СТРЕС???
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Cobra написа:Хода на VIP-a бием 3 кутии патрони по мишени Н4 и се чувствам идеално
дам и аз така понякога ако има с кого ходя да стрелям а в повечето случай биричката и така ...
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Ама, това с БМВто дибело ляа
, но ако си джиткаш кротко, което понякога също върши работа е перфектно. Аз, ако не съм на варианта БМВ, си говоря с булката (шот ние още си говорим
), после не си говоря с булката
, ако и това не помогне с приятели бирички - мирички, след тва един сън и съм като нов 

_!_
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Space написа:Ама, това с БМВто дибело ляа, но ако си джиткаш кротко, което понякога също върши работа е перфектно.
Аз гледам да не карам като съм опрял до "разпускане на нервите", че кроткото нещо не ми се отдава в подобни моменти. Подходяща музика, това е.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Рядко се нервирам видимо за околните ама кат се ядосам става страшно, викам, троша с 2 думи някой го отнася със сигурност.
Иначе от ежедневните проблеми най-добрия лек е разходка в парка с приятелка, бира с приятели, возене на любимата. И никога не пия като ми е криво.

Иначе от ежедневните проблеми най-добрия лек е разходка в парка с приятелка, бира с приятели, возене на любимата. И никога не пия като ми е криво.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Влизам във форума и се убеждавам, че е можело да бъде далеч по-зле
Ати

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Днес си карам аз и се наслаждавам на скоро придобития кожен салон, климатичето на 6 и решавам да се паркирам за Солунска, свалям прозореца за да видя добре бордюра и един пенсионер с бастун идва и почва да ми крещи с всичка сила на главата че улицата била негова... държавата ни е пълна с идиоти, мангали, селяни, пенсионери дето храним ...как няма да има стрес ...после ни музика ни ръчки помагат...
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Burningparis написа:... държавата ни е пълна с идиоти, мангали, селяни, пенсионери дето храним ...как няма да има стрес ...после ни музика ни ръчки помагат...

Има нещо вярно в т'ва.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

BMWALPINA написа:Вече кат ми кипне много (а тва става доста често напоследък и аз незнам кво ми става ма все ми е нервно) си го изкрвам я на стената я на вратат у нас и ми минава за извсетно време
И аз бях така

Намери си някой по спокоен начин да отпускаш.Аз примерно релаксирам като бачкам на ПЦ-то 'щото ми е кеф и си зациклям и забравям за другите около мен

Успех!!

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3