Булстрад или Бул Инс
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Armeec!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
Както казах съм към Булстрад.
Та преди малко викам да отида до Мак Донълдс да си взема за ядене и като изкарвах колата от гаража обрах стената с десния ъгъл на предната броня. Няма хлътване и т.н , просто един участък с диаметър 10 см е надран. Не ми пречи, не се и забелязва чак толкова, но дали мога да отида при ЗК да видим дали могат да ми го управят. И ако да, как се процедира? Къде се отива, трябва ли ми нещо от КАТ? Първо на някъв тел. ли трябва да звънна? И т.н.
За Варна става на въпрос.
Естествено ако трябва ще кажа, че е станало на паркинг и са ме забърсали, но ще видя.
Та ако може да ми отговорите на въпросите.
Та преди малко викам да отида до Мак Донълдс да си взема за ядене и като изкарвах колата от гаража обрах стената с десния ъгъл на предната броня. Няма хлътване и т.н , просто един участък с диаметър 10 см е надран. Не ми пречи, не се и забелязва чак толкова, но дали мога да отида при ЗК да видим дали могат да ми го управят. И ако да, как се процедира? Къде се отива, трябва ли ми нещо от КАТ? Първо на някъв тел. ли трябва да звънна? И т.н.
За Варна става на въпрос.
Естествено ако трябва ще кажа, че е станало на паркинг и са ме забърсали, но ще видя.
Та ако може да ми отговорите на въпросите.
- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
vili написа:Pin2 написа:Бул Инс![]()
![]()
![]()
За втори път съм изумен колко много плащат.
Калник, мигач, счупени щипки на фара (които залепих) - 365 лв
Цялата застраховка ми е 615 лв![]()
![]()
булстрад-калник,стойка за фар,мигач(стъкло),стъклопластова престилка и ремонт на броянта=905,60лв. при застраховка 320лв.
Аз си оправях колата и ми излезна 180 лв като смених 2-та мигача и си сложих голяма вежда.
Нито са ми искали квитанции, бележки нито нищо. Просто се очудих.
Миналият път само за фар и мигач ми дадоха 205 лв при условие, че 140+15 са фар и мигач нови.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз сега ще си правя каско ама навсякъде ми я оценяват по шваке за 5500 (щото е '93) а мен тая цена не ме устройва. Има ли вариянт някъде да ми я оценят поне горе-долу реално, като това разбира се ще афектира и таксата ми. Но определено не ме устройва ако ми я откраднат да ми платят 5500,а и предполагам при евентуални недай-си-боже щети ако е застрахована на 5500 ще плащат малко..
Някой ако може да помогне да пише - Мерси предварително
Някой ако може да помогне да пише - Мерси предварително

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Толедото ми е от четири години застраховано в Булстрад - пълно каско. Два пъти имах щети - разбиха ми странично стъкло и откраднаха касетофона (да бе , касетофон не СД), а по-късно сменях челно стъкло заради пукнатина. И в двата случая никакви ядове с парите за ремонта - говоря за офиса в Бургас.
Сега бавареца го застраховах в БулИнс , защото само те и Армеец застраховат преди колата да е регистрирана и агента ме посъветва да е БулИнс, а не Армеец на база на собствения му опит.
А за БулИнс на времето са ми казвали , че ако ти откраднат застрахована кола и застрахователя не може да я намери , пари не дават , връщат ти друга , съвсем като твоята
Сега бавареца го застраховах в БулИнс , защото само те и Армеец застраховат преди колата да е регистрирана и агента ме посъветва да е БулИнс, а не Армеец на база на собствения му опит.
А за БулИнс на времето са ми казвали , че ако ти откраднат застрахована кола и застрахователя не може да я намери , пари не дават , връщат ти друга , съвсем като твоята

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3