Автоборсите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 15 Яну 2009, 22:28

А за пътуването със Врачанските камиончета /Влакчета на ужаса/ напрооооо не за приказване - как от Враца до Монтана имахме три повреди. Как сме се палили в Сърбия. В Хърватска ни водииха на съд

Пеца и да обясняваш малко са хората които ще резберат наистина, вноса на атомобили какъв голям к....р е :confused:

малиииииииииии и аз ходил до Австрия с камионче няколко пъти...... :shock:

не че с кола е по добре ама бива

и кат се сетя как съм спал в една мазда 323 в Инсбрук,1седмица февруари при много минус на вън........

и в крайна сметка 2007г беше и си остава единствена :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 22:29

100% без чоек си за никъде ,аз в гърция спуках гума и докато се чудя какда разтоваря багажника :mhihi: :mhihi: доидоха и тръгнаха да запретват ръкави да ми я сменят (куките това) я им викам бе хора бегаите си я щу стока съм натоварил к.....я :mhihi: наистина се изумих как бяха готови да ми я сменят

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 15 Яну 2009, 23:28

Nasti написа:Знаеш ли, най-смешното е, че в България всички разбират от всичко... еле на маса.. тва коли, футбол, политика, НЕМА ТАЙНИ!!!

Аз съм чувал репликата, "кво се оплаквате вие бе, ходите в Италия купите докарате измиете и взимате по 2-3 хиляди лева"
Нещата не са точно така, аз нямам нищо против да заведа който иска и да види за кво иде реч да направим едно реалити шоу тип "живота на другите" изкарай около нас 1 месец и пак ще си говорим

Напълно съм съгласен с колегата.На жена ми брат и 2007 реши да ходи до Италия да си търси кола с един негов приятел.Не знам как му се е отразило ама сега неще и да чува.Аз също никога не бих се наел да тръгвам за кола,затова си има търговци,а това че има некоректни от тях-то къде ли няма некоректни хора.Не забравяйте че тези хора също търпят загуби защото няма как да знаят всички коли които купуват на какво дередже са.Досега съм нямал проблеми и съм оставал доволен от всички с които съм имал "вземане-даване"(да чукам на дърво),а който иска колата му да е перфектна има си представителства,франко-бецален,лизинг-близинг и скача в чисто нова.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Яну 2009, 0:59

Nasti написа:Dimo - Не бе ти не ме разбра, аз не съм се обидил, обърнах го на майтап, просто бизнеса от вътре не е това което е от страни, а че се изкарват пари - да факт, а че се мръзне на -10 -15 да разтовариш камион, пък паднали акумулатори, колите не палят, пък после мери антифризи и т.н., пък продаваш колата и през това време докато седи на плаца се счупи нещо и после правиш и продаваш на зад... нищо де, всеки който иска може да пробва...около мен много хора работиха пък се отказаха...

хахахахаха Пеца, едно ходене и ще им се сгади верно е... а на път с кола на кажи речи 700 000км. защото няма друга... м? хахахахахах
А гадните сандвичи в Словения и на гриловете в Италия дето после ти излизат киселини дето ако ги изплюеш, ще се разяде блока на колата..
А хотела с топла вода по 2 часа на ден, а автовозаджия полуидиот тип "намери ми гуми за типо" и "имаш ли биче" с бременната му жена в 7-и месец в кабината на автовоза където мирише на зла гад....

знаеш ли, кое е интересното :) че аз се занимавам с нови коли и минавам през почти същите глупости като вас :( :( :( изобщо за тази работа човек трябва преди всичко останало да е супер-навит авто-фен..
No bling at the Ring

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Яну 2009, 1:58

Пецаааа, а помниш ли как одихме и се върнахме с джипа за 40 часа до Австрия и как смърдеше джипа после и дет знаехме пътя, па се объркахме, и как немаше къде да се изсерем и от толко друсане се бехме спекли, та от Австрия до сърбия пихме плодови сокчета и майонеза и срахме у гората как заспивахме и карахме и нема де да се измиеш, нема де да пръднеш, нема де да спреш, нема де да ти кажат здрасети, а с тировете не ми се мисли. Но нищо де, всеки сам си избира, аз лично си избрах да си купувам колите с голеееема горница, ма си ги зимам оттук и ги продавам, а да ходя и да ме няма по 5 дни в седмицата, нека да видим, кой колко ще издържи. И да купиш кола без да си сигурен кога ще я продадеш и си викаш опаа таа е златна мина, са я овързах, а то ко, седи 5 месеца, и накрая смяташ, че на лихва да са ти седяли кинтите, по-далавера ще е. Така, че драги, който колкото има у джоба това купува. Ако цената си струва, загуба няма, ако колата си струва, пак загуба няма, с по 4-5000лв в джоба се пригответе за компромиси, кога се вадят по 30000лв за кола, тогава нема компромис, тогава е лупата. Другото ще каже някой е късмет и пълнеж.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Яну 2009, 10:14

sonny написа:Пецаааа, а помниш ли как одихме и се върнахме с джипа за 40 часа до Австрия и как смърдеше джипа после и дет знаехме пътя, па се объркахме, и как немаше къде да се изсерем и от толко друсане се бехме спекли, та от Австрия до сърбия пихме плодови сокчета и майонеза и срахме у гората как заспивахме и карахме и нема де да се измиеш, нема де да пръднеш, нема де да спреш, нема де да ти кажат здрасети, а с тировете не ми се мисли. Но нищо де, всеки сам си избира, аз лично си избрах да си купувам колите с голеееема горница, ма си ги зимам оттук и ги продавам, а да ходя и да ме няма по 5 дни в седмицата, нека да видим, кой колко ще издържи. И да купиш кола без да си сигурен кога ще я продадеш и си викаш опаа таа е златна мина, са я овързах, а то ко, седи 5 месеца, и накрая смяташ, че на лихва да са ти седяли кинтите, по-далавера ще е. Така, че драги, който колкото има у джоба това купува. Ако цената си струва, загуба няма, ако колата си струва, пак загуба няма, с по 4-5000лв в джоба се пригответе за компромиси, кога се вадят по 30000лв за кола, тогава нема компромис, тогава е лупата. Другото ще каже някой е късмет и пълнеж.

:yes: Точно!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 20 Яну 2009, 12:07

sonny написа:Пецаааа, а помниш ли как одихме и се върнахме с джипа за 40 часа до Австрия и как смърдеше джипа после и дет знаехме пътя, па се объркахме, и как немаше къде да се изсерем и от толко друсане се бехме спекли, та от Австрия до сърбия пихме плодови сокчета и майонеза и срахме у гората как заспивахме и карахме и нема де да се измиеш, нема де да пръднеш, нема де да спреш, нема де да ти кажат здрасети, а с тировете не ми се мисли. Но нищо де, всеки сам си избира, аз лично си избрах да си купувам колите с голеееема горница, ма си ги зимам оттук и ги продавам, а да ходя и да ме няма по 5 дни в седмицата, нека да видим, кой колко ще издържи. И да купиш кола без да си сигурен кога ще я продадеш и си викаш опаа таа е златна мина, са я овързах, а то ко, седи 5 месеца, и накрая смяташ, че на лихва да са ти седяли кинтите, по-далавера ще е. Така, че драги, който колкото има у джоба това купува. Ако цената си струва, загуба няма, ако колата си струва, пак загуба няма, с по 4-5000лв в джоба се пригответе за компромиси, кога се вадят по 30000лв за кола, тогава нема компромис, тогава е лупата. Другото ще каже някой е късмет и пълнеж.

Тва е защото не купуваш от мене, горницата ще е по-малка за мен и по-голяма за теб...
А с тва изречение дали ги вкарахме купувачите в шок и ужас - кви кинти лапаме и как да се чудят да ни връткат номера да сваляме цените :lol: :lol:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 20 Яну 2009, 12:11

палила ли ви се е инсталация насред италия,запичали ли са ви спира4ките насред австрия,а бензинова помпа горяла ли ви насред унгария,дарпалили сте се с важе по аутустрадата 300км и накраиа 500 евро глоба,скасани амортесиори смениавали ли сте в словениа при минус 10 градуса,капали ли сте се в тоалетните по гриловете в италия,касали ли сте задна ос на платформа докато возите кола на неия.6те кайа само едно на тези които са трагнали из европата 6тот си мислият 4е 6те са на далавера сарваивар е една романти4на комедиа за нас а на вас едно такова патуване 6те ви се види като краиат на света или 2 години казарма в елхово преди 15ина години макар 4е и пове4ето не знаат кво е казарма ама аре 4е се отплеснах.ЛЕКО И БЕЗАВАРИИНО :)
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Яну 2009, 13:28

Nasti написа:

Тва е защото не купуваш от мене, горницата ще е по-малка за мен и по-голяма за теб...
А с тва изречение дали ги вкарахме купувачите в шок и ужас - кви кинти лапаме и как да се чудят да ни връткат номера да сваляме цените :lol: :lol:

Ти немаш БМВ-та бре, а инак и до теб ше стигна и то скоро ;)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 20 Яну 2009, 22:56

sonny написа:
Nasti написа:

Ти немаш БМВ-та бре, а инак и до теб ше стигна и то скоро ;)

Сони, БМВ-та има споко са само БМВ-та почвам да продавам да науча БМВ пациентите как да се държат при покупка.Почвам да ги превъзпитавам. Чакам 318ис купе с бяла кожа ;)
А за 40часа Австрия товарене и обратно тия си ги знаем. А за срането не ми приказвай че като влезна в Австрия в JET-а оня ми се кара че стоиш много време в кенефа :mha: :mha: :mha:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Яну 2009, 0:00

малье малье малье , някои от вас не го ли бяха разпънали на един кръст преди 2000 години като ходил за коли по близкия и средния изток :twisted:

Аватар

Мнение от Nasti » 21 Яну 2009, 9:37

sonny написа:....

Аз ли нямам БМВ-та????
В момента имам :Е30, Е36, Е38, 2хЕ39, 2хЕ46 и Е53...
ти да не би да имаш повече Изображение Изображение

При желание на "клиентовете" внасяме и Е36 кабрио с хардтоп и кожа 96 лето 318 на цена... ти кажи колко да се продава .... 9000лв. добре ли е Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Е38_Fan » 19 Фев 2009, 23:21

Няма как италианеца да обеви кола за крадена ако тя вече е регистрирана в България, при издадено ЧиДиПи пер еспортационе, анулирано Либрето и Таргите върнати в Пра, просто не виждам как ще стане да се обяви за крадена. Единственото което се сещам е да играят и търговците в БГ, колата в Бг да се регистрира с фалшиво либрето и чидипи, оригинала да остава в Италия и така там да я обевяват за крадена.

Това което става в повечето случвай е, ако колата в миналото е била крадена и после възстановена на собственика просто тогава не е била свалена от Интерол, това е драмата :roll:

А застрахователните измами стават като колата дойде на ход с италианските табли до БГ и после докуементите си се пращат в Италия, за да се обеви за крадена.

Насти, комисари от Гуардия ди фананца до колкото чух тук по телевизията били в БГ във връзка с фалшивикацията на италиански документи, накратко нашите дупнишки сънародници купували коли от демолиторите, пращат в Бг и там им правят фалшиви талони и Чидипита с които колите се регистрират в БГ, при италианска проверка на италианските талони които остават в кат БГ се установява че номерата на тия талони изобщо не съществуват в ПРА.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 19 Фев 2009, 23:32

Е38_Fan написа:Няма как италианеца да обеви кола за крадена ако тя вече е регистрирана в България, при издадено ЧиДиПи пер еспортационе, анулирано Либрето и Таргите върнати в Пра, просто не виждам как ще стане да се обяви за крадена. Единственото което се сещам е да играят и търговците в БГ, колата в Бг да се регистрира с фалшиво либрето и чидипи, оригинала да остава в Италия и така там да я обевяват за крадена.

Това което става в повечето случвай е, ако колата в миналото е била крадена и после възстановена на собственика просто тогава не е била свалена от Интерол, това е драмата :roll:

А застрахователните измами стават като колата дойде на ход с италианските табли до БГ и после докуементите си се пращат в Италия, за да се обеви за крадена.

Насти, комисари от Гуардия ди фананца до колкото чух тук по телевизията били в БГ във връзка с фалшивикацията на италиански документи, накратко нашите дупнишки сънародници купували коли от демолиторите, пращат в Бг и там им правят фалшиви талони и Чидипита с които колите се регистрират в БГ, при италианска проверка на италианските талони които остават в кат БГ се установява че номерата на тия талони изобщо не съществуват в ПРА.

А бе не знам как става ама колата ми е вече 1година и 1месец на Враня,ни дума,ни вопъл,ни стон от МВР-то по въпроса,регистрирана и на 10-ят ден прибрана,това е положението!

Аватар

Мнение от Nasti » 20 Фев 2009, 9:48

Е38_Fan написа:Няма как италианеца да обеви кола за крадена ако тя вече е регистрирана в България, при издадено ЧиДиПи пер еспортационе, анулирано Либрето и Таргите върнати в Пра, просто не виждам как ще стане да се обяви за крадена. Единственото което се сещам е да играят и търговците в БГ, колата в Бг да се регистрира с фалшиво либрето и чидипи, оригинала да остава в Италия и така там да я обевяват за крадена.

Е защо не виждаш как да стане, човека заявява че не е получил пари за нея и че му е открадната заедно с документите, защото си я е радирал и я е продавал Соло пер еспортационе...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата