Как си възпитавате децата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Как си възпитавате децата?

Мнение от Jordana » 06 Дек 2025, 5:51

Как не съм се сетил като тебе да лисна купичката, ами да чакам на провидението да ме спаси :dunno:
И как ти помогона децката градина да се социализираш ? Освен да хванеш варицела скарлатина грип или някой друг фичър , друго не виждам какво ти помага . То голямо социализиране да те карат насила да ядеш да спиш и да си миеш ръцете с оня сапун в торбичка вързан на чешмата . Вместо да играеш цял ден на улицата с нормалните деца . Имаш едни 3-4 години безгрижен живот докато станеш на 6 и тръгнеш на училище , те искат да ти вземат и тези 3-4 години свобода ! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 06 Дек 2025, 6:13

Да, прав си, не ми помогна изобщо да си изостря бойните умения. В 1ви клас редовно се прибирах с нещо пукнато и кървящо. :mhihi: До към 3ти-4ти клас вече стана фифти-фифти, или както казва любимият ти философ - съмтаймс вин, съмтаймс люн. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Дек 2025, 10:43

хаха на коя улица си играл на 3-4 годишна възраст по цял ден, че и с други нормални деца :lol: , това бетер от циганите ще се изкараш. :wave:
посмали малко моля те

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Дек 2025, 13:36

Не знам, ама около мен всичките деца играеха, бегли спомени имам от 3-4, но всички деца бяхме на улицата в квартала. Народна топка, жоманка вечер като малко малко по-големи, стражари и апаши, пиян морков, ръбче(от единия бордюр мяташ топката на отсрещния и трябва да го уцелиш точно в ръба за да се върне към теб :mhihi: )вечер една игра с карти наречена убиец в която трябваше да познаеш кой е убиеца като имаше един полицай и другите бяха граждани някакви...после вече всякакви спорт.
За себе си минах през футбол(разбира се :mhihi: )който даже и да не тренираш, минимум в училището играеш освен ако не си лузър,малко борба, че беше някак задължително в нашия град да пробваш поне, колоездене, баскетбол доста активно, шах, после средата на 90-те чак се появиха няколко фитнес зали в две от които ходехме. През свободното време си играехме цялата махала футбол, когато нямаше много хора играехме баскетбол или волейбол. Всичко беше на една ръка, никой не те караше с кола до никъде, ако нещо е супер далеч, имаш колело. :ok: Ако не беше поне средно-добър в минимум два спорта, значи пак беше лузър. :mhihi: Силно препоръчително беше в един да си много над средното ниво, за мен това беше баскетбола, във футбола бях леко над средното. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Извън Темата