Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Маверик, мисля грешиш. Това не е 8-мица. Виж задницата. Виж power-dome-a, виж му тавана. Виж джантите.
Може пък и аз да греша, както и сина ми. Знам ли
Но според нас двамата със сина ми, това е 3.0 CSL.
Брезента лъже много
Особено отпред при бъбреците.
ПС. 8-мицата, тя също е много красива.
Може пък и аз да греша, както и сина ми. Знам ли

Но според нас двамата със сина ми, това е 3.0 CSL.
Брезента лъже много

ПС. 8-мицата, тя също е много красива.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://dizzyriders.bg/post/13800/edno- ... -bylgariya
Не знам, ти си знаеш защото аз не съм бил там на живо да преценя идеално, но за мен това е осмица, бъбрека няма абсолютно нищо общо с 3.0 csl. Ама дори не е близко. Може да са сложили спойлерче отзад на осмицата, ама понеже особено я обичам тази кола, трудно бих сбъркал покрива, може би на шеста серия Ф13 ми харесва само така покрива.
Джантите не мисля, че може да са критерий за това каква кола има отдолу.
П.п: Има надежда в младите иначе, прав си. Моят 16-годишният вика, че БМВ ще се оправи, но трябва да уволни главния си дизайнер.
От няколко месеца го повтаряше и те направиха рокадите. 
Не знам, ти си знаеш защото аз не съм бил там на живо да преценя идеално, но за мен това е осмица, бъбрека няма абсолютно нищо общо с 3.0 csl. Ама дори не е близко. Може да са сложили спойлерче отзад на осмицата, ама понеже особено я обичам тази кола, трудно бих сбъркал покрива, може би на шеста серия Ф13 ми харесва само така покрива.
Джантите не мисля, че може да са критерий за това каква кола има отдолу.
П.п: Има надежда в младите иначе, прав си. Моят 16-годишният вика, че БМВ ще се оправи, но трябва да уволни главния си дизайнер.

Последна промяна Top Gun Maverick на 08 Дек 2024, 14:37, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И аз не мисля, че някой би държал супер лимитирана кола с цена в милионите на свободно достъпен паркинг.
Също залагам на някоя пипана М8
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И по повод редките коли в България:
https://forbesbulgaria.com/2024/12/06/b ... a-amg-one/
Нашите кога ще загърбят леко печалбарството и ще направят някаква подобна кола след като всички добре знаем, че могат. Умишлено това не е въпрос.
Дори истински суперкар нямат желание да правят. Само долари, евро и йоани най-вече са им в главите. Добре, че на това последното му се вижда края.
https://forbesbulgaria.com/2024/12/06/b ... a-amg-one/

Нашите кога ще загърбят леко печалбарството и ще направят някаква подобна кола след като всички добре знаем, че могат. Умишлено това не е въпрос.
Дори истински суперкар нямат желание да правят. Само долари, евро и йоани най-вече са им в главите. Добре, че на това последното му се вижда края.

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Top Gun Maverick написа:Само долари, евро и йоани най-вече са им в главите.
Йоана е само за еване, валутата е юан.

Don_Diego написа:И аз не мисля, че някой би държал супер лимитирана кола с цена в милионите на свободно достъпен паркинг.
Поциганчена 8ца, може да не е и М8. 850 също може да е с карбоновия покрив.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да, юан, моя грешка. 

Естетиката на всеки е различна, не мисля, че е грозно.
Няма работа, няма печалба. https://www.oyostepper.de/
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
https://www.youtube.com/watch?v=YcC6NbAacg0
Ужас
Х1-цата ми е с много по-добро качество от това, а я взех на близо половината цена. БМВ сериозно се излагат с последните си модели. Предполагам и новата Х5-ца ще следва тренда
Ужас

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Aз отдавна казах, че качеството спрямо цената е доста проблематично 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами да, ама слушаш само за глупости като нови технологии без да ти трябват повечето от тях и за нов дизайн...задължително по-голямо от предишното поколение. Преди мислех, че хората просто искат по-големи коли. Не е това обаче според мен. Хората ако искаха по-големи, просто щяха да пуснат по-голям модел и толкова. А не Х3 да става Х5, като вместо Х3 да се появява Х1. И така си оправдават вдигането на цените, нови технологии и по-голямо пространство. Не бе, пространството си е същото, просто плащаш за смяна на буквичките и се качваш малко нагоре в моделите без да знаеш в масовия случай. И тия дисплеи...свиквало се, ама аз точно от това се боя, че се свиква. Човек е адаптивно животно и свиква с всичко.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Основната причина да растат на размер колите е безопасността - трябва да има повече дефгормационни зони, които да поемат енергията от различни удари. Това няма как да стане без да растат колите на размери. Като вдигна предния капак на Х1-то е комично как изглежда 3 цилиндровото моторче в тази огромна предница
Колкото до материалите и изработката - производителя го интересува само да е възможно най-евтино за масово производство. Но не съобразява крайната си продажна цена с евтината производствена цена, а според класа на въпросната кола. Лошото е, че тази практика я прехвърлят на все повече и по-големи и луксозни модели

Колкото до материалите и изработката - производителя го интересува само да е възможно най-евтино за масово производство. Но не съобразява крайната си продажна цена с евтината производствена цена, а според класа на въпросната кола. Лошото е, че тази практика я прехвърлят на все повече и по-големи и луксозни модели

- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Jorixa написа:https://www.youtube.com/watch?v=YcC6NbAacg0
УжасХ1-цата ми е с много по-добро качество от това, а я взех на близо половината цена. БМВ сериозно се излагат с последните си модели. Предполагам и новата Х5-ца ще следва тренда
Точно и аз го гледах вчера... а и в шоурума на АБ на живо я "пипах"... еми за тия пари - не.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... a-si-model
Изобщо не изглежда зле Ситроена, ама за негово нещастие...няма да стане точно както я мисли с тиквите.
Изобщо не изглежда зле Ситроена, ама за негово нещастие...няма да стане точно както я мисли с тиквите.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Top Gun Maverick написа:Ами да, ама слушаш само за глупости като нови технологии без да ти трябват повечето от тях и за нов дизайн...задължително по-голямо от предишното поколение. Преди мислех, че хората просто искат по-големи коли. Не е това обаче според мен. Хората ако искаха по-големи, просто щяха да пуснат по-голям модел и толкова. А не Х3 да става Х5, като вместо Х3 да се появява Х1. И така си оправдават вдигането на цените, нови технологии и по-голямо пространство. Не бе, пространството си е същото, просто плащаш за смяна на буквичките и се качваш малко нагоре в моделите без да знаеш в масовия случай. И тия дисплеи...свиквало се, ама аз точно от това се боя, че се свиква. Човек е адаптивно животно и свиква с всичко.
Само,че се пропускат някои основни и важни неща.
Х1 няма абсолютно нищо общо с Х3 ,ама нищо освен екрана и idrive-а.В някои отношения U11 е с малко по-добро качество от X3 G45 (новата),НО до там.
Окачване,кутия,мотор,хибридна система X1 < X3 дори от G01,да не кажа дори в някои отношения и Ф25 е по-добро.
Х1 определено е много приятна кола за шофиране,страшно много екстри в най-ниския клас,прсторно е определено и до там са големите бонуси.
Х5 G05 е много класи над и Х3 и Х1 в последните им модели ама МНООГО.....то няма нито едно нещо,за коеот да се хванеш.
Салона на Г05 и возията и цялостното усещане е просто много а не 1 класа отгоре.
А за пространството - не е баш така,в Г05 малкия седи прав отзад ,ширината си оказва сериозна разлика и я има и се усеща,отпред въпреки голямото табло Х5-цата си е доста широка,седалките са значително по-големи...за багажник ако не е хибрида даже няма да говоря.
Може би между U11 и G45 не е толкова различно като пространство но с G05 си е бая.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5