Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
след последния му голям бой където се държа без капка достойнство и уважение - мисля, че никой от големите няма да му се върже повече... това момче може да има физическите данни, но не разбра, че в големия спорт трябва и малко поведение. а може и хендлърите му да са виновни... но не се държи както трябва и това ще му (ако не вече) изяде главата...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Главата му е изядена вече, след тази новина много се срина според мен.. Егати, хубаво контузия, случва се... ами поне направи един мач с някои силен да го еа от топ 20, има толкова много боксьори.. Да питам нещо тази титла вакантна на WBA, не е ли в Джошуа?
Колко пояси, титли митли имат тия бе, гати и спатията нема преброяване.
шашава работа....... 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
alx написа:след последния му голям бой където се държа без капка достойнство и уважение - мисля, че никой от големите няма да му се върже повече... това момче може да има физическите данни, но не разбра, че в големия спорт трябва и малко поведение. а може и хендлърите му да са виновни... но не се държи както трябва и това ще му (ако не вече) изяде главата...
Според мен хендлърите му отдавна не се занимават да го развиват както трябва, ако изобщо някога са имали такива намерения. Отделно, че при това му поведение извън ринга, вътре трябва да компенсира със зрелище и нокаути...За конкретния случай с отменения мач, аз лично вярвам, че не прави номера и наистина се е контузил, жалко, че тотално му пропада ритъма и плановете. Не одобрявам прекалените приказки пред медиите, но въпреки всичко го подкрепям и се надявам да има някакъв шанс да излезе за световна титла.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Значи някакви тотални шитни се пишат! За каква WBA World титла ше се бият като тя се държи от австралиеца Лукас Браун? Човека си я спечели от Чагаев и си я защитава успешно. Джошуа държи WBA Super World. По принцип има много титли и все може да намерят на нашия клоун няква вакантна световно неизвестна да защитава и да го закичат за радост на чесъните. Може обаче и да е някъв медиен балон тая среща. Все се надявам да не се излага ами да си завърши кариерата достойно.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Верно прав си, щом и за Мики Рурк намериха титла за какво говорим.. 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/sport/267335-kobrata-shte-se-bie-za-titla-prez-anuari
А защо не направят мач с Джордж Форман?

Сериозно, може такъв мач да се окаже в голям плюс за нашия защото вие го базикате, ама има смисъл. Ако окичи някакъв пояс, то мач с Джошуа ще предизвика голям интерес и тогава няма да прибере 5 млн. а малко повече. Тогава вече ще има смисъл сегашното му отказване и ще станат ядни много неща. Защото аз иначе не го разбирам това отказване въпреки контузията, която ми е съмнителна. Как ще имаш мач за титлата и ще допуснеш 2 седмици преди това да направиш контузия типична за кварталния фитнес?

Ще видите, че горе-долу ще позная.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Зурланд гледат само парата и изобщо не им пука за Пулев, виж обаче агента на Джошуа си защитава интереса на боксьора, така беше и с Кличко, така е с и Уалдър, така е и с много други... зурланд се интересуват само от моментното прибиране на бърз кеш без да мислят в дългосрочен план, че ако се грижат за момчетата си както трябва ще им носят много, много повече пари занапред. Пулев беше претендент една година за ИБФ, изкачаха тактично битката с Кличко, изчакаха украинеца да си бърши сополите 4 месеца и накрая Ед Хърн каза на 28 и она клекнаха като циганки за два лева.. никаква борба, нищо. Друг е въпроса, че Пулев трябваше да поддържа ТОП форма през цялото време или поне на 80% и като му кажат "давай" да е готов за битка и след месец/два. Кой подяволите ще го чака 5 месеца претендента да се подготвя? няма такъв филм.
промотърите му са абсолютен ташак и се чудя с кой акъл нали уж шахматист бил умен и т.н. преподписа с тия гниди!
С по един мач на година няма как да стане..

I am beton!
Някой знае ли дали по някоя телевизия ще дават мача или евентуално онлайн 

- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 535d
Диема спорт 2
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
Към 24.00 казаха. След жените има още един мач преди Джошуа
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Хелениус и Уайт останаха само преди основния мач.
I am beton!
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Тук става за гледане: http://www.vipbox.nu/boxing/496937/1/an ... nline.html