Предложете Лап Топ ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Предложете Лап Топ ??

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Дек 2008, 22:45

Колеги имам едно Лап Топче, Асусче, което обаче стана на 5 години и вече е морално остаряло - 40 гб хард и много слаби показатели, но най- сериозния проблем вече стана, че ми съсипва очите !! Явно му се е преебал монитора вече и като седим дори 1 час после изпитвам адска болка в очите и главата чак... Аз рекох да не съм си преебал очите вече, но имам и настолен с монитор LG и там седим с часове и няма проблеми - значи монитора на лап топа се е преебал!!! Викам на бащата " Тате дай да зимаме нов Лап Топ или настолен компютър, оти почнаха да ми се преебават очите, после и шофьор не мога да станем !!" То междодругото тва ми се работи !! Та на темата.. Предполагам знаете къде се предлагат хубави и евтини Лап Топи?? Гледах в ЖАР едни за 1000 лева не са лоши в сравнение с моя, но не знам дали някъде няма по добри?? Не съм наясно с пазара за това питам !! Или ако някой сред вас се замимава с това да ми предложи оферта ?Много ме е страх да не си разваля очите !! Или ще ме посъветвате да взема някоя ВЪРЛО Опасна машина ( Настолен ) за 1000 лева ? Кой е по добрия вариянт според вас ? Ама наще са повече за Лап Топ, та дори и с по слаба конфигурация ... Значи важно за мене е да има хубава звукова, понеже ще се ползва за музика и с DJ ски цели от време на време ... Надявам се да ме посъветвате

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2008, 22:51

Ако няма да го разнасяш насам-натам,вземай настолен...Аз не виждам друго предимство на лаптопЪ
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Дек 2008, 22:55

Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия :D
Мене поне много ме изкефи.4ГБ рам 1ГБ видео мнгобройни слотове за УСБ,Картрийдъри харда е 360ГБ.Аз след като го ползвах няколко дни реших да си купя един такъв,наистина е мноо добър.
Новите игри вървят на Макс графика (Новото НФС).
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 23 Дек 2008, 23:03

Абе незнам за настолните, ама на лаптопите по-бавно им пада цената, подвижни са и са као дадеш повече пари си се оборудвал за поне 3 години, а настолния след 5 месеца иска ъпгрейд. Това са му ++++ оттам нататък, е претенция, постоянно си вадиш кабела за да се пази батерията, постоянно го отваряш и затваряш, а новите не са кат старите, по-кекави са. Аз сега съм с ДЕЛЛ инспирон, а имам и дърт Ацер, ми Ацера е по-качествена изработка, ама мноу слаб, а дела кърти мивки на показатели, вървят игри излезнали преди 3 месеца, но го вардя постоянно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Дек 2008, 23:04

Колега дай линк и точния модел да го вида ?? Звучи супер оферта..

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 23 Дек 2008, 23:09

ето го, само дето моя е с 250гб
http://www.vario.bg/index.php?productID=1286

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 24 Дек 2008, 0:15

Binev_OuT написа:Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия :D
Мене поне много ме изкефи.4ГБ рам 1ГБ видео мнгобройни слотове за УСБ,Картрийдъри харда е 360ГБ.Аз след като го ползвах няколко дни реших да си купя един такъв,наистина е мноо добър.

Тука се изказа малко неподготвен,за 1000 и нещо лева няма как да вървят новите игри на макс :mhihi:
Все пак става въпрс за лаптоп ;)
Иначе по темата,ако си склонен да дадеш 2000-2200 лева вземай лаптоп, ако са ти много избирай настолен компютър ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 24 Дек 2008, 0:27

sambeto написа:
Binev_OuT написа:Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия :D

Тука се изказа малко неподготвен,за 1000 и нещо лева няма как да вървят новите игри на макс :mhihi:
Иначе по темата,ако си склонен да дадеш 2000-2200 лева вземай лаптоп, ако са ти много избирай настолен компютър ;)

Колега,лаптопа го купиха за 1170лв и Undercover-a i GRID си вървят на макс без никакъв проблем. ;)
Последна промяна Binev_OuT на 24 Дек 2008, 0:30, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 24 Дек 2008, 0:28

sambeto написа:

И като е лаптоп какво? :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 24 Дек 2008, 1:05

Binev_OuT написа:
sambeto написа:

И като е лаптоп какво? :roll:

По-скапу :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Дек 2008, 1:28

аз препоръчвам IBM-леново
Моя е само IBM и е на 8 години но нито очи ме болят нито нищо
батерията деяни 2 часа че и повече, прави диагностика на БМВ-вето, филми вървят, както и интернет и аз съм доволен от живота.
Но за някакви игри просто забрави, овсен Quake 3 Arena :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от SAVKATA » 24 Дек 2008, 3:00

ACER Aspire AS5535 мисля,че е към 1200 по магазините значи може да се намери и за 1100,че дори и 1000 от някой сайт,само дето мисля че е с вградена звукова карта,но иначе си заслужава парите ;)

http://handybg.com/ACER-Aspire-AS5535---ТОП-ОФЕРТА-id1488.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 24 Дек 2008, 11:37

Абе земи си HP..! Няма да съжаляваш..! :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 24 Дек 2008, 11:40

Aз си поръчах този като дръпнеш ДДС-то ще ти дойде към 1000 и малко!
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09045774
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Дек 2008, 12:11

sonny написа:Абе незнам за настолните, ама на лаптопите по-бавно им пада цената, подвижни са и са као дадеш повече пари си се оборудвал за поне 3 години, а настолния след 5 месеца иска ъпгрейд.

Tва не е баш така... лаптопа го ползваш за различни неща и изискваш от него различни неща... затва така ти се струва... я направи идентични конфигурации лаптоп и десктоп и да видим как десктопа след 6 месеца ще иска ъпдейт, а лаптопа - не... ;)

Аз на много хора го казвам... ако лаптопа го искаш САМО за носене... вземи си един нетбук и си джиткай, НО вкъщи си направи прилична десктоп машина... особено ако си геймър закупуването на мощен лаптоп за игри вкъщи си е яко неоправдано... и като ти потрябва да го ъпгрейднеш нещо и ще го пушиш...

Следваща

Назад към Извън Темата