Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
master of the force
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от alx » 27 Окт 2017, 15:39

след последния му голям бой където се държа без капка достойнство и уважение - мисля, че никой от големите няма да му се върже повече... това момче може да има физическите данни, но не разбра, че в големия спорт трябва и малко поведение. а може и хендлърите му да са виновни... но не се държи както трябва и това ще му (ако не вече) изяде главата...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Окт 2017, 16:58

Главата му е изядена вече, след тази новина много се срина според мен.. Егати, хубаво контузия, случва се... ами поне направи един мач с някои силен да го еа от топ 20, има толкова много боксьори.. Да питам нещо тази титла вакантна на WBA, не е ли в Джошуа? :mhihi: Колко пояси, титли митли имат тия бе, гати и спатията нема преброяване. :mhihi: шашава работа....... :dunno:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 27 Окт 2017, 20:12

alx написа:след последния му голям бой където се държа без капка достойнство и уважение - мисля, че никой от големите няма да му се върже повече... това момче може да има физическите данни, но не разбра, че в големия спорт трябва и малко поведение. а може и хендлърите му да са виновни... но не се държи както трябва и това ще му (ако не вече) изяде главата...

Според мен хендлърите му отдавна не се занимават да го развиват както трябва, ако изобщо някога са имали такива намерения. Отделно, че при това му поведение извън ринга, вътре трябва да компенсира със зрелище и нокаути...За конкретния случай с отменения мач, аз лично вярвам, че не прави номера и наистина се е контузил, жалко, че тотално му пропада ритъма и плановете. Не одобрявам прекалените приказки пред медиите, но въпреки всичко го подкрепям и се надявам да има някакъв шанс да излезе за световна титла.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Окт 2017, 21:41

Значи някакви тотални шитни се пишат! За каква WBA World титла ше се бият като тя се държи от австралиеца Лукас Браун? Човека си я спечели от Чагаев и си я защитава успешно. Джошуа държи WBA Super World. По принцип има много титли и все може да намерят на нашия клоун няква вакантна световно неизвестна да защитава и да го закичат за радост на чесъните. Може обаче и да е някъв медиен балон тая среща. Все се надявам да не се излага ами да си завърши кариерата достойно.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Окт 2017, 22:44

Верно прав си, щом и за Мики Рурк намериха титла за какво говорим.. :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2017, 6:36

Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/sport/267335-kobrata-shte-se-bie-za-titla-prez-anuari :roll:

А защо не направят мач с Джордж Форман? :mhihi: Все пак той май още държи рекорда за най-възрастен...шампион в някоя си класация, че вече ги обърках с тия 5 световни титли. Човекът сигурно се готви толкова години да счупи собствения си рекорд, а нашия след толкова двубои с пенсионирани кошмари и т.н. все ще изгуби някой. :mhihi:
Сериозно, може такъв мач да се окаже в голям плюс за нашия защото вие го базикате, ама има смисъл. Ако окичи някакъв пояс, то мач с Джошуа ще предизвика голям интерес и тогава няма да прибере 5 млн. а малко повече. Тогава вече ще има смисъл сегашното му отказване и ще станат ядни много неща. Защото аз иначе не го разбирам това отказване въпреки контузията, която ми е съмнителна. Как ще имаш мач за титлата и ще допуснеш 2 седмици преди това да направиш контузия типична за кварталния фитнес? :shock: Колко такива случаи има в историята? Та той тогава вече трябваше да се готви на леко занижен режим за да има сили, не е на 25 все пак. Отделно има кондиционни треньори, не знам си какви още да не ги изреждам, те следят и мислят тренировката. Скъсал по време на спаринг с някой си охлюв? Шшшшш, айде стига. Досега нищо не казвах, ама след тази измислена среща ми се изясняват някои неща. Нашият иска да е вечния претендент, да трупа интерес с приказки и треторазрядни пояси(ако може)да хлъзне агентите ако може и 2019 по някое време да направи една тренировка с Джошуа, вече ще е напреднал във възрастта и няма да е срам да падне от него(то и сега не е, срамни биха били само приказките ако са подобни на тия с Кличко)ще каже, че се е опитал, но не е успял и ако е било преди 2 години е можело да стане, ще лапне едни 10 млн. които обаче ще са почти всичките за него и готово. Защото сега тия като са му станали агенти когато той нямаше изгледи да играе за световни титли, сигурно са го окичили с хубави за тях финансови условия и нашия не искаше сега тия 5 млн. да им ги подарява в голямата си част. И не го виня точно за това де, за мен тия агенти са просто едни паразити, едно време Дон Кинг правеше повече пари от боксьорите си, това не е нормално. Но него не можеха да го подхлъзнат така, тия обаче не знаят, че Българите сме измислили бая схеми и сега ще го усетят. :mhihi:
Ще видите, че горе-долу ще позная.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Окт 2017, 12:08

Зурланд гледат само парата и изобщо не им пука за Пулев, виж обаче агента на Джошуа си защитава интереса на боксьора, така беше и с Кличко, така е с и Уалдър, така е и с много други... зурланд се интересуват само от моментното прибиране на бърз кеш без да мислят в дългосрочен план, че ако се грижат за момчетата си както трябва ще им носят много, много повече пари занапред. Пулев беше претендент една година за ИБФ, изкачаха тактично битката с Кличко, изчакаха украинеца да си бърши сополите 4 месеца и накрая Ед Хърн каза на 28 и она клекнаха като циганки за два лева.. никаква борба, нищо. Друг е въпроса, че Пулев трябваше да поддържа ТОП форма през цялото време или поне на 80% и като му кажат "давай" да е готов за битка и след месец/два. Кой подяволите ще го чака 5 месеца претендента да се подготвя? няма такъв филм. :mhihi: :mhihi: :mhihi: промотърите му са абсолютен ташак и се чудя с кой акъл нали уж шахматист бил умен и т.н. преподписа с тия гниди! :clap: С по един мач на година няма как да стане..
I am beton!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 28 Окт 2017, 19:46

Някой знае ли дали по някоя телевизия ще дават мача или евентуално онлайн :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i 1996г.

Мнение от georgi_1986 » 28 Окт 2017, 20:03

RTL

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d

Мнение от Stuttgy » 28 Окт 2017, 20:05

Диема спорт 2

Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 28 Окт 2017, 21:28

Джошуата кога тря почне, че сега жени има на ринга?
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320ci E46 Convertible

Мнение от preki » 28 Окт 2017, 21:43

Към 24.00 казаха. След жените има още един мач преди Джошуа

Sent from my iPad using Tapatalk HD

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Окт 2017, 21:45

Хелениус и Уайт останаха само преди основния мач.
I am beton!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 28 Окт 2017, 21:49

Мерси
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки