книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Май 2007, 23:33

Scott написа:
BMW lover написа:
B U L L I написа:хляб обаче нямаше ама и пари за хляб щях да дам.

Цунем ви нежно :!:

А мене :mhihi:
аз искам зад "последното" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
п.с. все още се чудя дали да отговоря по един въпрос :mhihi: 3-4 страници по-назад :mhihi: ........че имам карт-бланш е ясно :mhihi: ..ма се чудя разумно ли е :mhihi: ....ама що да правя мангалски работи :mhihi:
Последна промяна ///Явор на 03 Май 2007, 23:41, променена общо 1 път
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Май 2007, 23:39

Явор написа:
Scott написа:
BMW lover написа:

п.с. все още се чудя дали да отговоря по един въпрос :mhihi: 3-4 страници по-назад :mhihi: ........
Ще ядеме ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 03 Май 2007, 23:44

Scott написа:
Явор написа:
Scott написа:
BMW lover написа:

п.с. все още се чудя дали да отговоря по един въпрос :mhihi: 3-4 страници по-назад :mhihi: ........
Ще ядеме ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ти па бате,само рефреш ли даваш :mhihi: че човек и правописните грешки неможе да си оправи :mhihi:
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 03 Май 2007, 23:45

BMW lover написа:На Драйвинггод-а за това че ми напомни че имам какво да гоня и доизкосурявам по кабриолета ;)

И аз те любим братчето ми...текеро со мач... :winky:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 03 Май 2007, 23:58

Тъй като с пусто Италянско няма да се разберем (щот никой не може да ме убеди, че фън оф драйв означава това), аз имам много кардинално предложение, което се състои в следното, зада няма сърдити и мрънкащи от 6 часа събор се дели на 3, по 2 часа за всяко мероприятие 2 часа италянско, 2 часа дриф и 2 часа драг(участници ще има за всяка дисциплина) а кое след кое да се проведе да се изтегли на чоп, така ем по равно време ем няма да е виновна управата, че е набутала някое от мероприятията някъде ;)

П.С. Това разбърасе ако сме на писта догодина ;)
П.С.2 Момчета за съжеление стикерите ви бяха раздадени, не знам защо просто видях че се случи :confused:
П.С.3 и стига сте се дърляли кат малките деца :evil:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Летящия холандец
Аватар

Мнение от ///Явор » 04 Май 2007, 0:12

прекалено "комерс" стаат последните събори :confused:
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 04 Май 2007, 0:16

Penchev написа: А ти къде беше бе шкембе мухахахахахаха
Скоро време ще ти трябва май седалка ,специално изпълнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Яжте си кебапчетата там на тревата и незнайте много :mhihi: :mhihi:
Пистата за вас там зад оградата , с много малки изключения е като непалски език ;) освен да правите разни интриги и да бръщолевите друго не можете и незнаете :!:
Смотаняци
Георги Пенчев

аз, сега, да взема да попитам и тука: кои сме тия смотаняците, защото и аз не мога да карам, и аз писта не съм виждал и аз кльопах и се наливах на тревата? Защото, аз, така като се гледам по твоето определение, направо съм си в списъка?
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..............

Мнение от Тоо Cool » 04 Май 2007, 0:18

Асене ето го БМВ-то, което най-вероятно си видял-това е на Жорко от Аутофешън 3003 Е-46-цата-НЕМА ТАКАВА КОЛА ПРОСТО!
Това между другото е колата, която взе ЕДИНСТВЕНАТА справедливо отсъдена награда на тоя събор(изключвам разбира се колата на Виктор Газзара)-всичко друго беше ебати смеха! Дизелбоя е прав на 100 процента-направо ми стана гадно като му оценявахме колата с дамата от Kамор, а той викаше "Ми аз си знам, че е стара и няма да зема награда никаква ама все пак да опитам....."
Съгласен съм и с момчето, което написа, че със съвсем обикновената си кола няма какво да покаже на пистата-а защо имаше толкова много дето си мислят, че са им необикновени колите и те самите са необикновени :roll: , а не показаха на пистата нищо особено???А?
Аз скара не ядох защото ми беше много зле от размазването предишната вечер, бира не пих поради същата причина, но си изкарах доста добре в компанията на "СМОТАНЯЦИТЕ" въпреки че с някои от тях съм имал и имам пререкания....е кажи ми сега Г-н Пенчев че и аз требе да съм смотаняк по тоя повод-защото не съм си трошил колата на пистата или защото съм седял цял ден в гореупоменатата компания???????
А, и кой по дяволите е тоя СЪЗДАТЕЛ, за който говорят всички? Кой е той? Какво е създал? Защо чак сега го чувам? Некой от форума ли е, що ли?
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Май 2007, 0:26

Първо да кажа едно Благодаря на момчетата дето ни организираха това. Второ да кажа едно огромно Благодаря на момчетата с които организирахме, най-големия купон, найю-голямата атракция и най-готината компания, както на пистата, така и в ресторанта.
Искам да кажа още, че това е първият ми събор, на който отидах, като заработа, без достатъчно, кеф, без грам ентусиазъм, и без нужната доза желание.

Започвам да лая :mhihi :

Penchev написа:А ти къде беше бе шкембе мухахахахахаха
Скоро време ще ти трябва май седалка ,специално изпълнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Яжте си кебапчетата там на тревата и незнайте много :mhihi: :mhihi:
Пистата за вас там зад оградата , с много малки изключения е като непалски език ;) освен да правите разни интриги и да бръщолевите друго не можете и незнаете :!:
Смотаняци :ahah:

Георги Пенчев

смотаняк ще викаш, на някой друг, не на мен и приятелите ми, щото на един член на УС, не му приляга. Забелязвам голяма доза, ненависти и завист. Май нещо те дразни в нас, ама нямаш очи да го кажеш лично, нещо се разгръщаш само пред компютъра, нито веднъж не си дошъл да кажеш на някой от нас в очите това което пишеш, и нито веднъж не си направил опит да разбереш защо така се пише и дали неможе да ес промени. Докато не се запознах с теб лично и докато незнаех, че зад този ник се крият всъщност двама души (които единственото нещо по което можеш да познаеш, че са братя е физиономията) имах друго мнение за теб. След скандала Шопски имам чувството, чесъм ти трън во чите и искаш сячески да ме премахнеш от клъба, незнам дали ще ти дам тази възможност, но ще ти кажа, само сдържай се повече. Брат ти, е или поне беше уважавана от мен личност, ама ти го опрапасти, с твойте постове. Създаваш си повече врагове отколкото приятели. Имах желание, да направя много, за този събор, но след като чаках 3 месеца, УС да излезе с решение и задача в тематав която Аз предложих себе си и Скоти, за едно перо по организация и изпълнение, този мерак се изпари, а в следващия момент, 2 седмици преди събора, на приказка ми се казва какво да правя, като отказах, ти като попарен, Ми добре, щом неиска, да не се занимава, и това го пазиш като коз, ама ше удариш на камък. Изживяваш се като Бог, ама слезни малко на земята, асансьора неводи до облаците. Какво ротив имаш, това което си бяхме спретнали? Май си единствения, дето има против, при положение, че всеки който мита покрай нас, знаен и незнаен, каза ЕВАЛА, що да не си направим собствено барбекю? ЩО да кибича на опашка за двойка кебапчето от 4.35? Несъм задължен да излизам на пистата, имах желание, подготвях си колата, за да отида, ама ТИ го уби. От 4 месеца исвисяваш Брат ти на пиедестал, ай стига с таа показност и с тая позьорщина, видя, че тоя товар дето го стовари на плещите на брат ти му изигра доста лоша шега, и той се изложи кат кифладжия, нормално беше да се оправдае после. Брат ти е карач, но в никой случай не е нито създател, нито ТИТАН. Запомни го това и не го тормози, за да неправи грешки. Е пори подобна причина не си докарах е30ката, щото имше бая товар за носене и за да не се изложа неоправдано си я оставих вкъщи. Аз не си правя колата за да я видят другите, не се опитвам да дрифтя за да ме видят другите. Правя го за собствения си КЕФ. Сашо косата по същата причина и той се изложи момчето, преди малко даже на еко говорихме, той също е карач, но не е парадирал никъде, откакто си взе кабриото дрифти, хлъзга, тренира, ама и това му изигра лоша шега, беше се наточил зверски, и дрифт плановете му се провалиха, но пък той си наваксана италианското.

Дилян Пенчев написа: Там е работата, че нищо не сте видяли :winky:
А и стига сте гледали в паницата на другия... ;)

Как да не гледаме ве брат? От месеци, само за теб се говори и з тия форуми, очаквахме нещо много грандиозно, ама уви ;)

Penchev написа:На никой не дължа извинение, който иска събор с ядене ,пиене и простеене да си ходи на с.Курково конаре,да слезе от БМВ-то и да се качи на ЛАДА Спорт :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Смотаняци

Георги Пенчев

Ако имаше събор на с.Курково конаре, там щяхме да сме, нямаш право да кажеш на абсолютно никой, какво и как да прави на събор, не си господ. Не си и Тодор Живков, той се изявавяше като такъв

Иво написа:
logout написа:Всички сте готини, всеки по своему. Криво ми става, като чета такива словесни престрелки. Трябва ли да ми е криво и на сбирките, че подавам ръка на всички хора и уважавам всички?

разбира се, че не :) просто идва едно време, когато спираш да уважаваш всички и спираш да подаваш ръка на някои :P

като ти прочетох мнението Иво и се замислих, върнах лентата назад и си абсолютно прав, на едни с радост подаваш ръка, други прегръщаш, а трети подминаваш, всеки си има правмото да си избира, единствено роднина и комшия, неможеш да си избереш в тоя живот

DrivinGGoD написа:Аз предлагам догодина тези които тази година не са доволни да ни направят събор пък дано да е по-добър...Ще има скара,бира на корем ще привлечем Сачи и Каменица за спонсори и ще оставим колите в гаражите пък ще се качим на няколко автобуса ще отидем на санаториум и готово...нема зяпане на безсмислени майсторлъци и чакане на интересното,нема гадна миризма на гума,масло и бензин,нема жега...Е това ако не е BMW ентусиазъм здраве му кажи...

Саше и ти не си прав, това, че сме се запознали покрай тия пусти ламарини с надпис BMW, неозначава, че трябва да им се кланяме като на богове, какво искаш, да отидем на събор и само да си хвалим и галим колите ли, само да ги изтъкваме пред другите. За мен е по-важно приятелството, щото аз колите си ги сменям през 5 месеца, ама приятелите немога. Предпочитам, тия 2 или 3 дни, които имам на съборЯ, да ги отделя изцяло не н аколата си, не на приятелката си, ана ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, защото другите две, онтасят вниманието ми през останалите 363 дни.

pAbLo написа:Що ли не виждам смисъл да ви обеснявам кое кво :confused:

опитай се, може някой недоволни, да разберат и да влезнат в положение за случилото се, а иначе, остават с лошото впечатление, ти поне си от кухнята на пистата, а не от кухнята на клуба и се водиш безпристрастен ;)

fossa написа:Евалата бе баце ти си супер герой
Кво ти дреме кво си правя там на тревата бе?

Явно го е подразнил факта от цената на кебапчета, на конкуренцията и от опашката

DrivinGGoD написа:Бате тва дето си го написал е абсолютно безсмислено?Да виде некъде Жоро да ти пише кво да правиш на тревата?А?Идеята е като сте дошли да ядете и да пиете да не говорите за нещата които се случват на пистата...Те са за тия дето карат,а не са се довозили до събора за да се напият и да си гледат сеира...

Пак ще си позволя, да не се съглася с теб. Пенчев, ни сложи под един знаменател всички, които бяхме там, затова всички са наскачали и с право. (а по въпроса, дали имам/е, право да коментираме случилото се на пистата, ми имаме, ти като гледаш мач, некоментираш ли? Гледам си случващото се, къде се радвам, къде недоволствам, коментирам си, пия си фантичката, рупам мръвката напреки, че е по-сладка ;)

THE DUNK MACHINE написа:Овации за "гласовете" на форума: Владо - Маймуната и 'Юбчо - X-citer-а за шоуто което направиха в ресторанта :guitarist: :have one: Горките певици не си видяха микрофоните половината вечер :mhihi:

едни велики хора :bowdown: Боли ме оная работа, дали ще ни кажат, че сме селяни, с тях искам да съм на маса цял живот и да са ми близо до сърцето

Дилян Пенчев написа:Не бе стана ясно че някой хора им се гледа сейр и се чудят как да предизвикат тея дето лесно се палят ;)

Е аз знам че няма да се спре до тук и ще се пускат тънки обиди така че да стават пак войни и боеве :mhihi:
Докато има хора дето лесно да се палят и да си изпускат нервите и да се връзват на тея дето само се чудят как да стане мелето ще продължава да го има това 8)

И знаете ли от къде идват проблемите? Преди бяхме единни щото всичко беше общо открито, всички си давахме сърцата за една едничка идея, най важното - нямаше завист - а сега има скрити неща, има групички и сякви такива неща...но това сами сме си го направили ;) Никой не ни е виновен!

Решението е да изчезнат още хора от тая общост и да се затиши положението временно :confused: За което може само да съжалява обещството - това което е създадено с толкова труд ;)

Въпреки всички усилия на много хора нещата не се променят!

Догодина ако има събор и има повече привърженици на карането на писта и кефа свързан с него нека да се смени местото, ако ли не - нека да стане така както прецените!
И ще си организираме едно каране на пистата и така

;)

Говори с имена, ако обичаш, щото всеки си вади различен извод и после става, кат развален грамофон ;) Ако няма тънка лайсна, кудош или тка наречената обида, няма да е интересно, иначе, някой люде се самозабравят 8)

Aleks написа:Водка флирт запазвала спомени :roll:

лъжа е нищо не запазва :mhihi: :mhihi:

друга критика нямам :mhihi: :mhihi:

Нямаш и право да имаш, ти просто си една заблудена токачкаааааааааааааааааа :mhihi:

Иво написа:замазва ги бе не ги запазва :mhihi:

Твойте, направо ги зазида :mhihi:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 04 Май 2007, 0:35

Ако не сте разбрали до сега аз мразя показност и празни приказки, кой прави кой крив няма да излезне!

Аз спирам да пиша щото мисля че всеки вижда нещата по свой си начин и до консенсус няма да се стигне ;)

Успех на всички и нека бъдем по-добри един с друг!

:wave:

Довиждане :roll:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Май 2007, 0:37

Изпокарахте се добре.. айде стига толкова сейр.

Предишна

Назад към Извън Темата