кои беше тоя маистор с ОВ44...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кои беше тоя маистор с ОВ44...
дето се усука в локалното на цариградцо посока пловдив адци тъпо го беше направил там ще асфалтират и е много прашно и маистора да се суче и аиде у лампата се беше усукал и куките му пишеха възхвалително писмо колата е черно е36 4врато

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: кои беше тоя маистор с ОВ44...
те на пясък и 316ките правят чудесаМишу написа:дето се усука в локалното на цариградцо посока пловдив адци тъпо го беше направил там ще асфалтират и е много прашно и маистора да се суче и аиде у лампата се беше усукал и куките му пишеха възхвалително писмо колата е черно е36 4врато![]()

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
А кое беше говедото с черното е36 купе,което в неделя към 16.30 се въртеше на моста на светофара на мария луйза и тодор александров?
Нищо лично,добре се получи...ма поне се съобразявай малко с околните,щото поне 4 коли щяха да се нацепят в теб
Нищо лично,добре се получи...ма поне се съобразявай малко с околните,щото поне 4 коли щяха да се нацепят в теб

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
///MapTo написа:А кое беше говедото с черното е36 купе,което в неделя към 16.30 се въртеше на моста на светофара на мария луйза и тодор александров?
Марто, то там има камери и те ще го изпедепцват

Георги Пенчев
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Penchev написа:Марто, то там има камери и те ще го изпедепцват![]()
Георги Пенчев
Не съм много сигурен Жорка,Той нямаше 1 секунда праволинейно движение,че да му фиксират номера..то аз не можах да го видя ебаси...а и преди 1/2 година аз малко по погрешка реших да измета орлов мост и в последния момент констатирах,че ми е червено след левия завой продължаването напред към софийския и пак тръгнах нагоре към ндк,щоту иначе едно такси ми идваше на гости

sonny написа:Тоз с ловешкото, беше наместил стълба на пасажерското място![]()
ПС Още нямаше сняг, беше станало вчера около обяд
да е професионално тъпу изпълнение ма така е без шпер и с немощна кола само запрашени места се търсят като го видехме паднхе

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
нали знаете че на ударена кола и на е*ана жена не трябва да се смеете... незнаете и на вас кога ще ви се случи 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Мишу написа:аз на катастрофа не се смея ма да си изключа DSC И да се ударя в стълб е тогава треа да ме побъркат от базик аиде е36 нема DSC ма що го върти като неможе да кара беше го направил на пу.ка супер смешно е това не е станало поради ситуация а защото некакъф калъф е решил да се суче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
случва се и на най-добрите...
когато се престрашиш и ти да сучеш и не се удряш като се сучеш ела и му се смей...
най малкото от уважение че сигурно е потребител на този форум можеше да не го пишеш с толкова сърказам и надсмешка
Ogi написа:Мишу написа:аз на катастрофа не се смея ма да си изключа DSC И да се ударя в стълб е тогава треа да ме побъркат от базик аиде е36 нема DSC ма що го върти като неможе да кара беше го направил на пу.ка супер смешно е това не е станало поради ситуация а защото некакъф калъф е решил да се суче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
случва се и на най-добрите...
когато се престрашиш и ти да сучеш и не се удряш като се сучеш ела и му се смей...
най малкото от уважение че сигурно е потребител на този форум можеше да не го пишеш с толкова сърказам и надсмешка
пи4 аз също карам кола и чат пат си се хлъзгам гледам да няма коли и хора а наи наи голямата простотия е в големия прах в локалното дето е пълно с пешаходци какво демонстрираш че си карач или че имаш мощна кола простотия е хората да дъшат праха затова хората го правят на паркинги и писти ЗА МЕНЕ СИ Е НАИ ГОЛЕМИЯ ПОРЕДЕН НЕКАДЪРНИК ЗАщОТО АКО БЕшЕ В ОБРАТНАТА ПОСОКА СЕ ЗАНЕСЛА КОЛАТА щЕшЕ ДА СЕ КАчИ НА ТРОТОАРА И ................... АКО ИМАшЕ ТВОИ ПОЗАНТИ НЕМАшЕ ДА ГО ЗАщИТАВАш ПРЕЗ К.РА МИ Е ДЛИ ПИшЕ ТУКА

АЗ УВАЖАВАМ ХОРАТА ЗАРАДИ ДЕИСТВИЯТА ИМ НЕ ЗАРАДИ ТОВА КЪДЕ ПИшАТ

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
тоя живее в Гео Милев, всеки ден минавам покрай колата му, преди малко минавам и я гледам сгъната на две
грозна гледка

грозна гледка

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2