Най-ужасните подаръци през погледа на един мъж
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Най-ужасните подаръци през погледа на един мъж
Със сигурност всеки мъж изпада в паника, когато трябва да избере подарък за жена. В последно време обаче и жените изпадат в дилеми какво ще зарадва любимия им. И макар мъжете да не показват толкова явно разочарованието, те също имат топ 5 на най-ужасните подаръци.
5. Визитник, химикалка, тефтер и всякакви други офис консумативи. Колкото и луксозни да са, колкото и да са практични – никой мъж не обича да му се правят намеци колко е неорганизиран в работата си. Всички мъже смятат, че те не са като жените и винаги знаят кое къде и как.
4. Настолен часовник, сервиз или каквито и да било кухненски атрибути. Няма спор, че много мъже се справят по-добре в кухнята, отколкото жените. Но подарите ли му нещо такова, рискувате да го шокирате с предаване на щафетата относно домакинските задължения.
3. Козметични комплекти - шампоан, душ-гел, пяна за бръснене и т.н. Повярвайте ми – дори и в България мъжете вече не миришат на американски каубой от средата на миналия век. Такъв подарък в очите на един мъж значи намек за проблеми в личната му хигиена. Няма как да му се зарадва, нали?
2. Автомобилни аксесоари. Автомобилът си е негов – нека той прецени какъв ароматизатор да сложи, каква да бъде дамаската на седалките, какъв CD плейър и колони. Дами, запомнете: автомобилът е мъжка територия; той разбира от коли повече, отколкото вие.
1. Плюшени възглавнички с бродерии, сърчица, играчки и други подобни „романтични” подаръци. Няма как тази група ненужни вещи да не оглави ТОП 5 на най-ужасните подаръци за един мъж. Да, мъжете подаряват тези неща на жените, но само защото те ги харесват. Ако искате да впечатлите един мъж с подарък, определено трябва да бягате от всичко плюшено, както дявол от тамян.
Момчета,кажете какво не ви харесва да ви подаряват и какво бихте искали да ви се подари?И дали този топ 5 обобщава наистина нещата,които не желаете да получите като подаръци.Аз за 2-рото място много не съм съгласна
5. Визитник, химикалка, тефтер и всякакви други офис консумативи. Колкото и луксозни да са, колкото и да са практични – никой мъж не обича да му се правят намеци колко е неорганизиран в работата си. Всички мъже смятат, че те не са като жените и винаги знаят кое къде и как.
4. Настолен часовник, сервиз или каквито и да било кухненски атрибути. Няма спор, че много мъже се справят по-добре в кухнята, отколкото жените. Но подарите ли му нещо такова, рискувате да го шокирате с предаване на щафетата относно домакинските задължения.
3. Козметични комплекти - шампоан, душ-гел, пяна за бръснене и т.н. Повярвайте ми – дори и в България мъжете вече не миришат на американски каубой от средата на миналия век. Такъв подарък в очите на един мъж значи намек за проблеми в личната му хигиена. Няма как да му се зарадва, нали?
2. Автомобилни аксесоари. Автомобилът си е негов – нека той прецени какъв ароматизатор да сложи, каква да бъде дамаската на седалките, какъв CD плейър и колони. Дами, запомнете: автомобилът е мъжка територия; той разбира от коли повече, отколкото вие.
1. Плюшени възглавнички с бродерии, сърчица, играчки и други подобни „романтични” подаръци. Няма как тази група ненужни вещи да не оглави ТОП 5 на най-ужасните подаръци за един мъж. Да, мъжете подаряват тези неща на жените, но само защото те ги харесват. Ако искате да впечатлите един мъж с подарък, определено трябва да бягате от всичко плюшено, както дявол от тамян.
Момчета,кажете какво не ви харесва да ви подаряват и какво бихте искали да ви се подари?И дали този топ 5 обобщава наистина нещата,които не желаете да получите като подаръци.Аз за 2-рото място много не съм съгласна

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
За номер 5 не съм съгласен - ако е от каталога на БМВ Лайфстайл даже ще се зарадвам ДОСТА, иначе си е просто обикновен подарък...
Иначе ако гаджето реши да напълни резервоара или да смени нещо тропащо по колата също бих се зарадвал адски много

Иначе ако гаджето реши да напълни резервоара или да смени нещо тропащо по колата също бих се зарадвал адски много

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
00Cool написа:_65536_kb_sec_ написа: или да смени нещо тропащо по колата също бих се зарадвал адски много![]()
![]()
![]()
А ти от страни седиш на стола с бира в ръка и казваш “ гадже вкарай по хубаво ключа ,че ще прецакаш гайката “
ех мечти ......
Ами...седи и вика "Жена, стига си се гъзила - ще издереш джантите. Вземи направи едно добро дело и ходи до денонощния да ми вземеш още една бира"

А иначе по темата - няма определени неща (поне на първо четене), които да са заклеймени. За мен лично всеки мъж би се зарадвал на различни неща, стига да са му полезни! Например на мен мойта, ако ми подари навигация няма да й се израдвам - нали си имам заводска в колата

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Illusion
- Бургаското явление
-
Re: Най-ужасните подаръци през погледа на един мъж
Fenka85 написа: автомобилът е мъжка територия; той разбира от коли повече, отколкото вие.
Протестирам! Долна инсинуация е това.

И като цяло не съм съгласна, че мъжа не се радва на подаръци за автомобила. Ако знаеш толно какво да купиш, ще се зарадва достатъчно много. Проблема идва от там, че няма нужда от шукаритетни метални украшения по колата примерно. В точката може да се напише: Жени, ако мъжът ви не е споделил точно от каква част има нужда, не купувайте каквото ви хареса. Колите не са като жените и нямат нужда от гирлянди и други метални украшения, за да се чустват по-добре.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
А бе аз на всеки един подарак който ми е подарила мойта любов много се кефа защото не са случайни
например последния ми подарак от нея е ДЖАНТИ М6 за Е34
Направо се подмокрих от кеф
как да не я обичам

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
оня ден жената на близък приятел ми се обади и вика: имам толко и толко пари-земи на моя едни ски ,ма ти ги избери да са готини...!!! вчера човека се насра от кеф на пистата,щото е фен.
хубаво е когато се правят подаръци ако има възможност да се договаря ако нещо не е баш -номер,размер или друго да може да се смени....!!!
иначе от мойта жена най-големият подарък ми е да ми даде разрешение да си купа подарък аз по избор.....!!!!
обикновено от не толкова близки получавам тъпи и нежелани подаръци...!!!
хубаво е когато се правят подаръци ако има възможност да се договаря ако нещо не е баш -номер,размер или друго да може да се смени....!!!
иначе от мойта жена най-големият подарък ми е да ми даде разрешение да си купа подарък аз по избор.....!!!!

обикновено от не толкова близки получавам тъпи и нежелани подаръци...!!!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Най-идиотският подарък, който съм получавал беше луксозно издание на една книга със заглавие "Как да задоволим жена си и да я накараме да иска още и още!" Заглавието го цитирам по памет. Това ми го подари бившата за един рожен ден. Тъпанарска история...викам и "Как па само ти си все хем незадоволена, хем не искаш още и още?!" После се оказа, че искала още и още, ама не само с мен...та по тоя повод ми стана и бивша де
Ако на някой все пак му хрумне тъпата идея да си купи сам тази книга, да знае, че в нея на стотина страници се прокарва идеята, че единственият начин да задоволиш жена си е да го вкарваш на 1/3, а кога ти е най-кеф - маааксимум на 1/2. Нищо друго. Според мен тая книга е писана от азиатка с черен мъж.
А най-готиният подарък, който съм получавал...двоумя се между едно е30, което баща ми ми подари преди мнооого, много време и подаръкът на една колежка от университета (също преди много време), която като правих партито за това, че съм си купил апартамент дошла без подарък, щото си помислила, че ще е просто поредното запиване без повод, та след това се почувства неудобно и реши да ми подари "приятно прекарване след като си тръгнат останалите гости" ...ама май е Е30-ката...

Ако на някой все пак му хрумне тъпата идея да си купи сам тази книга, да знае, че в нея на стотина страници се прокарва идеята, че единственият начин да задоволиш жена си е да го вкарваш на 1/3, а кога ти е най-кеф - маааксимум на 1/2. Нищо друго. Според мен тая книга е писана от азиатка с черен мъж.
А най-готиният подарък, който съм получавал...двоумя се между едно е30, което баща ми ми подари преди мнооого, много време и подаръкът на една колежка от университета (също преди много време), която като правих партито за това, че съм си купил апартамент дошла без подарък, щото си помислила, че ще е просто поредното запиване без повод, та след това се почувства неудобно и реши да ми подари "приятно прекарване след като си тръгнат останалите гости" ...ама май е Е30-ката...

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
И аз протестирам, ти да не се омъжи без да знамIllusion написа:Протестирам! Долна инсинуация е това.

SKISA написа:иначе от мойта жена най-големият подарък ми е да ми даде разрешение да си купа подарък аз по избор.....!!!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Най-ужасните подаръци през погледа на един мъж
Fenka85 написа:
Момчета,кажете какво не ви харесва да ви подаряват
мразим да ми подаряват венерически болести

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Аз съм на друго мнение за №1
моя приятел умира за плюшени играчки даже и сам си купува , така че това не е на 100% вярна класация.
моя приятел умира за плюшени играчки даже и сам си купува , така че това не е на 100% вярна класация.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
sladkotobeb4e написа:моя приятел умира за плюшени играчки даже и сам си купува , така че това не е на 100% вярна класация.

Стиге бе, тва не може да бъде истина!

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4