Бонус малус от догодина?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Бонус малус от догодина?

Мнение от TNT » 21 Ное 2019, 22:23

Моджо написа:Seimo, мисля съм написал какво се прави.
Tnt, тва па кво общо има с бонус-малус? Аз доколкото знам е забранено да се паркира на тротоар, ма може да не е така вече. Съмнявам се, че паяка редовно ги обира от тротоара пред офиса и, ти да видиш, вече никой не спира там. Сигурно са се натръшкали от мускулна треска, щото само на 300 метра надолу има къде да се паркира.
Общото е, че е пълно с неуредици, а всяко ново нещо се прави просто с цел събиране на повече пари :yes:

BMW_POWER написа:Защо правиш отчаян опит за заяждане? Оттук до Ванкувър (4400km) ограничението в 100км/ч. Сто километра в час. Една лента, пет ленти, това е.

А на колко места има "забравени знаци" по пътя и веднага след знака полицай с камера ? Как пък на извънградски път един път не са застанали, където е 90км/ч, а все са 5 метра след знак "60" ?

П.П. Имам златен талон. Никога не съм и имал нарушение, което би се отразило в бонус-малус системата, така както я предлагат. Въпреки това мисля, че ще плащам повече от сега.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Ное 2019, 22:38

Добре, да приемем, че си прав. Какво направи ти лично и тия дет минават покрай тия знаци, за да се премахнат? Или само пцуем и газ.
Да се събират повече пари не е непременно лошо. Аз и тол системата я чакам ма неколко кресльовци я спират.
Съгласен съм да нямам бонус, ма сичко тарикати да имат голем Фалос.
Всеки ден карам по мин 70 км, спазващите ограничения са под 1%..
Само аз да съм балъка да спазва, айде бе. А за неуредиците има институции, медии, протести, съд... Споменах как 100 кресльовци блокират 2 милиона на ден приход на държавата, нали. Се па нема откраднат сичко ще останат за ремонти, нови ЗНАЦИ... и подобни.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 21 Ное 2019, 23:02

Аз лично си платих данъците това направих и сега наивно чакам някой дебил на когото плащат от моите данъци да си свърши работата и друг дебил на когото също плащат от моите данъци да не се крие в храстите до въпросния знак. Ама найсе :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 21 Ное 2019, 23:09

Дебил1 може изобщо да не предполага за нещото. Сигнал подаден има ли? Ако има ситуацията е една, ако няма съвсем друга.
Дебил2 така му е наредено, аз не виждам проблема в случая. И редовно виждам камери и на 90, междуградско. За добро или зло системата не работи сама ефективно. Трябва да и се дава зор непрекъснато, вика му се гражданско общество. И ако всички го правим, защото ние сме държавата, нещата ще вървят. Разбира, се поради същата причина, ние трябва да сме изрядни.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 21 Ное 2019, 23:18

Айде сега не предполагали :mhihi: Те напляскали хранилки през 5км из цялата територия. То да беше само тоя знак :mhihi: Лошото е че и да внеса сигнал някъде автоматично се сблъсквам с дебил 3,4,5 и т. н по веригата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 21 Ное 2019, 23:22

Тепърва ще има обществено бсъждане

Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 21 Ное 2019, 23:27

Ми аз съм внасял па то взе, че проработи. Внасяш ти, внасям аз, внася Пенчо. Не се случва нищо? Събираме се пред общината с две знамена и една палатка...Дигаме врява. На следващите избори ги наказваме ако не и по-рано. Съзнавам колко утопично звучи, ама и с гледане отстрани не става. Не сме извънземни по цял свят е така. И каквото има работещо е защото ще им скочат 1000 човека ако се офлянкват. А не че там не са дебили пак.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2019, 23:29

Чай бе, кво стана? 2-3 страници назад всички ревяха как трябвало да има големи фалоси и джигитите да го духат. Нещо много бързо обърнахме палачинката, като опря кора до гъзягата :mhihi:

Споко, сега ще има обсъждания и една камара алабализми. После ще излезе бащицата и ще нареди големия фалос да не е 3к, а 2 и всички ще са доволни. 2к пари ли са? Все пак сме една от най-богатите нации в Европа, а войната по пътищата трябва да се спре все някак си.

А междувременно цената на средностатистическата ГО от 300 ще стане 375 и като влезе фалоса изрядните шофьори през последните 8 години ще могат да се възползват от намалението, та да плащат 300лв :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Ное 2019, 23:33

Моджо написа:Какво направи ти лично

В Пловдив е модерно всички кметове да си имат фейсбук. Даже го четат и отговарят. На районния редовно му пиша, ама само с 50% от нещата се случва нещо. За другите 50% пак си пиша и все нищо не се случва. И като се замисля, все се случват безплатните неща или нещата, които са свързани с взимане на пари или глобяване на някой. СлучаеноС ? Не мисля :wave: А какво още да направя ? Пътувам често. Да пиша на кметовете из цялата страна ли ? Работя в района на най-натоварения вход към града в Пловдив. Има ремонт, по 3-4 пъти на ден се сменя движението. Дали видях един полицай да регулира някога движението за два месеца ? Заети са да дебнат на хранилките и да пишат фишове на вътрешните улички :wave:

Сега ми казваш да подкрепя нов проект, който отново е написан само и единствено с цел събиране на повече пари ? Да не говорим, че и силно ще стимулира още повече корупцията в КАТ.

bum_bum написа:А междувременно цената на средностатистическата ГО от 300 ще стане 375 и като влезе фалоса изрядните шофьори през последните 8 години ще могат да се възползват от намалението, та да плащат 300лв :mhihi:

Точно :yes: :yes: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 21 Ное 2019, 23:33

E-ee преди няколко страници беше лаф моабет. Ся се зададе фалоса на хоризонта, вече реален, и дупето почва да наболява.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 21 Ное 2019, 23:39

Еми... Как да кажа ся без да се засегне някой. Фейсбук, нали, кво пишеш там е входирано, отразено по регистри, спуснато по веригата за изпълнение. Не че нещо, ма може и по скайп да си пишете. Същото е.
Сметай аз кат немам фейсбук, че даже и не му разбирам смисъла колко съм назад.
Последна промяна Моджо на 21 Ное 2019, 23:41, променена общо 1 път
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 21 Ное 2019, 23:39

Дублира се поста.
А не казвам нищо, не ти харесва не го подкрепяй. Мен ми харесва, поне като идея, подкрепям го. В крайна сметка, дет вика Бум бум, Демократа от Бояна ще вземе решение и нема ни пита мен и теб. Ама.. Ние сме си го избрали такъв, така че всичко е точно.
Имам човек в каат и ми дреме на гъзааа.. И те така, ма иначе бистрим в другата тема 30 години демокрация и нови ценности.
Последна промяна Моджо на 21 Ное 2019, 23:47, променена общо 1 път
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 21 Ное 2019, 23:44

400% фалос и 25% отстъпка....е*бем ти скама. :mhihi:
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 21 Ное 2019, 23:45

Пуснал съм сигнал и в КЗП по друг повод. Входирано си е, имам си номерче и т.н. Да ти кажа ли какво се случва месец и половина ? Защо се правиш на клоун, все едно живеем в различни страни ?

Аз съм ЗА да има бонус-малус система, но не и по начина, по който се прави. В момента просто ще се събират повече пари и нищо повече. Не трябва ли целта да е да се събират същите пари, но по-справедливо ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 21 Ное 2019, 23:57

Ми сигурно съм клоун. Кзп не знам защо я намеси, но и там имам сигналИ. Някои имаха резултат, други не. Защо не? Приемам, не са си свършили работата. Не беше така, ма се едно. Ама не генерализирам от тва че мойто не е минало. На много хора пък е. Очаквам да ми кажеш кое е по-справедливо от нарушителите да се събира повече. Щото как и да го сучем това ще стане. Мен ми е се едно, фалоса не ме лови. Требва са ги съжалявам ли? Или да им дам некой лев помощ да си платат фалоса. Е нема да стане
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата