Залезе ли "Бул Инс"
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
KickingKing написа:sonny написа:Я питайте Марто като му откраднаха на 16ката М-бронята, барабар с номера и халогените, колко му платиха! Аз ша ви кажа, цифром и словом 24лв, за справка, само сяманат на номерата е 69. Оттам вие си правете сметката. ДЗИ са същите кретени. Досега за застраховани коли в Армеец и след щета, един не съм чул да се оплаче. И аз мисля да си застраховам колите там (ама като тръгнат)
Ако не си чел договора пише, че липсващи елементи не се заплащат, а неговата броня ЛИПСВАШЕ. Наясякъде е така и никъде няма да му я платят, нали иначе ще си продавам бронята през 2 дена
Да така е, ама имаше следи от счупената греда, а мисля, че и по подкалниците имаше нещо, са дали са били откъртени или нещо, не помня, Марто да каже, ама дори и да не платят, бронята, да му бяха платили, цялата сума по смяната на номерата, щото нали се сещаш, че дори и сам да си я е свалил, ако не смени номерата после става тъпо

Re: Залезе ли "Бул Инс"
[quote="dpetrov"]Колеги,
предполагам, че по-голямата част от форума използва застраховки против авто кражба. Както всички знаем, до-скоро се считаше (а и според мен беше така), че коли, със стикерите на "Бул инс" (Кейт марк секюрити) не се "пипаха". Самите "Бул инс", бяха извели статистика за 0.0x процента на отраднати автомобили за 2005-2006г (след това се заговори, че дори този малък процент, бил искуствено завишен :-)) Сега, след като бяха проведени много aкцииот страна на НСБОП във всички офиси на Булинс по страната, се чува, че до няколко месеца тази компания ще изгуби силните си позиции на Българския пазар. Какво мислите Вие? Ще настане ли хаос, и ще изгорят ли много хора, чиито автомобили са презастраховани против кражба в "Бул инс"?
Считам темата за важна и актуална. Нека някой колега, който е в този бранш да хвърли малко светлина за това, какво се говори из застрахователните среди?
Във всички форуми ли ще пишеш за залязването на "Бул Инс" ?? Мисля , че статистиката публикувана вчера във форума на Ауди бе напълно изчерпателна и потвърди че ЗД " Бул Инс" АД не само не залязва, а продължава да увеличава премийния си приход.
Както знаеш аз работя в това дружество и изказването ти спрямо колежката ми че е комплексирана , по скоро важи за теб.
предполагам, че по-голямата част от форума използва застраховки против авто кражба. Както всички знаем, до-скоро се считаше (а и според мен беше така), че коли, със стикерите на "Бул инс" (Кейт марк секюрити) не се "пипаха". Самите "Бул инс", бяха извели статистика за 0.0x процента на отраднати автомобили за 2005-2006г (след това се заговори, че дори този малък процент, бил искуствено завишен :-)) Сега, след като бяха проведени много aкцииот страна на НСБОП във всички офиси на Булинс по страната, се чува, че до няколко месеца тази компания ще изгуби силните си позиции на Българския пазар. Какво мислите Вие? Ще настане ли хаос, и ще изгорят ли много хора, чиито автомобили са презастраховани против кражба в "Бул инс"?
Считам темата за важна и актуална. Нека някой колега, който е в този бранш да хвърли малко светлина за това, какво се говори из застрахователните среди?
Във всички форуми ли ще пишеш за залязването на "Бул Инс" ?? Мисля , че статистиката публикувана вчера във форума на Ауди бе напълно изчерпателна и потвърди че ЗД " Бул Инс" АД не само не залязва, а продължава да увеличава премийния си приход.
Както знаеш аз работя в това дружество и изказването ти спрямо колежката ми че е комплексирана , по скоро важи за теб.
- KickingKing
- ентусиаст
-
sonny написа:Да така е, ама имаше следи от счупената греда, а мисля, че и по подкалниците имаше нещо, са дали са били откъртени или нещо, не помня, Марто да каже, ама дори и да не платят, бронята, да му бяха платили, цялата сума по смяната на номерата, щото нали се сещаш, че дори и сам да си я е свалил, ако не смени номерата после става тъпо
Тоя наркоман мое и номера да е продал за някоя стотинка

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
euroto написа:M2PR написа:euroto написа:Едва ли......
именно
ей тук във форума е пълно с разбирачи, но ОК щом казвате така да бъде аз няма да се обаждам повече
не сериозно, по темата...реално погледнато няма да стане такова нещо.По-скоро ще се образува някакво затишие за известен период от време, но само това

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
euroto написа:Тиху ся БулИнс залезе
ужасТ! и сега кво ще правим?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vicho написа:euroto написа:Тиху ся БулИнс залезе
ужасТ! и сега кво ще правим?![]()
![]()
ше си напраим собствена компания и ше се самозастраховаме и като некои ни барне колите сметай ко ше го праим ... мноо сме силни сме

bam-bam написа:vicho написа:euroto написа:Тиху ся БулИнс залезе
ужасТ! и сега кво ще правим?![]()
![]()
ше си напраим собствена компания и ше се самозастраховаме и като некои ни барне колите сметай ко ше го праим ... мноо сме силни сме
Обява: "Дърводелски цех произвежда бухалки, при количество отсъпки! За контакти: 0888 88 88 88, Пинокио."
- KickingKing
- ентусиаст
-
БМВинс

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
KickingKing написа:....
Ей ама ти какъв си шегаджия...гаргите да те разнасят по улиците с тия лафчета от световната дето ги дъвчеш...П.С. Всичките части и по двете ми коли са купени от крадени части,да знайш...работя от 00.00 до 04.00 и свалям по поръчка квото кажеш...

- KickingKing
- ентусиаст
-
Ох, засегнах ли те? 

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3