-добре да се гласуваи за кой не. Имаше една мисъл: "Не е важно кой е прав и кой не, важно е кое е правилното".

Ето за мен правилното: вън БСП и ДПС, а вътре всички останали!
Фактите си ги търси и слушай сам, че тук някои измислиха нови политически идеологии/демагогии/!
:help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2008, 0:50

ja написа:

Има ли значение какво аз ще ти предложа? Ти ако до сега не си ме разбрал какво искам да кажа...

И какво се иска от мен? Междувременно да съм възприел твоята съвест и твоята ценностна система?

Питах те. Па кте питам. За ДПС те разбрах.
КАЖИ МИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ ???!?!?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Дек 2008, 1:06

D3BEP написа:
ja написа:

И какво се иска от мен? Междувременно да съм възприел твоята съвест и твоята ценностна система?

Питах те. Па кте питам. За ДПС те разбрах.
КАЖИ МИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ ???!?!?!

аз ще ти кажа ДЗВЕР понеже другите явно не искат да дадът предложение

изхождайки от факта че не харесваш нито една политическа сила в момента отиди и гласувай за всички...тоест пусни невалидна бюлетина или напиши "е*ал съм ви майката на всички" върху бюлетината!
така хем ще си гласувал хем ще си изказал мнението си!

кво ще кажеш?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата