Пушите ли?
Модератор: Общи модератори
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Преди пушех редовно Парламент,бяло Малборо и Виктори около 4-5 години...а от 4-5 месеца съм чист непушач...
Сега пуша през ауспуха на бавареца...полезно е за него..
Сега пуша през ауспуха на бавареца...полезно е за него..

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
пуша по почти 2 кутии на ден от 4 години насам.пробвал сам се няколко пъти да спра обаче...не се получва мн ми е трудно трябва човек да има много силна воля за да ги остави тез боклуци
B.M.W. Motorsport
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
В момента 10-на цигари на ден... Имало е периоди, в които съм пушила па 1, 2- цигари дневно, дни, в които не съм се сещала изобщо за цигара... Общо взето отвратителен навик. Които не е започнал да не пали никога!
С тази книга "Вече не пуша" приятел ги отказа и горещо ми я препоръча...Мдаа, трябва да се спират май... А това с качването на килограми, не е задължително, но е в 80% от случаите... Спирането задължително трябва да е съпроводено със спорт и някакъв хранителен режим... И още нещо - НЯМА НАЧИН с половинката да се в двете крайности, тоест единия да пуши, другия не... Или и двамата пушите, или единия / този които пуши/ги спира, или и двамата ги спирате...Или сте си непушачи...
С тази книга "Вече не пуша" приятел ги отказа и горещо ми я препоръча...Мдаа, трябва да се спират май... А това с качването на килограми, не е задължително, но е в 80% от случаите... Спирането задължително трябва да е съпроводено със спорт и някакъв хранителен режим... И още нещо - НЯМА НАЧИН с половинката да се в двете крайности, тоест единия да пуши, другия не... Или и двамата пушите, или единия / този които пуши/ги спира, или и двамата ги спирате...Или сте си непушачи...
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
--
аз пуших 4 години и сега от толко не пуша и мога да кажа че не съществува по гадна отрова от цигарите
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
не пуша презживота сьм изпушил 3 или 4 кутии за един два месеца беше.
пия рядко но някои пьт прекалявам тази отрова ми е достатьчно вредна за организма камо ли и да пуша.
а пушенето как вреди на организма повечето хора нямат представа.рак и лаина е пушенето.
лоша миризма по самите нас и по косата и лош дьх лоши зьби и........
отслабва имунната система а от там..........
никотина унищожава витамин с-то в нас затова пушачите взимаите често витамин с.рано или кьсно ако друго не ни убие тва ше го стори.
някьде в интернета имаше медицинска снимкана бял дроб залят с количество катран и никотин за 1 година на пушач . гледката беше отвратителна.това количество белия дроб резорбира за 1 година.
един колега дава около 6 лв. всекиден или180 на месец понеже павка по две кутии . един ден сериозно се чудеше за тази сума.
ае влияе и на потентноста доказано е . ........................
............. ...........
пия рядко но някои пьт прекалявам тази отрова ми е достатьчно вредна за организма камо ли и да пуша.
а пушенето как вреди на организма повечето хора нямат представа.рак и лаина е пушенето.
лоша миризма по самите нас и по косата и лош дьх лоши зьби и........
отслабва имунната система а от там..........
никотина унищожава витамин с-то в нас затова пушачите взимаите често витамин с.рано или кьсно ако друго не ни убие тва ше го стори.
някьде в интернета имаше медицинска снимкана бял дроб залят с количество катран и никотин за 1 година на пушач . гледката беше отвратителна.това количество белия дроб резорбира за 1 година.
един колега дава около 6 лв. всекиден или180 на месец понеже павка по две кутии . един ден сериозно се чудеше за тази сума.
ае влияе и на потентноста доказано е . ........................
............. ...........
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Късно пропуших (на 18 г.), но за 12 г. пушене като комин си понаваксах. Сега от 1 г. и 4 мес. съм "чист".