Бокс
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Бокс
drago_pavlov написа:Боксът може да не е част от следващите Олимпийски игри...
А какви спортове имаше сега - брейк, бмх, сърф...
Накъде отива тоя свят...
Don_Diego написа:Не "може да не е част", а към момента НЕ Е част от програмата на следващите игри![]()
Ако пропусне една Олимпиада, няма да е драма, но ако трайно изпадне от игрите ще е пагубно за спорта на това ниво
Сърфът айде си е спорт, ама това брейка...има си танцови състезания. А боксът отдавна искат да го махат, борбата също, вероятно защото е свързан с насилие.
Говори се усилено и за борбата.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Да махат направо целите олимпийски игри, какво се чудят? Кой спортува в днешно време..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
То в спорта и специално на олимпийските игри има много политика.
Да махнат политиката от спорта въобще!
Да махнат политиката от спорта въобще!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Интересното в случая с бокса е, че именно заради политика се случва всичко
Шефа на IBF, която май организира бокса на олимпиадите под егидата на МОК е руснак и от началото на патардията в Украйна има търкания заради националността му, оттам и цялата федерация страда.
Ако те са били отговаряли за организацията на турнира на олимпиадата, мъжете е нямало да бъдат допуснати.
Политиката има място в спорта до толкова, че държавите да финансират децата, които спортуват и я представляват. Всичко в повече е излишно
Шефа на IBF, която май организира бокса на олимпиадите под егидата на МОК е руснак и от началото на патардията в Украйна има търкания заради националността му, оттам и цялата федерация страда.
Ако те са били отговаряли за организацията на турнира на олимпиадата, мъжете е нямало да бъдат допуснати.
Политиката има място в спорта до толкова, че държавите да финансират децата, които спортуват и я представляват. Всичко в повече е излишно
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Усик го задържали с белезници на летището в Полша.
Зеленски разговарял с него по телефона после и го били пуснали.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
https://x.com/BleacherReport/status/1837605779240899020
https://x.com/daznboxing/status/1837609 ... 6tRozTEF1A
https://x.com/daznboxing/status/1837609 ... 6tRozTEF1A
DANIEL DUBOIS KOs ANTHONY JOSHUA
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Сигурно реванш ще има.
Иначе нашият Пулев ще се бие с някакъв сириец с германско гражданство за как го казаха... обикновената световна титла.
С тия 48 титли скапаха съвсем нещата.
Иначе нашият Пулев ще се бие с някакъв сириец с германско гражданство за как го казаха... обикновената световна титла.

С тия 48 титли скапаха съвсем нещата.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Преди дни взимах големия от тренировка и на рецепцията във фитнеса, се засякохме с един съсед.
Боксьор от малък в спортното. Сега има школа
Може да се каже, че сме много близки. Израстнали сме заедно от малки в квартала и по лагери.
Говорим си общи неща и после той вика - "Дай ми го". Викам, кво да ти дам ве?
И той: тоя малкия зад мен, ще го направя шампион. Видях му погледа и телосложението, и няма нужда да ми казваш, че тва е сина ти.
Викам - НЕ. Там само бой ще яде.
Обаче малкия чу и вика, Тате аз искам.
Треньора/боксьора ми обеща, че няма да яде бой първите няколко месеца и после ще го мислим. Само той ще тренира с него. И заяви, че пари не искал.
1-ва тренировка - спаринг сина ми с/у моя приятел/треньора на ринга.
Вика, аз само се пазих, оставих го да действа и лекичко го докосвах тук-там, за да му покажа къде се е открил.
И продължава треньора: знаех си, супер силен и експлозивен е. Дай ми го
И ме пита, навитак ли си да го пусна с/у един 16 годишен (моя е 12) аз ще съм горе на ринга с тях.
Викам ОК, но ми обещай, че бой няма да яде.
Звъни ми след около 5- 6 мин., и вика - спрях мача на около 30-тина сек, щот ония 16г, щеше да бъде нокаут.
Наистина не знам какво да правя с тая неговата сила, енергия и желание за спорт. Ся ще ходим на крос фит и на бокс
Боксьор от малък в спортното. Сега има школа
Може да се каже, че сме много близки. Израстнали сме заедно от малки в квартала и по лагери.
Говорим си общи неща и после той вика - "Дай ми го". Викам, кво да ти дам ве?
И той: тоя малкия зад мен, ще го направя шампион. Видях му погледа и телосложението, и няма нужда да ми казваш, че тва е сина ти.
Викам - НЕ. Там само бой ще яде.
Обаче малкия чу и вика, Тате аз искам.
Треньора/боксьора ми обеща, че няма да яде бой първите няколко месеца и после ще го мислим. Само той ще тренира с него. И заяви, че пари не искал.
1-ва тренировка - спаринг сина ми с/у моя приятел/треньора на ринга.
Вика, аз само се пазих, оставих го да действа и лекичко го докосвах тук-там, за да му покажа къде се е открил.
И продължава треньора: знаех си, супер силен и експлозивен е. Дай ми го
И ме пита, навитак ли си да го пусна с/у един 16 годишен (моя е 12) аз ще съм горе на ринга с тях.
Викам ОК, но ми обещай, че бой няма да яде.
Звъни ми след около 5- 6 мин., и вика - спрях мача на около 30-тина сек, щот ония 16г, щеше да бъде нокаут.
Наистина не знам какво да правя с тая неговата сила, енергия и желание за спорт. Ся ще ходим на крос фит и на бокс
Каква е тая методика първа тренировка и на ринга ?
Не трябва ли някакви фундаментални техники и движения да научи и отработи първо …?

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
enigma написа:Каква е тая методика първа тренировка и на ринга ?Не трябва ли някакви фундаментални техники и движения да научи и отработи първо …?

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
enigma написа:Каква е тая методика първа тренировка и на ринга ?Не трябва ли някакви фундаментални техники и движения да научи и отработи първо …?
Индивидуален подход.
Защото треньора, 1-во иска да го прочете върху себе си, за да му види силата, техниката и т.н.
Да го прецени.
Така разбира детето от какво има нужда, как и с какви точно тренировки да започне детето - отново, индивидуален подход.
Вместо да го метне там, да блъска боксовата круша и тва е ...
carmanf1 написа:enigma написа:Каква е тая методика първа тренировка и на ринга ?Не трябва ли някакви фундаментални техники и движения да научи и отработи първо …?
Индивидуален подход.
Защото треньора, 1-во иска да го прочете върху себе си, за да му види силата, техниката и т.н.
Да го прецени.
Така разбира детето от какво има нужда, как и с какви точно тренировки да започне детето - отново, индивидуален подход.
Вместо да го метне там, да блъска боксовата круша и тва е ...
Не стават така нещата. То и с круша не се почва. Какво има да му прочита ако не е тренирал ?
И това не говори добре за школата между другото ако 16 годишен малко тренирал пада за секунди от новобранец. Става дума за бокс нали, не за уличен бой.
Но може би такова си е нивото там, затова Пулев изглежда като кръчмарски бияч пред сериозни боксьори.
Казвам само защото аз не бих си пуснал детето на такава школа. То и без да го удря някой може да се контузи.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Уаааахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахахахха
Кармана пак яко кърти! Индивидуални тренировки, експлозии, сила, нокаути на 16 годишни. И тва на първа тренировка
Готов е за републиканското, сигурно е около 42 килограма детето, но тренера спокойно да го пуска на 75! Такъв талант трябва да се покаже и докаже! Евала
П.С: И въобще ама хич бой не се яде. Това са легенди!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
E34 написа:Уаааахаххахахахахахахаххахахахахахахахахахахахха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кармана пак яко кърти! Индивидуални тренировки, експлозии, сила, нокаути на 16 годишни. И тва на първа тренировка
Готов е за републиканското, сигурно е около 42 килограма детето, но тренера спокойно да го пуска на 75! Такъв талант трябва да се покаже и докаже! Евала
![]()
Грешиш. Около 60-63 кг е, на около 170см.
И това не са му 1-вите тренировки по бокс. Споменавал съм и преди, че отдавна ходи на индивидуални крос фит тренировки.
Крос Фит треньора му също е боксьор (съвпадение).
И в края на крос фит-а, винаги завършват тренировката с боксовата круша в залата.
Това е истината.