Ще се женя :))
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Първо, честито!
По темата - не мисля че трябва да се повлияваш от други хора, вземи най-правилното решение за теб и това което ти е по-на сърце, дет се вика...
BMW_325 TDS, сега, не ми се сърди, но....от обяд съм ти загледала посответе по тази тема и последния беше най-страааооотния...
Остави човека сам да реши и стига плю с-у Чакърдъкова и стига с тоя "моя оркестър" защото (предполагам) не само на мен ми бръкна в здравето.Не изказваш лично мнение, както си написал, вече съвсем ясно си го натякваш....Темата е за сватбата на колегата, а не за това какво би направил ти на твойта и колко стотин хиляди оркестъра прекрасни познаваш!
и аз така
По темата - не мисля че трябва да се повлияваш от други хора, вземи най-правилното решение за теб и това което ти е по-на сърце, дет се вика...

BMW_325 TDS, сега, не ми се сърди, но....от обяд съм ти загледала посответе по тази тема и последния беше най-страааооотния...
Остави човека сам да реши и стига плю с-у Чакърдъкова и стига с тоя "моя оркестър" защото (предполагам) не само на мен ми бръкна в здравето.Не изказваш лично мнение, както си написал, вече съвсем ясно си го натякваш....Темата е за сватбата на колегата, а не за това какво би направил ти на твойта и колко стотин хиляди оркестъра прекрасни познаваш!
Без лоши чувства , но мисля съвестно
и аз така

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
мога да те свържа с ръководителя на оркестър "Канарите" ако те интересува драсни едно ЛС
и ти пожелавам доживотно разбирателство с жената която си избрал
и както каза колегата малко по-нагоре - качи някоя снимка след сватбата
и ти пожелавам доживотно разбирателство с жената която си избрал

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Честито колега, много щастие и разбирателство ви пожелавам!
Лично аз един път съм бил на концерт на Николина Чакърдъкова в зала 1 на НДК, и чесно да си кажа, като задумкаха ония ми ти 30 тъпана, първото нещо което казах на майка ми е че искам тоя оркестър да ми свири на сватбата!Няма друго такова чувство, направо ти се пали кръвта
Лично аз един път съм бил на концерт на Николина Чакърдъкова в зала 1 на НДК, и чесно да си кажа, като задумкаха ония ми ти 30 тъпана, първото нещо което казах на майка ми е че искам тоя оркестър да ми свири на сватбата!Няма друго такова чувство, направо ти се пали кръвта

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Andronoff
- триногата
-

Горан Брегович форевър

Като ще е цигания, да е от класа

Спомнете си филмите "Черна котка бял котарак" и "Ъндърграунд"

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Честито на колегата и много щастие и разбирателство в семейния живот!
И дано успееш да ангажираш Николина Чакардъкова,няма да съжаляваш!Преди три години на морето случайно присъствахме на един неин концерт - беше страхотно просто... 

M2PR написа:Първо, честито!
Остави човека сам да реши и стига плю с-у Чакърдъкова и стига с тоя "моя оркестър" защото (предполагам) не само на мен ми бръкна в здравето.Не изказваш лично мнение, както си написал, вече съвсем ясно си го натякваш....Темата е за сватбата на колегата, а не за това какво би направил ти на твойта и колко стотин хиляди оркестъра прекрасни познаваш!Без лоши чувства , но мисля съвестно
и аз така
Ейййй добре че му го каза - взе ми думите от устата. Мислех си че само мен ме дразни. Нищо лично ама разбрахме сички за оркестъра ти...
Иначе 1 глас за цигански оркестър. Една от най-добрите сватби които съм виждал беше на 1 спортист и кръстник беше Гриша Ганчев. Та въпросния оркестър свири нон стоп през цялата сватба без почивка (не знам защо ама не смееха да спрат

Не знам ама сватба с ДЖ нещо не ми нрави. Не си представям на моята сватба да пуснат AC/DC примерно.... или ATB.....
Сватба = хора, ръченици и т.н. а най-добрите музиканти са циганите
Ама все пак ти си решаваш.
P.S. Айде и много щастие и късмет в бъдещия ви съвместен живот

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2