Яки емблеми на BMW
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Яки емблеми на BMW
Колеги търсих тука подобна тема ( намерих много за емблемите ) , но не можах да намеря снимки на емблеми !!! Сигурен съм , че много от вас имат много яки снимки на емблеми на BMW и ще съм ви много благодарен ако качите снимки на някоя друга емблема , или евентуално ако не съм видял някъде подобна тема да пуснете едно линкче ( и да ме извините ако е така ). Просто много ще се кефя ако видя някоя яко направена емблема !!! Мерси предварително
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Току що ми ги докара един чичко с един жълт камион е едни червени буквички
. Ще видим кога ще ги сложа щото сега навън е ей така
Ей това са .
От ей тука:
http://www.europeanautosource.com/product_info.php?cPath=67_177_179&products_id=514

Ей това са .

От ей тука:
http://www.europeanautosource.com/product_info.php?cPath=67_177_179&products_id=514
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Aбе по хубава от оригиналната не съм виждал. Кво не те ли кефи
Видях на една червена е36ца (иначе много стилно направена с прагове и брони М ) че сините триъгълничета в емблемата бяха оцветени в червено. Некакси не беше яко.(дори и тези на джантите, щото и те беха БМВ).

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Scouser
- младши ентусиаст
-
Не че не ме кефи ами просто не се връзва много синьото със схемата на колата( сиво и черно). Плюс това старите са се поизносили малко след няколко годинки.
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги може и оригинални емблеми да слагате .... Проблема ми е , че имам много малко емблеми ( дори и оригиналните ). И колега как не те беше срам да кажеш , че не ми харесва емблема на BMW. Всичко , което е BMW ми харесва
. Та искам просто да дадете малко снимки на емблеми ( няма значение оригинални ли са , правени ли са )

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
BMW_325 TDS написа:Колеги може и оригинални емблеми да слагате .... Проблема ми е , че имам много малко емблеми ( дори и оригиналните ). И колега как не те беше срам да кажеш , че не ми харесва емблема на BMW. Всичко , което е BMW ми харесва![]()
. Та искам просто да дадете малко снимки на емблеми ( няма значение оригинални ли са , правени ли са )
ТЕя специално мно ме радват !!

7 мнения
• Страница 1 от 1