СТРЕС???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 09 Апр 2007, 21:54

Cobra написа:Хода на VIP-a бием 3 кутии патрони по мишени Н4 и се чувствам идеално :twisted:

дам и аз така понякога ако има с кого ходя да стрелям а в повечето случай биричката и така ...
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Потребител
Аватар

Мнение от Илина » 11 Апр 2007, 10:40

Мента глог и валериана,може и невралгин за по-нервните,после един хубав сън :P
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 11 Апр 2007, 11:01

amd написа:Никой от вас не си ползва БМВ-то за разпускане на нервите ;)

Аз съм го ползвал, но само 1-2 пъти, а отскоро е с разкостен мотор за основен :( Много е приятно да тръгнеш нанякаде и да си караш само, особено ако вали лек дъжд.
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 11 Апр 2007, 11:18

Ама, това с БМВто дибело ляа :mhihi: , но ако си джиткаш кротко, което понякога също върши работа е перфектно. Аз, ако не съм на варианта БМВ, си говоря с булката (шот ние още си говорим :mhihi: ), после не си говоря с булката :lol:, ако и това не помогне с приятели бирички - мирички, след тва един сън и съм като нов ;)
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 11 Апр 2007, 13:10

Space написа:Ама, това с БМВто дибело ляа :mhihi: , но ако си джиткаш кротко, което понякога също върши работа е перфектно.

Аз гледам да не карам като съм опрял до "разпускане на нервите", че кроткото нещо не ми се отдава в подобни моменти. Подходяща музика, това е. :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е30
Детайли за колата: е39

Мнение от pits » 11 Апр 2007, 13:46

Рядко се нервирам видимо за околните ама кат се ядосам става страшно, викам, троша с 2 думи някой го отнася със сигурност.

Иначе от ежедневните проблеми най-добрия лек е разходка в парка с приятелка, бира с приятели, возене на любимата. И никога не пия като ми е криво. :twisted: :winky:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 11 Апр 2007, 19:14

Влизам във форума и се убеждавам, че е можело да бъде далеч по-зле :mhihi:

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 14 Апр 2007, 19:07

Днес си карам аз и се наслаждавам на скоро придобития кожен салон, климатичето на 6 и решавам да се паркирам за Солунска, свалям прозореца за да видя добре бордюра и един пенсионер с бастун идва и почва да ми крещи с всичка сила на главата че улицата била негова... държавата ни е пълна с идиоти, мангали, селяни, пенсионери дето храним ...как няма да има стрес ...после ни музика ни ръчки помагат...

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 16 Апр 2007, 15:46

Burningparis написа:... държавата ни е пълна с идиоти, мангали, селяни, пенсионери дето храним ...как няма да има стрес ...после ни музика ни ръчки помагат...

:lol: :lol: :lol:
Има нещо вярно в т'ва. :confused:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RINO_E21 » 17 Апр 2007, 0:56

BMWALPINA написа:Вече кат ми кипне много (а тва става доста често напоследък и аз незнам кво ми става ма все ми е нервно) си го изкрвам я на стената я на вратат у нас и ми минава за извсетно време :)

И аз бях така :( искам само да ти дам един съвет спри се!Аз се замислих,че ако продължавам така ще порутя всичко :mhihi:
Намери си някой по спокоен начин да отпускаш.Аз примерно релаксирам като бачкам на ПЦ-то 'щото ми е кеф и си зациклям и забравям за другите около мен :)
Успех!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата