ВНИМАНИЕ: Кражби в Пловдив
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
ВНИМАНИЕ: Кражби в Пловдив
Здравейте колеги,
сега се прибирам от рпу-то, случката е следната...
Прибирам се аз към 2 часа, минавам покрай колата на един приятел, е36 318-ка седан 93-та, като екстри имаше само м-кова броня и един подлакътник, та вървя си аз и какво виждам... предната броня липсва цялата - балабар с липа и халогените, оставен само номера на земята. Естествено му се обадих, след 2 минути звъннахме и на полицията, след още 2 бяха при нас (което много ме зарадва), после дойдоха следствените, гледаха, снимаха, отпечатъци и всичко останало (без резултати естествено), после и до РПУ-то за попълване на стандартната жалба както си му е реда... ама това не променя нищо (за сега).
Та искам да обърна внимание на друго -> мястото е в гагарин, има сигурно 10 улични лампи около него, 2 блока с лице към колата и 4-5 къщи, които също гледат към нея. Никой нищо не е чул и видял. От огледа стана ясно, че са знаели какво правят -> буксите откачени, няма рязани кабели, всичко свалено като по учебник - нищо счупено, нищо криво, няма и грам следи кой е бил. От полицията научихме, че тия дни има и други подобни кражби от е36-ци из квартала. Та -> пазете си колите колеги, че гледайте как изчезват цели брони безследно ! И после някой като ме пита "що даваш 25 лева на месец за охраняем паркинг", еми ето защо.
ВНИМАНИЕ: Бронята е стандартната пластмасова м-кова за е36, на нея има 2 счупени халогена (пукнати зверската, на единия липсват и малко парчета). От дясната страна към края горе има пукнатика доста голяма. Цвят - БОРДО (или тъмно червен не знам как е писана на талон). Също има и лип на нея ("ножа"). Ако на някой му я предлагат - нека просто се обади, като награда мога да обещая много бира и справедливо наказание за продавача.
П.С. Ако на някой му се намира стара stock или друга ненужна броняза е36 - нека драсне едно ЛС, мерси предварително.
сега се прибирам от рпу-то, случката е следната...
Прибирам се аз към 2 часа, минавам покрай колата на един приятел, е36 318-ка седан 93-та, като екстри имаше само м-кова броня и един подлакътник, та вървя си аз и какво виждам... предната броня липсва цялата - балабар с липа и халогените, оставен само номера на земята. Естествено му се обадих, след 2 минути звъннахме и на полицията, след още 2 бяха при нас (което много ме зарадва), после дойдоха следствените, гледаха, снимаха, отпечатъци и всичко останало (без резултати естествено), после и до РПУ-то за попълване на стандартната жалба както си му е реда... ама това не променя нищо (за сега).
Та искам да обърна внимание на друго -> мястото е в гагарин, има сигурно 10 улични лампи около него, 2 блока с лице към колата и 4-5 къщи, които също гледат към нея. Никой нищо не е чул и видял. От огледа стана ясно, че са знаели какво правят -> буксите откачени, няма рязани кабели, всичко свалено като по учебник - нищо счупено, нищо криво, няма и грам следи кой е бил. От полицията научихме, че тия дни има и други подобни кражби от е36-ци из квартала. Та -> пазете си колите колеги, че гледайте как изчезват цели брони безследно ! И после някой като ме пита "що даваш 25 лева на месец за охраняем паркинг", еми ето защо.
ВНИМАНИЕ: Бронята е стандартната пластмасова м-кова за е36, на нея има 2 счупени халогена (пукнати зверската, на единия липсват и малко парчета). От дясната страна към края горе има пукнатика доста голяма. Цвят - БОРДО (или тъмно червен не знам как е писана на талон). Също има и лип на нея ("ножа"). Ако на някой му я предлагат - нека просто се обади, като награда мога да обещая много бира и справедливо наказание за продавача.
П.С. Ако на някой му се намира стара stock или друга ненужна броняза е36 - нека драсне едно ЛС, мерси предварително.
Think. Believe. Dream. Dare...
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
в гагарин ли си живее твоя приятел или просто е бил на гости? на мен до сега нищо не ми е изчезвало на познати също.. с изключение на 1 cd преди 2 години, но пък тоя, който го взе си хапна 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
В гагарин живее да. То тука редовно си изчезва я емблема, я нещо подобно, ама тва беше върха на сладоледа 

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
все набеждаме цигани и наркомани,но никой от тях не може да ти разкопчее буксите през ноща - па камо ли да знае под коя лайсна са гайките
-добре,че поне е оставил предния номер за да не минава пак КАТ
сами сме си виновни,като вдигнахме летвата на 400-500лв за броня втора употреба и резултата не закъснява
мойта е със секретни гайки,но пак не съм спокоен на 100%

-добре,че поне е оставил предния номер за да не минава пак КАТ
сами сме си виновни,като вдигнахме летвата на 400-500лв за броня втора употреба и резултата не закъснява
мойта е със секретни гайки,но пак не съм спокоен на 100%

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Xscape написа:В гагарин живее да. То тука редовно си изчезва я емблема, я нещо подобно, ама тва беше върха на сладоледа
цял живот си живея в тоя квартал и едва ли ще ме убедиш, че е сбирка на крадци

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
datcho написа:Xscape написа:В гагарин живее да. То тука редовно си изчезва я емблема, я нещо подобно, ама тва беше върха на сладоледа
цял живот си живея в тоя квартал и едва ли ще ме убедиш, че е сбирка на крадцинаркоманите са в повече, но дотам...
Имал съм 3 коли... за 2 години... и от 3-те по нещо е зачезвало, като единия път на 316-ката емблемата за 4 кинта я бяха свалили с отверка и бяха надрали и капака - умрях от смях като си видях колата, защото бяха счупили едното краче, което значи че имат счупена емблема за 4 лева. Квартала е хубав, спокоен, ама просто си има крадци явно, не знам. А за високите цени на броните - хубавото винаги е скъпо, ама не са важни парите, а това, че някой си прави колата с желание и на края кво намира един ден

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
Единственото спасение е платен паркинг или гараж , аз затова моята си я държа на паркинг и спя спокоен. Но все пак живеем в такава държава че може да излезеш да пиеш едно кафе и пак да ти свалят я емблема я огледало!
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Мн пъти сам го казвал и сега ще го кажа.. Повечето крадци не са слъчайни наркоманчета и цигането дет всички си мислете.Убеден сам ,че някой от тях са и сред нас във Форума ... 

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И аз съм на това мнение.Дрогите и циганите ще гепат СД-то дето лесно се пласира а нема да мъкнат цяла броня.Това са или продавачи на втора употреба или някой си ъпгрейдва колата 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, тия дни ще ви кача снимката, така перфектно свалена броня едва ли я е свалял някой келеш, пък и да беше келеш нямаше да остави номера...
трябва ли в тая държава на всяко нещо охрана да слагаме, утре на някой ще му дигнат и вратите и джама и нз още кво 

И аз живея в Гагарин и мога да кажа ,че яко се върлува тука.Само за последните 30-40 дена разбиха пред нас една кола за СД и се пробваха на другата ,но се включи алармата и им видяхме само гърбовете как изчезват.Даже след малко пак се върнаха да видят има ли шанс все още.Отделно редовно се правят инспекции в дворовете.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
тия коиото крадат си ни четат форума , гледат си ни галериите и си ни ограбват пладнаешката... няма да спре никога това.. поне е готино да пребием някои за да сънув а М бронии в болницата 3 месеца...
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
Ами то на там вървим, бой му е майката иначе няма да се оправи тая държава
Кофти е, човек си взима 10+ годишна кола, стяга я малко и се почва с цирковете, ама нормално като няма ред и дисциплина 

При цялото ми уважение ще Ви кажа, че сами сте си виновни. На някой като му гепят волан, броня, фарове, аербаг или CD, какво прави? Да не отива да си ги купи нови, а? Естествено, че не. Ще вземе "употребявани" и някой друг ще изгори заради първия. Втория и той няма да купи нови, а ще си потърси "употребявани" и 3-ти ще изгори. Така до безкрай докато не се случи отново на първия и да се осъзнае, че по този начин само поддържа кражбите и пълни гушите на крадците. А за "хващане и бои" изобщо не си помисляйте....... не съм чул досега някой хванат крадец, а последния месец от Пловдив изчезнаха аербаци и волани на поне 20 БМВ-та. Дали този който си ги е поръчал мисли, че са от морга? Или не може да се сети, че в моргите има предимно ударени коли и първото което дефектира е аербега!!!
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
Колега, не слагай всички под общ знаменател, има хора, дето не си купуваме много много неща 2-ра ръка по отношение на CD-тата примерно. Иначе да, има го това че българина предпочита от някъде, без значение къде на 1/2 цена 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2