Нова страница на Порше
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Нова страница на Порше
http://porschefansite.com/mainscreen/mainscreen.html#
Здравейте момчета и момичета, страницата е мое дело и доста се поизмъчих. Та надявам се да ви хареса и очаквам коментарите ви.
Смея да твърдя, че това е най-добрата страница за Порше в България и приятно гледане и четене
Искам да ми пишете как ви се струва страница и моля ви не ме жалете, критикувайте, ако нещо не ви допада. Ако някой разполага с материали и данни за модели, който не са описани да ми ги прати ще се радвам да ги публикувам
Здравейте момчета и момичета, страницата е мое дело и доста се поизмъчих. Та надявам се да ви хареса и очаквам коментарите ви.
Смея да твърдя, че това е най-добрата страница за Порше в България и приятно гледане и четене
Искам да ми пишете как ви се струва страница и моля ви не ме жалете, критикувайте, ако нещо не ви допада. Ако някой разполага с материали и данни за модели, който не са описани да ми ги прати ще се радвам да ги публикувам
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
сайтчето е добро...обаче от горе на страницата ми излиза бяло...а не би трябвало да е така....
пс:911 2.7/3.0 RS '73 rulezzzzz
пс:911 2.7/3.0 RS '73 rulezzzzz
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
Зависи с какъв браузер си на Internet Explorer и Opera няма проблеми. Попринцип съм я правил да изглежда най-добре на Opera Браузър. Има също някой проблеми с правописните грешки и няколко линкове за снимките са прецакани, но с времето ще оправя тези детски болести.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Ники, страницата ти е много хубава, с много информация и добър дизайн!
само едно забележка: не мислиш ли, че това трябва да важи и за теб:

само едно забележка: не мислиш ли, че това трябва да важи и за теб:
Страницата е разработена и е собственост на **********, моля бъдете така добри да не използвате информацията поместена в сайта в други страници!
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
Да абсолютно прав си. Написах го защото се мъчих цифра време да превеждам от английски на български текстове. Но явно трябва да го махна щото май дразни.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Niikoo_1 написа:Зависи с какъв браузер си на Internet Explorer и Opera няма проблеми. Попринцип съм я правил да изглежда най-добре на Opera Браузър. Има също някой проблеми с правописните грешки и няколко линкове за снимките са прецакани, но с времето ще оправя тези детски болести.
с Internet Explorer съм....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
Да,много е добро и интересно и има много информации за поршета евала !!! Но едно нещо не ми харесва:белия цвят,а и горе над (начало,галерия,връзки и контакти)сложи някаква хубава снимка на порше,така определено не му отива!Евала за работата,заслужава си!
Владимир Кирков
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
Страницата тепърва ще я развивам това е само началото. Просто много време ми отне да се занимавам с нея и накрая се по изнервих и публикувах но бъговете ще се постарая за напред да ги оправя.
Абе всички много те хвалят, аре аз малко ще покритикувам
1. В ляво на навигацията, където се избира модела, на мен лично щеше да ми допадне повече, ако ролловер ефекта на всички бутони беше един и същ, не на някои текста да се мести на ляво, на някои нагоре, и въобще яко анархия.
2. Фреймовете като си ги правил, мисля че можеш да му дадеш ширината на десния фрейм да се променя в зависимост от разделителната за да няма скролбар отдолу, щото кофти изглежда.
В общи линии това би могло да бъде по-добре направено (поне според мен) И наистина не знам как си се хванал да събираш толкова инфо...

1. В ляво на навигацията, където се избира модела, на мен лично щеше да ми допадне повече, ако ролловер ефекта на всички бутони беше един и същ, не на някои текста да се мести на ляво, на някои нагоре, и въобще яко анархия.
2. Фреймовете като си ги правил, мисля че можеш да му дадеш ширината на десния фрейм да се променя в зависимост от разделителната за да няма скролбар отдолу, щото кофти изглежда.
В общи линии това би могло да бъде по-добре направено (поне според мен) И наистина не знам как си се хванал да събираш толкова инфо...
In Ban We Trust!
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
Аз попринцип ползвам само Opera браузър и там не се появява скрол, както при Internet Explorera, ще се постарая да бъде оправено. За роловърите сметнах, че така ще е по интересно, а и самите надписи са с различна дължина и няма как да стане (пример 4&8 cyl models) та за това. Както споменаха по-горе ще я дооправям страницата по натам. Аре чао!
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- LeX