Коледни подаръци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Коледни подаръци

Мнение от Don_Diego » 18 Дек 2018, 14:53

Сикрет Санта знае, че съм слушал тази година :lol:
1:24 от Ferrari колекцията :bowdown:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 18 Дек 2018, 19:12

ЕМАГ се н@сраха, не могат да си спазят сроковете на доставка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Дек 2018, 21:07

Аз удрям сериозно на камък с единия подарък. Къде в Пловдив мога да намеря книги (и учебници стават) на тематика "здравен мениджмънт" ? Нещо по-конкретно с управлението в здравната сфера ми трябва :dunno: Проверих във всички големи книжарници - Сиела, Ориндж, Хеликон. Проверих и в книжарниците срещу медицинския - хОй. Не мога да разбера как е възможно да има специалност по университетите "Здравен мениджмънт", а да няма нищо никъде :shock: :shock: :shock: Навсякъде ме гледаха като тръби. За онлайн поръчка е малко късно май май, освен ако няма да дойде до петък със сигурност.

П.П. Виновен съм си, защото съм го намислил от 1 месец, но си мислех, че в първата книжарница ще си реша проблема.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 18 Дек 2018, 21:57

Ако поръчаш тая вечер би трябвало до петък, най-късно събота да ти дойде пратката. Книга е, едва ли на тия сайтове им е чак толкова натоварено, за да не могат да смогнат. Аз бих рискувал

Lenco написа:ЕМАГ се н@сраха, не могат да си спазят сроковете на доставка.

Виж статуса на поръчката и дали е "изпратена". Ако е, в куриера е проблема и ако е Спиди не се очудвай. Вече само като видя, че тия глупаци ще доставят директно се отказвам
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 19 Дек 2018, 9:00

Lenco написа:ЕМАГ се н@сраха, не могат да си спазят сроковете на доставка.

Обърни внимание дали продуктът не се продава от друга фирма, а само да се предлага на сайта на емаг. Аз направих една такава поръчка в събота сутринта и вчера на обяд я отказах. След един час ми се обади представител на въпросната фирма, за да съм бил потвърдил доставката :mhihi: :mhihi: :mhihi: И после ми се разсърди, че не съм могъл да чакам още и съм си поръчал същия продукт от друга фирма на по-ниска цена :lol: :ok:

С продукти, предлагани от самите емаг, досега не съм имал проблеми. Все пак имай предвид, че сега е и най-натовареният период на такъв тип магазини и куриерските фирми. Обърни внимание и на горния коментар за спийди :lol: Аз в момента чакам доставката си от тях, но поне не съм предплащал нищо и имам над 1 месец време, та ми е все тая :ok:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 19 Дек 2018, 20:58

Всички продукти бяха от емаг, три поръчки по 7-8 стоки. 9 дена стояха в положение "Регистрирана поръчка". Вчера отказах двете, а от третата е изпратена една част и не мога да я откажа, и понеже мразя циганските истории съм им писал, че не дойдат ли до Коледа, да си ги прибират обратно, а и срока за доставка не е спазен.
Тъпа история, ама са се сетили румънците и си правят кинтите, а и като гледам условията за "партньорите" .......
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Дек 2018, 13:05

още малко им остава на "румънски амазон" ... малко пазарче сме и големия брат все още не е изразил пряк интерес, но вече бая хора си поръчват от Amazon.de с доставка до БГ ... обречени са ВСИЧКИ малки ритейлърчета ... моите "доставчици" ги гледам как пият водичка всеки ден ... от студената е ;)

аз от 5г винаги съм казвал на всеки краен клиент ... аз НЕ мога да правя пари от продажба на техника и НЕ мога да ви направя цена за каквото и да е, мога да ви посъветвам срещу $ какво да купите или какво да НЕ купите от който и да е , да ви подскажа къде има тънка цена , но до там, ако желаете да купувате от мен, знаече не ви продавам "нещо защото е на промоция от дилъра" , а просто защото ще ви върши работа

клиенти които не ме познават, не купуват от мен и не им се сърдя и аз не бих купил ако го има по-евтино ... после ми носят скрапа и се оплакват ... опознаваме се ... ревем, смеем се заедно и т.н. разбират как системата ги прецаква и продължават ... някои поумнели, други не

търсете си правата и не се оставяйте на тарикати, специално при онлайн покупките имате големи възможности за защита

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Дек 2018, 13:12

Амазон стъпят ли по-масово в България... много фалити ще има. Освен, ако не се преструктурират да работят със Амазон.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 20 Дек 2018, 13:54

*да работят ЗА Амазон :mhihi:

нали се кефиш на часовници ... виж в тубата има бая ... защо в крайна сметка няма смисъл да работят със Амазон ... освен ако не искат да работят за Амазон

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2018, 15:56

TNT написа:Амазон стъпят ли по-масово в България... много фалити ще има. Освен, ако не се преструктурират да работят със Амазон.

доста голяма част от амазон е малки търговци използващи го като търговски портал. проблема е, че амазон наблюдава какво се продава и какво не и като види, че има далавера нещо- започват и те да го продават (и често на по-ниска цена защото са се договорили с производителя) и малкия търговец го духа. аз познавам един от изпълнителните шефове които са отговорни за този "competitive research and pricing" и ... амазон си има една доста по-черна и тъмна страна...

по темата - подарих на къщата още няколко тона изолация в тавана. поне да имам някаква полза от подаръка, че миналия месец пак извъртях нЕква сума за отопление и топла вода.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 21 Дек 2018, 9:34

Я, бамбукова масичка за лаптоп:
Изображение
https://ontimebg.com/stoki/za-kompyutyra-tableta/bambukova-masa-za-laptop-s-vgradeni-ohladiteli

Изглежда ми практична, особено с възможностите за регулиране. Аз ползвам една подобна от Лидл, но не може да се накланя и повдига:
Изображение
Excellent! Steven is my name!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Дек 2018, 0:18

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Дек 2018, 11:27

Баси вещоманията е това с коледните дарове ...някакви по одухотворени подаръци не получавате ли ? :mhihi:
коледен подарък.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 26 Дек 2018, 11:40

Този ми го дадоха предварително :mhihi: в събота ,
а у нас на Коледа изненада - пулооооверррр!!!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 27 Дек 2018, 10:28

Някои плоски задници поне приличат на палачинка, а този на нищо не мяза :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата