Бонус малус от догодина?
Модератор: Общи модератори
Re: Бонус малус от догодина?
stean написа:BMW_POWER написа: При нас и "акт за съдимост" искат. Имаш ли криминал рекорд, бай бай.
Значи, човек откраднал щайга с ягоди от пазара го прави лош шофьор? - желязна логика.
Това те прави ненадежден и не те наемат. Фирмата ни има застраховка максимум $100К за инцидент. Аз съм карал (уточнявам, карал, не паркирал) коли, струващи по няколко пъти х100К. Ролс на 4000км, Ферари на 600км, Макларън на 2г по улиците в трафика. Колко от вас биха поели риска да дадат на Сульо от Гана или Пульо от Хаити да върши това, да му имате доверие и да поемете риска?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И това с какво ще ти помогне ако Сульо от Гана или Пульо от Хаити те натресе яката както си седиш у ферарито ? Или понеже си с бонус малус ги предугаждаш нещата как се случват , получаваш дежавю преди инцидента и сменяш матрицата , макар да си напълно погълнат от нея ? 
С други думи ако си вадя колата три пъти в годината от гаража да отида на вилата , съм най надеждния карач на ферарита и съм в бонусфалуския рай със 23% отстъпка !

С други думи ако си вадя колата три пъти в годината от гаража да отида на вилата , съм най надеждния карач на ферарита и съм в бонусфалуския рай със 23% отстъпка !

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Вади го Ферарито всеки божи ден, карай си по правилата и пак ще е същото. Не разбирам каква е драмата? Карате както се кара, по правила и няма драма. Дано я въведат по-скоро Абе, къде е Стинката?
Хм,хм...
Кефи ме в темата как най-активните защитници на тая простотия са хора които Не живеят в България 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
seimo написа:Кефи ме в темата как най-активните защитници на тая простотия са хора които Не живеят в България
То често така се случва в нашият мил форум. И все от страни, в които не е половината магистрала с ограничение 90, на трилентовия булевард няма ограничение 30 и т.н.

seimo написа:Кефи ме в темата как най-активните защитници на тая простотия са хора които Не живеят в България
разбира се- защото го виждаме със собствените си очи как работи... а как в милата родина наглите рейсъри си правят каквото си искат... разликата (като живееш навън) е очевадна..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
1. Вчера ходих до Нова Загора, демек минах по отсечката с 90-то. И? Карам си с 90 макс 100 и какво? Заболя ме зъб? Получих нервна криза? Умре ми котката? М? Нищо от изброеното. И не боли даже да се спазват знаци. Опитайте.
2. Тия дет немали ограничения 90 или 30 / между другото в Гърция на магистрала има даже и 60 ограничение/ идват в бг и ги виждат тия ограничения. Ко прават?
А) Спазват ги.
Б) Викат-Ние сме в станата с неограничени възможности затова газ колко може.
За позналите верния отговор ще има награда.
2. Тия дет немали ограничения 90 или 30 / между другото в Гърция на магистрала има даже и 60 ограничение/ идват в бг и ги виждат тия ограничения. Ко прават?
А) Спазват ги.
Хм,хм...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
BMW_POWER написа:alx написа:barbaron написа:Ще правя аз списък с хора, които да могат да ми карат колата
по цял свят е така...
Топлата вода я пускат и у бг-то![]()
Не само списък, ами и документ от КАТ за чисто досие ще искаш. При нас и "акт за съдимост" искат. Имаш ли криминал рекорд, бай бай.
И кво правим със служебните коли ??? ми е интересно
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Моджо написа:1. Вчера ходих до Нова Загора, демек минах по отсечката с 90-то. И? Карам си с 90 макс 100 и какво? Заболя ме зъб? Получих нервна криза? Умре ми котката? М? Нищо от изброеното. И не боли даже да се спазват знаци. Опитайте.
А) Спазват ги.
А защо не кажеш, защо ограничението е 90? Не, че не знаем ама ей така, за спорта.

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Защото не ме интересува, има го и го спазвам. Малоумно, немалумно това е положението. КАТ не ми харесва ще мина по подбалканския. А ако считам , че е абсолютно безмислено / това с 90-то не го считам такова/: като например 60 пред вече неработеща бензиностанция, ще се обърна към тоя дет отговаря за знаците да го премахне. Ако го-добте, ако не го ще го спазвам. Или нема да го спазвам и ще се надявам да не ме фанат, за да не гризна малуса.
А е 90 заради състоянието на пътя. Тия дет слагат знаци не са виновни за това.
А е 90 заради състоянието на пътя. Тия дет слагат знаци не са виновни за това.
Хм,хм...
То за тази картофена нива е сравнително адекватно даже бие към прекалено обаче какво правим примерно преди влизане в Пловдив откъм Труд има едно забравено 30 седи от сума време 

Последна промяна seimo на 21 Ное 2019, 21:56, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Пресен пример от тая вечер. Махнаха гаражите преди година и половина. Година и половина обещават, че на тяхно място ще има паркинг. В момента на мястото на гаражите дори не става за паркиране. На комшията със съседният гараж днеска има глоба за паркиране 50лв на тротоара пред входа. Значи имаш гараж, плащаш си 30лв на общината, общината губи приход 30лв, не ти осигурява ново паркомясто на старото и после идва и ти лепи фиш за 50лв
Положението е топ

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Seimo, мисля съм написал какво се прави.
Tnt, тва па кво общо има с бонус-малус? Аз доколкото знам е забранено да се паркира на тротоар, ма може да не е така вече. Съмнявам се, че паяка редовно ги обира от тротоара пред офиса и, ти да видиш, вече никой не спира там. Сигурно са се натръшкали от мускулна треска, щото само на 300 метра надолу има къде да се паркира.
Tnt, тва па кво общо има с бонус-малус? Аз доколкото знам е забранено да се паркира на тротоар, ма може да не е така вече. Съмнявам се, че паяка редовно ги обира от тротоара пред офиса и, ти да видиш, вече никой не спира там. Сигурно са се натръшкали от мускулна треска, щото само на 300 метра надолу има къде да се паркира.
Хм,хм...
TNT написа:seimo написа:Кефи ме в темата как най-активните защитници на тая простотия са хора които Не живеят в България
То често така се случва в нашият мил форум. И все от страни, в които не е половината магистрала с ограничение 90, на трилентовия булевард няма ограничение 30 и т.н.
Защо правиш отчаян опит за заяждане? Оттук до Ванкувър (4400km) ограничението в 100км/ч. Сто километра в час. Една лента, пет ленти, това е.