Новия Need for Speed : Pro Street
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Новия Need for Speed : Pro Street
ето и нашето добиче
и малко инфо
Ако си мислите, че това е add-on към предишно NFS заглавие - това не е така. Need for Speed Pro Street е различна. В нея карането ще е променено из основи, ще има нови режими на игра, както и доста подобрения и нови неща. Накратко, с това заглавие EA искат да вдигнат уличните състезания на следващото, по-високо ниво.
Най-основната и важна промяна в играта ще бъдат пистите, по които ще караме. Те ще бъдат затворени. Т.е., няма да се кара из града, а по писти. EA са направили доста проучвания над този въпрос и са стигнали до извода, че това е новата мода в реалния живот - агресивно рейсинг състезание без почти никакви правила, което се провежда на затворена писта без ченгета или трафик. Играта е в разработка вече 2 години и ще има някои доста значителни промени. Общо взето, това са демидж по колите, тяхната физика и пушек.

и малко инфо

Ако си мислите, че това е add-on към предишно NFS заглавие - това не е така. Need for Speed Pro Street е различна. В нея карането ще е променено из основи, ще има нови режими на игра, както и доста подобрения и нови неща. Накратко, с това заглавие EA искат да вдигнат уличните състезания на следващото, по-високо ниво.
Най-основната и важна промяна в играта ще бъдат пистите, по които ще караме. Те ще бъдат затворени. Т.е., няма да се кара из града, а по писти. EA са направили доста проучвания над този въпрос и са стигнали до извода, че това е новата мода в реалния живот - агресивно рейсинг състезание без почти никакви правила, което се провежда на затворена писта без ченгета или трафик. Играта е в разработка вече 2 години и ще има някои доста значителни промени. Общо взето, това са демидж по колите, тяхната физика и пушек.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Супер, но не видя ли тази тема :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67926
?
Второ много хвалби, ама играта няма да я тегля дори пълната версия. Демото не ме изкефи.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67926
?
Второ много хвалби, ама играта няма да я тегля дори пълната версия. Демото не ме изкефи.
BMW only!
- Illusion
- Бургаското явление
-
аз демото още не съм го пробвала днес заварих някои други членове на семейството да я играят, ама довечера ще я пробвам и аз 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Точно щях да се изкажа за Ниид Фор Спийд и последните и еволюции и видях това . . изглежда че са тръгнали по петите на Гран Туризмо, но за компютъра. За съжаление точно с мойта класическа машина няма да ми тръгне дори и началното филмче на тази игра . . а сега да купувам нов комп заради игра. . не ми се връзва.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
брат и аз така играе ми се ма да си купа ново ПЦ за една игра
Деба то колкото едно е30 бе 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Re: Новия Need for Speed : Pro Street
Aleks написа:EA са направили доста проучвания над този въпрос и са стигнали до извода, че това е новата мода в реалния живот - агресивно рейсинг състезание без почти никакви правила, което се провежда на затворена писта без ченгета или трафик. Играта е в разработка вече 2 години и ще има някои доста значителни промени.
В интерес на истината това е доста интересно, защото от ЕА Вървят една крачка напред и ако си спомняте в самото начало когато преди да излезе Токйо Дрифт НФС излезе с дрифтовете и нощтното шофиране.Май-найстина добре правят проучванията си...
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
WeiSTD написа:изглежда че са тръгнали по петите на Гран Туризмо, но за компютъра.
Понеже от Сони не дават правата върху играта си и беше очаквано рано или късно и това да стане.Да започнат да правят подобни игри на нея.Това за мен е една икона в игрите с коли, защото преди 6-7 години когато имах ПС 1 и цъкахме с приятели по цели дни и нощи и така ми е минало часто от девството ебаси времената бяха...
Не мислех за бензина и гумите как сега ще сложа зимни, как ще ида на работа, как ще ми е тегаво а просто се събирахме и разцъквахме като луди идиотчета постоянно...
Една носталгия ме обзе сега като се замисля света на игрите винаги ще има място в сърцето ми...

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Хубаво ги хвалите, ама според мен са още много далеч от истината, някой примерно опита ли да завърти по някъв начин тая Е92-ка? Нищо общо с действителността!
BMW only!
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
amd написа:Хубаво ги хвалите, ама според мен са още много далеч от истината, някой примерно опита ли да завърти по някъв начин тая Е92-ка? Нищо общо с действителността!
Ама и на карбона яките дрифтове ставаха предимно на състезанията за дрифт! На другите състезания дрифтването се получаваше най-вече с мъсъл каровете, иначе...

П.П. Само ме е яд, че нямам съединител на педалите - играта го поддържа

It's not who You are, it's who You know...
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Scott написа:брат и аз така играе ми се ма да си купа ново ПЦ за една играДеба то колкото едно е30 бе
А на Е30ката графиките са и по реални . . . даже истински пушак вади

БИАД Авто-Пазар Тийм
13 мнения
• Страница 1 от 1