20.01лв
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
интересно,ако това се случва в норм държава,къв ще е развоя на нещата....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Ами както бяха писали в една друга тема, най-добре се обади на "Приятно ми е Мавриков"
, може и да разплете случая ти след като се раздуха по националната телевизия 

- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Re: !
Проблема се оправя точно за 5 мин. Няколко пъти ми се е случвало да изпадам в подобна ситуация. Връщам се на касата показвам бележката и веднага ми връщат парите в кеш + извинение. Само че Бг е страната на абсурдите и затова няма да има никога оправия.pavlin_e30 написа:интересно,ако това се случва в норм държава,къв ще е развоя на нещата....
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Бравос,Бравос,колега.
ЧЕСТИТО!!!
Аиде хаирлия да са ти!!!
Но според мен по-добре щеше да бъде,ако беше звъннал на "Мавриков"
Както сам каза въпросните 20.01лв са ти излезли двойно и тройно/разкарване с колата,телефони и т.н./
А пък днес си ти,утре съм аз,в другиден ще е трети.Писна ми всеки в тази държава да се стреми да прецака някого.

ЧЕСТИТО!!!
Аиде хаирлия да са ти!!!

Но според мен по-добре щеше да бъде,ако беше звъннал на "Мавриков"
Както сам каза въпросните 20.01лв са ти излезли двойно и тройно/разкарване с колата,телефони и т.н./
А пък днес си ти,утре съм аз,в другиден ще е трети.Писна ми всеки в тази държава да се стреми да прецака някого.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Прецакването е заложено в кръвоносната и нервната систеа на тази държава, във всичките й органи и принципи. Някой е мислил десетилетия напред, когато е създавал комунистическия икономически/административен/бюрократичен ред, осъзнавайки, че това е трудно-изменяща се и инертна система. И внуците на неговите внуци ще вадят дивиденти от нея. Всички нейни елементи имат генетично заложена "колективна безотговорност". Който си мисли, че тази система се е променила, живее в средновековна заблуда. Системата само се е нагодила към новите (приватизирани) финансови потоци, нищо повече. Изписах всичко това, за да те поздравя, че все пак си успял да спечелиш една малка битка с този безотговорен i винаги гладен мастодонт. 

Never mistake motion for action...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
бюрокрацията в БГ е ужасна!!! една добре изградена "мафия", която е изградена от комунизма, както каза колегата
а пък нека не плюем държавата ни...все пак всички живеем в нея и трябва да се борим да я променим, за да може ако не ние- поне децата ни да живеят в една европейска България
а не в посткомунистическо подобие на държава, което се влачи 50 години назад и 100 вляво от западна Европа...
до автора на темата - БРАВО КОЛЕГА!!! търси си правата до дупка и си търси парите до стотинка!!!! чиновниците не им пука за теб, но тъй като аз си вадя парите с труд и знам че всяка стотинка ми струва енергия и "пот" ще си ги търся...не съм за едната стотинка, но парите са пари, независимо дали са 5 лева или 5000 лева! НЕ НА БЮРОКРАЦИЯТА И НЕ НА ЧИНОВНИЦИТЕ !!!

до автора на темата - БРАВО КОЛЕГА!!! търси си правата до дупка и си търси парите до стотинка!!!! чиновниците не им пука за теб, но тъй като аз си вадя парите с труд и знам че всяка стотинка ми струва енергия и "пот" ще си ги търся...не съм за едната стотинка, но парите са пари, независимо дали са 5 лева или 5000 лева! НЕ НА БЮРОКРАЦИЯТА И НЕ НА ЧИНОВНИЦИТЕ !!!
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
...друго си е човек когато дръпне с 20 лв(може да са нищо но са си твои)само такаVra4anin написа:Най-после, проблема се реши![]()
Тая нощ/сутрин въпросните пари са възтановени по сметката ми.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
абе аз тука в УСА не използвам картичка ми си карам само с кеш пък камо ли в България
Иначе честито колега, изчетох цялата тема и накрая като видях че е имало резултат всичко ми стана благо 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Важното е че си постигнал своето браво ... А относно за ония стотинки от колонката от рода на 0.01 , 19.99 ... добре разбирам ги момчетата ама един път една фуста къде блееше казах и за 50 лв тя тръгна да ми сипва до горе
и я спрях някъде на 55 ама какво да я правя на всеки се случва платих си ги все пак тоя бенз не отива в морето 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3