<<< 2021 НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2021 >>>
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: <<< 2021 НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2021 >>>
Bogat-Beden написа:за малко над 8х2 се оборудвах със сериозно разходно перо, ама докато ми вози гъзо, какво да правяDon_Diego написа:Съвсем нормално е да не се намери нещо читаво за 2к лева и няма нищо общо със стискане и тн
+1, викам си кога излязоха на първа среща, кога детеivanski_2 написа:drago_pavlov написа:Nickelback написа:Да се разпиша и аз в противовес, и малко да я bias-а наобратноBogat-Beden написа:тая тема отразява демографската криза
На 12.12.2021 със съпругата ми ни се роди син - Борис! Да ни е жив и здрав и наследи всичко най-добро от нас, лошото да го подмине!
Черпя по една виртуална бира всеки тук за негово здраве, моля да си я материализирате кой както намери за добреИли уиски, който каквото пие
![]()
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Еее как лети времето... До вчера разпитваше какво да готви за първа среща, а днес дундурка бебе![]()
Да е жив и здрав малкия!
И аз това си помислих!
Да е ви е жив и здрав!![]()
![]()
Браво за постижението, да ви е здрав и да живее шастлив.
Спят без гащи и гледай какво става

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Мерси, пичове, да ви се връща! 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:......със съпругата ми ...
Ти кога успя бе мушмурок

Чак сега захапах за последното

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Сега бързо стават работите... Честито и от мен!
Ама вярно, темата за датинга още си стои. Малкият след години ще влезе във форума и ще види как са се запознали мама и тати. А едни добри чичковци какви полезни съвети са давали на тати. Добре, че са били те, иначе... Благодаля ви, добли чичковци!
За пореден път се убеждавам - голяма работае този Форум!

Ама вярно, темата за датинга още си стои. Малкият след години ще влезе във форума и ще види как са се запознали мама и тати. А едни добри чичковци какви полезни съвети са давали на тати. Добре, че са били те, иначе... Благодаля ви, добли чичковци!

За пореден път се убеждавам - голяма работае този Форум!

Excellent! Steven is my name!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Направи добро, изяш ла.но: колата я купих преди 4 години, внос от Италия, фабрични лети джанти 16.
Модела джанти е стандартен, нищо особено но ги смених с друг модел а тези ги прибрах в мазето.
Преди няколко дни мой приятел сподели че търси джанти 16 за зимата и аз реших да му подаря онзи комплект, който стои 4 години в мазето.
Речено сторено, подарих му ги.
След няколко дни ми се обади че ги е монтирал но били много криви, трябвало да се изправят...едва ли не съм се отървал от джантите
и съм му ги подарил защото са криви. А джантите бяха наред на моята кола.
Та, нито да подариш, нито да продадеш на приятел
Модела джанти е стандартен, нищо особено но ги смених с друг модел а тези ги прибрах в мазето.
Преди няколко дни мой приятел сподели че търси джанти 16 за зимата и аз реших да му подаря онзи комплект, който стои 4 години в мазето.
Речено сторено, подарих му ги.
След няколко дни ми се обади че ги е монтирал но били много криви, трябвало да се изправят...едва ли не съм се отървал от джантите

Та, нито да подариш, нито да продадеш на приятел

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Това ми е любимото и на мен
Затова вече почти съм спрял да предлагам помощ и услуги

Затова вече почти съм спрял да предлагам помощ и услуги

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Nickelback, честито! Всичко най-хубаво!
Пичове, някой дали има опит с този кит https://www.amazon.de/XENARC-BREAKER-He ... 416&sr=8-3
Стават ли, не стават ли? Разбира се не очаквам чудеса.. Може да предложите и друг кит, че ще трябва да сменявам крушките.
Пичове, някой дали има опит с този кит https://www.amazon.de/XENARC-BREAKER-He ... 416&sr=8-3
Стават ли, не стават ли? Разбира се не очаквам чудеса.. Може да предложите и друг кит, че ще трябва да сменявам крушките.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Смених ОЕМ крушките на Zката с такива - правят ден!
Онзи ден смених и на 39ката, но там сложих обикновен Xenarc - също има огромна разлика със стартите крушки.
Явно с времето, крушките стареят и силата на светлината намалява
Онзи ден смених и на 39ката, но там сложих обикновен Xenarc - също има огромна разлика със стартите крушки.
Явно с времето, крушките стареят и силата на светлината намалява
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ейй слаба ракия сме днес, преди 10-15г Асен като пуснеше спам темата и докато излезе от форума тя станала 15-20 страници
И до като не сложеше коледните шапки на емотиконите не го оставяха на мира
Честито и от мен за бебока - да е здрав и усмихнат! Видях и темата пред-история - той направо си е на половина форумен бебок - ако има нужда от гледане и няма баби и дядовци - смело пускай тема във форума - гаранция ще решим проблема

Честито и от мен за бебока - да е здрав и усмихнат! Видях и темата пред-история - той направо си е на половина форумен бебок - ако има нужда от гледане и няма баби и дядовци - смело пускай тема във форума - гаранция ще решим проблема

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Само аз ли се напрягам, че трябва да пътувам София- Стара Загора-Плевен-София за тия празници... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Стига да не е на 23 или 24-ти не виждам драма, даже май доста хора рано-рано са се изнесли вече от София, така че ще е спокойно за Голямото пътуване 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Kroki написа:Само аз ли се напрягам, че трябва да пътувам София- Стара Загора-Плевен-София за тия празници...
И аз.
Малко ме напрегна с тоя преход

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да бе, ма не искам да пътувам с всички. Баш на 23-ти тря тръгнем вечерта. Миналата година като бяхме с короната вкъщи, толкова приятно беше.
Излезнеш навън(тъкмо ни свърши карантитаната на 24) и всичко е празно. Улиците празни, няма кой да ти бипка, няма кой да те засича..
Излезнеш навън(тъкмо ни свърши карантитаната на 24) и всичко е празно. Улиците празни, няма кой да ти бипка, няма кой да те засича..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Морген!
И аз се включвам със София - Сливен - Севлиево - София. Всяка година си казваме, че ще е за последно, но не е
Предполагам масовката ще е на 23, та мислим спокойно да тръгнем на 24 след като се наспим.
И аз се включвам със София - Сливен - Севлиево - София. Всяка година си казваме, че ще е за последно, но не е

Предполагам масовката ще е на 23, та мислим спокойно да тръгнем на 24 след като се наспим.