Чисто нова или стара кола?
Модератор: Общи модератори
Re: Чисто нова или стара кола?
Виж колко е комплекта ангренаж за Н57 и ше се учудиш
Майстори - в провинцията цените са такива. На Н47 смяна верига е около 700-800лв труда.
Батьо, мен с години ме беше буквално срам да подкарам най-високия клас, вЕрвай ми... с триста зора се прежалих и като взе, че ми харесаааа... всичкия срам се изпари и само се отпускам на седалката, държа с две пръстета волана долу на 6 часа и ме бОли
едит: пропуснах да кажа, че тръгнеш ли по тоя път автоматично слагаш край на добрите отношения с БМВ мераклии, пюристи и ценители на ''истинското'', на които им става само като чуят ОЕМ
вече си от черните овце на обществото 

Майстори - в провинцията цените са такива. На Н47 смяна верига е около 700-800лв труда.
madafaka_donkele написа:За лично ползване?![]()
Батьо, мен с години ме беше буквално срам да подкарам най-високия клас, вЕрвай ми... с триста зора се прежалих и като взе, че ми харесаааа... всичкия срам се изпари и само се отпускам на седалката, държа с две пръстета волана долу на 6 часа и ме бОли

едит: пропуснах да кажа, че тръгнеш ли по тоя път автоматично слагаш край на добрите отношения с БМВ мераклии, пюристи и ценители на ''истинското'', на които им става само като чуят ОЕМ

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Па щом те кефи
Абе 30 човека са цъкнали друго па не са писали кво е тва другото

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
madafaka_donkele написа:Моджо написа:7-ма серия, Ес класа, A8...
За лично ползване?Тва за мен не са коли ти да ги караш, а да те возят тебе на задната седалка, докато мачкаш млади пичета в стил мазепин
Е класа, 5-а серия, А6 бих гледал аз. За най-евтина немска ми се струва, че ваг групата все още са първенци. То и затва фауве и алуди се търси най-много на вторичния пазар.
Не, с гркв си говорим, Че той иска стара, ма висш клас.
Ми що за фар съм се сетил..щото знам, че е скъп

Айде регулируеми аморт. или пневмо, да не е фар

Иначе мен ако ме питаш и аз ще си се воза всеки ден в 7-ма серия и хич нема да ми дреме. Стига да мога да си го позволя, разбира се.
Хм,хм...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
madafaka_donkele написа:Моджо написа:7-ма серия, Ес класа, A8...
За лично ползване?Тва за мен не са коли ти да ги караш, а да те возят тебе на задната седалка, докато мачкаш млади пичета в стил мазепин
Е класа, 5-а серия, А6 бих гледал аз. За най-евтина немска ми се струва, че ваг групата все още са първенци. То и затва фауве и алуди се търси най-много на вторичния пазар.
Дай ми на мен една нова 7-ца от последните, па само гледай как си я карам сам

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
madafaka_donkele написа:Па щом те кефи![]()
Е казах, някаква малка електрическа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
За цените на малка елекртричка по хубаво голф гти или 1ва серия назобана.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
И какво да прави с тез ''назобани'' машини в града? Да се кефи на всяка права с 50-60км/ч
Тогава 1 литър 3 цилиндъра за 1/2 от цената на електричката. Или 118 фул екстри.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Exclusive89 написа:И какво да прави с тез ''назобани'' машини в града? Да се кефи на всяка права с 50-60км/ч
Е, винаги има къде да понастъпиш из града

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
c04 написа:Exclusive89 написа:И какво да прави с тез ''назобани'' машини в града? Да се кефи на всяка права с 50-60км/ч
Е, винаги има къде да понастъпиш из града![]()
С тези камери става рисково. Онзи ден в София са ме снимали с 67км/ч при ограничение 50,км/ч и 50лв глоба.
Това е нормално шофиране. Ами ако настъпиш?

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Нормално било. Алелеее.
Камери през 5 метра, бонус малус и пак ще ви е малко.
Камери през 5 метра, бонус малус и пак ще ви е малко.
Хм,хм...
Dextuar написа:Ти не си скрапер, а си стиснат, нека правим разлика.

Стиснатите хора търсят възможно най-евтиния начин от т.А до т.Б и избират най-опростените коли, да не вземе да думне нещо и да се минат

Мен това не ме притеснява, както виждаш.
Просто от нещата които харесвам търся това, което ми носи най-много стойност за парите си.
edit: пак ли си изтри мнението бе, мъжки

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
grkv написа:Има и друг вариант - тупалка с джамър![]()
но отново - не е за всеки
Лазер ще джамваш ма струва колкото колите на повечето хора тука и не е 100% надеждно

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Сега гледам ще ставаме европейци, ще има стикери за еко оценка и съответните нива на достъп у градо.
И в тоя смисъл положението с хубавите марки на над 10-15 години но в добра кондиция отпада.
Като си вземеш едно BMW 2004 година пълно с екстри и като ти метнат една еко оценка със забрана да влизаш в града, ще караш трябва да научиш заведенията по околовръстното и в околните села, че в центъра заведение само с метрото ще ходиш.
Вече нещата стават така. Имаш нова колица малолитражка/електричка за ходене в града и на работа и в гаража един дъртанян домашен любимец да му се радваш и да му плащаш високият данък и гражданска, щото си ентусиаст
И в тоя смисъл положението с хубавите марки на над 10-15 години но в добра кондиция отпада.
Като си вземеш едно BMW 2004 година пълно с екстри и като ти метнат една еко оценка със забрана да влизаш в града, ще караш трябва да научиш заведенията по околовръстното и в околните села, че в центъра заведение само с метрото ще ходиш.
Вече нещата стават така. Имаш нова колица малолитражка/електричка за ходене в града и на работа и в гаража един дъртанян домашен любимец да му се радваш и да му плащаш високият данък и гражданска, щото си ентусиаст