Ски сезон 2006-2007
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз съм смазан от каране,работа и неспане тези два дни и ще пропусна,но от събота до понеделник ще съм на Банско
Винтертестове, ски-бесовици и всички екстри
Георги Пенчев

Винтертестове, ски-бесовици и всички екстри

Георги Пенчев
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Penchev написа:Аз съм смазан от каране,работа и неспане тези два дни и ще пропусна,но от събота до понеделник ще съм на Банско![]()
Винтертестове, ски-бесовици и всички екстри![]()
Георги Пенчев
В събота може да се видим

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Пътя до горе е под всякаква критика направо ми изпаднаха зъбите мислех по едно време да обърнаSKISABMW написа:Довечера едно нощно Лале!?!?!!
Разпраат ,че снега бил екстра!
Аз съм горе!!
То верно ,че довечера има среща на ЕКОто,ма сняг при тая суша не се изпуска....

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
BMW-X5 написа:Penchev написа:Аз съм смазан от каране,работа и неспане тези два дни и ще пропусна,но от събота до понеделник ще съм на Банско![]()
Винтертестове, ски-бесовици и всички екстри![]()
Георги Пенчев
В събота може да се видим
Знам ,че Тъндъра и бат'Милен ще са там, ще се радвам да се посъберем и да се видим

Някой от вас , ски - нещо ала - бала

Георги Пенчев
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Събота - Боровец - Маркуджиците
Няма такова каране - изкъртихме се. Култови писти, култово време... просто
Банско ще ме извиняват, ама са толкова назад с материала, че ми е жал за тях. Купчина бетон в полите на планината, 1 час не можеш да си вземеш карта и безумна ръганица по пистите - мерси!
Няма такова каране - изкъртихме се. Култови писти, култово време... просто

Банско ще ме извиняват, ама са толкова назад с материала, че ми е жал за тях. Купчина бетон в полите на планината, 1 час не можеш да си вземеш карта и безумна ръганица по пистите - мерси!
viper написа:Събота - Боровец - Маркуджиците
Няма такова каране - изкъртихме се. Култови писти, култово време... просто![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласен като курорт Банско колкото и да хо хвалят са назад Боровец ако му се отдели малко внимание е N1 за Пампорово и другите писти няма да говора защото не съм добре запознат

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Гост
-
Louis написа:viper написа:Събота - Боровец - Маркуджиците
Няма такова каране - изкъртихме се. Култови писти, култово време... просто![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласен като курорт Банско колкото и да хо хвалят са назад Боровец ако му се отдели малко внимание е N1 за Пампорово и другите писти няма да говора защото не съм добре запознат
Ако говорим само за писти-Банско е наистина много добро място за каране!
Ако говорим за обслужване и местоположение-тогава Боровец наистина е напред!
Пампорово беше гъзария преди 20г-сега си е един запуснат баир!
Само в Боровец пистата ти тръгва от хотела-в Банско трябва да млатиш до кабинката,да се ръгаш на опашка ,да се повозиш 40мин и чак тогава си готов за каране!
Иначе самите съоражения са им върха за тука,па и не само за тука!
А Боровец за първи път тая година има сняг от поне 6-7г назад!
- Гост
-
Колеги,сезона още не е завършил!!! Некои вече слагат летни гуми ,но аз мисля още да покарам нищо ,че вече разпуснах автоматите!
Ако някой смята да кара тоя уикенд-дайте да се разберем!По инфо от ходили навсякъде има сняг-аз мисля да ходя на Боровец в събота! Имам свободни места -ако някой няма превоз да свирка!Евентуално може да се кача и в петък,ма не е сигурно,а и май ше е само до Витоша!
Ако някой смята да кара тоя уикенд-дайте да се разберем!По инфо от ходили навсякъде има сняг-аз мисля да ходя на Боровец в събота! Имам свободни места -ако някой няма превоз да свирка!Евентуално може да се кача и в петък,ма не е сигурно,а и май ше е само до Витоша!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аз ще съм на банско от понеделник до четвъртък ...
(със всичко що се движи .. коли боард-ве атв-та ... )
(със всичко що се движи .. коли боард-ве атв-та ... )
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола