За Samsung

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

За Samsung

Мнение от Slavi_m » 03 Апр 2007, 19:53

Трябва ми сервиз за ГСМ-и!
Някой знае ли някъде където работят качествено,фирмен сервиз?Покриващи гаранция?
Предпочитам мнения от личен опит тип 'отидох и нямам проблеми вече,работят бързо,качествено и евтино..',а не 'там има нещо,но не знам..'! ;)
Всякакви идеи са добре дошли все пак!

Иначе да го продавам и да си купувам ново колело,че Engi вече напира да му давам 1вото на бартер за Е46цата...Е и доплащане ще има,от негова страна..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

Мнение от texudo » 03 Апр 2007, 19:57

в халите на м-тел сервиза
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Апр 2007, 22:17

мале мале, само в Мтел не ходи на сервиз че ако знаеш какви са некадърници не е истина!
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 03 Апр 2007, 23:44

Заповядай при мен ще го оправим и няма да имаш проблеми,ако искаш пиши едно ЛС да се разберем ;)
Niki Lauda

Потребител
Аватар

Мнение от kaktus » 08 Апр 2007, 10:31

Слави иска гаранционен сервиз, с други думи само оторизиран сервиз на самсунг ще ти го оправи безплатно,ама за тва трябва картата да си видиш. Къв е модела все пак-самсунгите мен ако питаш обичат да дават фира,много е яко както си говориш да ти прекъсне ....или да ти излиза друг номер,не на този дето ти звъни
"Wir werden Sieger - durch unsren Tiger"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Апр 2007, 15:51

kaktus написа:Слави иска гаранционен сервиз, с други думи само оторизиран сервиз на самсунг ще ти го оправи безплатно,ама за тва трябва картата да си видиш. Къв е модела все пак-самсунгите мен ако питаш обичат да дават фира,много е яко както си говориш да ти прекъсне ....или да ти излиза друг номер,не на този дето ти звъни

:) Май си доста запознат с проблема ;) Да,точно за оторизиран ми е мисълта,да кажат,че няма да се оправи и да ми дадат нов после :) Какво имаше предвид с 'картата',че не разбрах?
Модела е Д900,обичат да дават фира-да!Точно не прави връзка,отсрещния чува ама аз нищо не чувам,както на 1вия ми телефон едно време.(но това се случи на 3та година,а не на 1ви месец)
Предишния ми тел, пък правеше точно този номер-да сменя името на обаждащия се ;) Въобще....

Потребител
Аватар

Мнение от kaktus » 09 Апр 2007, 12:28

Гаранционната карта! А твоя модел е скъпичък-поне за мен.Тва са някви проблеми обичайни за самсунгите.Не е само това-в сравнение батериите им са доста по-слаби от на други марки,чувал съм за проблеми с ъс слота за картата и др.То всяка фирма си има недостатъци... Вероятно и м-тел са сервиз и за самсунг.но не съм убеден,че покриват гаранции на телефони купени не от тях.Иначе нямам представа как работят.
"Wir werden Sieger - durch unsren Tiger"

Назад към Извън Темата