Цигани...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Цигани...
Здравейте, вчера ми се случи една малко доста неприятна случка, поступах един циганин кой ми налетя докато си бях в колата, и сега не спира да ме тормози, притеснява ме факта че ми звъни по телефона и ме заплашва, щял да ме застреля, да ме запали и куп простотии.Дайте съвет какво да правя ?! Тъпото е че знае къде живея къде си оставям колата и т.н.Бил охрана на някъкъв много важен циганин 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ако можеш прави записи на разговорите по гсма,сложи си камери към вратата на апартамента и колата.Другото което се сещам е тегли му още един бои ама хубаво така да му е малко трудно да говори да те заплашва 

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
1-во - Що ти е налетял ? Трябва да си има причина - ако си ти виновен.... не се оплаквай!
2-ро - Как бай манго ще ти има телефона и ти звъни?
3-то - Обмислял ли си варианта да му кажеш - "ела да се разбереме с приказка" пък предвидливо ще си викнеш една тайфа да дебне ако ти скочат, да се включат и те и да го нарежат
4-то - Манго си е манго - нема оправия..... а щом е охрана на някой си и е манго - това е лоша комбинация.... ама щом ти си го ступал, значи си по-здрав от неги и няма какво да те притеснява
3-то - Обмислял ли си варианта да му кажеш - "ела да се разбереме с приказка" пък предвидливо ще си викнеш една тайфа да дебне ако ти скочат, да се включат и те и да го нарежат
4-то - Манго си е манго - нема оправия..... а щом е охрана на някой си и е манго - това е лоша комбинация.... ама щом ти си го ступал, значи си по-здрав от неги и няма какво да те притеснява
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Отиди и тоя път го смачкаи от бои,ама яко и ще спре да ти досажда
На циганин не му ли вземеш страха за да започне да те уважава оправия няма 

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
(bubsa) написа:Отиди и тоя път го смачкаи от бои,ама яко и ще спре да ти досаждаНа циганин не му ли вземеш страха за да започне да те уважава оправия няма
Напълно си прав колега.

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
(bubsa) написа:Отиди и тоя път го смачкаи от бои,ама яко и ще спре да ти досаждаНа циганин не му ли вземеш страха за да започне да те уважава оправия няма
Напълно си прав колега.

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
boywalking написа:1-во - Що ти е налетял ? Трябва да си има причина - ако си ти виновен.... не се оплаквай!
Налетя ми защото направих един бърнаут на петнайсетина метра от колата му, той ми се развика че съм щял да я изцапам, казах му - абе я по - спокойно...
Той ходи с едно момиче тука от моя квартал, имаме общи познати и предполагам от там ми има телефона...
Казах му по телефона че не съм искал да стават прототии по - принцип и се разбрахме по - принцип като свърша работа да му звънна обаче съм 90% сигурен че няма да дойде сам.
Не се притеснявам за себе си, знае къде живея, а живея със майка ми, баща ми, брат имам малък и т.н.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Това е, разбирайте се за среща уговори и ти колкото се може повече хора, оборудвай ги с нещо дълго и здраво, манго сам няма да дойде, ама и ти да не си сам, поне да има повече пострадали манговци!
И мачкане направо да не могат да гледат, това е, колкото и да е жалко от друго неразбират.
В едно село имахме склад за зърно и помещение за животновъдство, а селото гъмжи от мангали. Правиха разни опити, но след няколко по-сериозни ступвания се научиха, че не е хубаво да наближават и до последно нямахме проблеми, при тях поговорката бий за да те уважават важи с пълна сила.
А и едва ли ще се занимава на колеги от форума от твоя квартал да идват да ударят едно рамо. Незнам и аз...

В едно село имахме склад за зърно и помещение за животновъдство, а селото гъмжи от мангали. Правиха разни опити, но след няколко по-сериозни ступвания се научиха, че не е хубаво да наближават и до последно нямахме проблеми, при тях поговорката бий за да те уважават важи с пълна сила.
А и едва ли ще се занимава на колеги от форума от твоя квартал да идват да ударят едно рамо. Незнам и аз...

E34, E38
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
е са е момента да видим кой кого и кой колко е ЛОШ...
само баце чукни срещата и напиши ТУКА ама някъде на видно място, да ч видят ВСИЧКИ къде е срещата, и СЕ НАДЯВАМ да се съберем поне 30-40 коли... бабанки и такава охрана, че му нагласим на тоя мангал, че цел живот мед ще ти носи а след хирургичната намеса и малко след това ще започне да си говори с мравките и да целува майката земя... А колегите дето са с патлаци и сини лампи могат да дойдат да не се омешваме с куките, че да не ни пише по вестниците пак...
На мангал не му ли земеш акъла -(Буквално-може и в буркан да го сложиш)- нема оправия- личен опит
само баце чукни срещата и напиши ТУКА ама някъде на видно място, да ч видят ВСИЧКИ къде е срещата, и СЕ НАДЯВАМ да се съберем поне 30-40 коли... бабанки и такава охрана, че му нагласим на тоя мангал, че цел живот мед ще ти носи а след хирургичната намеса и малко след това ще започне да си говори с мравките и да целува майката земя... А колегите дето са с патлаци и сини лампи могат да дойдат да не се омешваме с куките, че да не ни пише по вестниците пак...
На мангал не му ли земеш акъла -(Буквално-може и в буркан да го сложиш)- нема оправия- личен опит
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Дано се разберете без бой, че тая сган е супер отмъстителна... Пробвай първо без бой, но ако си уговорите среща отидете на някоя бензиностанция и се срещнете вътре - там има камери и съм почти сигурен, че няма да те барне, ако и да е имал такива намерения. Но за всеки случай не отивай сам. Задължително първо пробвай да се разберете като хора - може да е от малкото мангали с някакъв акъл в главата. А ако и това не помогне вече трябва да го счупиш от бой, ама яко. Аз като последен вариант си имам едно малко чешко железце
което с едно движение на китката телескопически става на големо железо. Те това ми е last line of defence.

Si non confectus, non reficiat.
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
Mitaran написа:е са е момента да видим кой кого и кой колко е ЛОШ...
Благодаря колега, но честно казано според мен няма никой да се събере, а и честно казано предпочитам нещата да минат без бой

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
- borislav
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа::cop: ? Обади им се,пък и кажи на брикета,че си го наковладил на милицията и предполагам малко ше му се дръпне черната фъшкия
Това за мен е най удачният вариянт,по добре да мине с добро,че мангалите са много отмъстителни.Ако го набиете после ще вземе и той да си отмъщава........
После трябва да звъниш на Волен Сидеров сигурно,незнам..........

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5