Коледни подаръци
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Коледни подаръци
Сикрет Санта знае, че съм слушал тази година
1:24 от Ferrari колекцията

1:24 от Ferrari колекцията

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз удрям сериозно на камък с единия подарък. Къде в Пловдив мога да намеря книги (и учебници стават) на тематика "здравен мениджмънт" ? Нещо по-конкретно с управлението в здравната сфера ми трябва
Проверих във всички големи книжарници - Сиела, Ориндж, Хеликон. Проверих и в книжарниците срещу медицинския - хОй. Не мога да разбера как е възможно да има специалност по университетите "Здравен мениджмънт", а да няма нищо никъде
Навсякъде ме гледаха като тръби. За онлайн поръчка е малко късно май май, освен ако няма да дойде до петък със сигурност.
П.П. Виновен съм си, защото съм го намислил от 1 месец, но си мислех, че в първата книжарница ще си реша проблема.

П.П. Виновен съм си, защото съм го намислил от 1 месец, но си мислех, че в първата книжарница ще си реша проблема.

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Ако поръчаш тая вечер би трябвало до петък, най-късно събота да ти дойде пратката. Книга е, едва ли на тия сайтове им е чак толкова натоварено, за да не могат да смогнат. Аз бих рискувал
Виж статуса на поръчката и дали е "изпратена". Ако е, в куриера е проблема и ако е Спиди не се очудвай. Вече само като видя, че тия глупаци ще доставят директно се отказвам
Lenco написа:ЕМАГ се н@сраха, не могат да си спазят сроковете на доставка.
Виж статуса на поръчката и дали е "изпратена". Ако е, в куриера е проблема и ако е Спиди не се очудвай. Вече само като видя, че тия глупаци ще доставят директно се отказвам

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Lenco написа:ЕМАГ се н@сраха, не могат да си спазят сроковете на доставка.
Обърни внимание дали продуктът не се продава от друга фирма, а само да се предлага на сайта на емаг. Аз направих една такава поръчка в събота сутринта и вчера на обяд я отказах. След един час ми се обади представител на въпросната фирма, за да съм бил потвърдил доставката

С продукти, предлагани от самите емаг, досега не съм имал проблеми. Все пак имай предвид, че сега е и най-натовареният период на такъв тип магазини и куриерските фирми. Обърни внимание и на горния коментар за спийди

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Всички продукти бяха от емаг, три поръчки по 7-8 стоки. 9 дена стояха в положение "Регистрирана поръчка". Вчера отказах двете, а от третата е изпратена една част и не мога да я откажа, и понеже мразя циганските истории съм им писал, че не дойдат ли до Коледа, да си ги прибират обратно, а и срока за доставка не е спазен.
Тъпа история, ама са се сетили румънците и си правят кинтите, а и като гледам условията за "партньорите" .......
Тъпа история, ама са се сетили румънците и си правят кинтите, а и като гледам условията за "партньорите" .......
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
още малко им остава на "румънски амазон" ... малко пазарче сме и големия брат все още не е изразил пряк интерес, но вече бая хора си поръчват от Amazon.de с доставка до БГ ... обречени са ВСИЧКИ малки ритейлърчета ... моите "доставчици" ги гледам как пият водичка всеки ден ... от студената е 
аз от 5г винаги съм казвал на всеки краен клиент ... аз НЕ мога да правя пари от продажба на техника и НЕ мога да ви направя цена за каквото и да е, мога да ви посъветвам срещу $ какво да купите или какво да НЕ купите от който и да е , да ви подскажа къде има тънка цена , но до там, ако желаете да купувате от мен, знаече не ви продавам "нещо защото е на промоция от дилъра" , а просто защото ще ви върши работа
клиенти които не ме познават, не купуват от мен и не им се сърдя и аз не бих купил ако го има по-евтино ... после ми носят скрапа и се оплакват ... опознаваме се ... ревем, смеем се заедно и т.н. разбират как системата ги прецаква и продължават ... някои поумнели, други не
търсете си правата и не се оставяйте на тарикати, специално при онлайн покупките имате големи възможности за защита

аз от 5г винаги съм казвал на всеки краен клиент ... аз НЕ мога да правя пари от продажба на техника и НЕ мога да ви направя цена за каквото и да е, мога да ви посъветвам срещу $ какво да купите или какво да НЕ купите от който и да е , да ви подскажа къде има тънка цена , но до там, ако желаете да купувате от мен, знаече не ви продавам "нещо защото е на промоция от дилъра" , а просто защото ще ви върши работа
клиенти които не ме познават, не купуват от мен и не им се сърдя и аз не бих купил ако го има по-евтино ... после ми носят скрапа и се оплакват ... опознаваме се ... ревем, смеем се заедно и т.н. разбират как системата ги прецаква и продължават ... някои поумнели, други не
търсете си правата и не се оставяйте на тарикати, специално при онлайн покупките имате големи възможности за защита
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Амазон стъпят ли по-масово в България... много фалити ще има. Освен, ако не се преструктурират да работят със Амазон.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
*да работят ЗА Амазон 
нали се кефиш на часовници ... виж в тубата има бая ... защо в крайна сметка няма смисъл да работят със Амазон ... освен ако не искат да работят за Амазон

нали се кефиш на часовници ... виж в тубата има бая ... защо в крайна сметка няма смисъл да работят със Амазон ... освен ако не искат да работят за Амазон
TNT написа:Амазон стъпят ли по-масово в България... много фалити ще има. Освен, ако не се преструктурират да работят със Амазон.
доста голяма част от амазон е малки търговци използващи го като търговски портал. проблема е, че амазон наблюдава какво се продава и какво не и като види, че има далавера нещо- започват и те да го продават (и често на по-ниска цена защото са се договорили с производителя) и малкия търговец го духа. аз познавам един от изпълнителните шефове които са отговорни за този "competitive research and pricing" и ... амазон си има една доста по-черна и тъмна страна...
по темата - подарих на къщата още няколко тона изолация в тавана. поне да имам някаква полза от подаръка, че миналия месец пак извъртях нЕква сума за отопление и топла вода.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Я, бамбукова масичка за лаптоп:

https://ontimebg.com/stoki/za-kompyutyra-tableta/bambukova-masa-za-laptop-s-vgradeni-ohladiteli
Изглежда ми практична, особено с възможностите за регулиране. Аз ползвам една подобна от Лидл, но не може да се накланя и повдига:

https://ontimebg.com/stoki/za-kompyutyra-tableta/bambukova-masa-za-laptop-s-vgradeni-ohladiteli
Изглежда ми практична, особено с възможностите за регулиране. Аз ползвам една подобна от Лидл, но не може да се накланя и повдига:

Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Баси вещоманията е това с коледните дарове ...някакви по одухотворени подаръци не получавате ли ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Този ми го дадоха предварително
в събота ,
а у нас на Коледа изненада - пулооооверррр!!!

а у нас на Коледа изненада - пулооооверррр!!!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Някои плоски задници поне приличат на палачинка, а този на нищо не мяза