За Samsung
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
За Samsung
Трябва ми сервиз за ГСМ-и!
Някой знае ли някъде където работят качествено,фирмен сервиз?Покриващи гаранция?
Предпочитам мнения от личен опит тип 'отидох и нямам проблеми вече,работят бързо,качествено и евтино..',а не 'там има нещо,но не знам..'!
Всякакви идеи са добре дошли все пак!
Иначе да го продавам и да си купувам ново колело,че Engi вече напира да му давам 1вото на бартер за Е46цата...Е и доплащане ще има,от негова страна..
Някой знае ли някъде където работят качествено,фирмен сервиз?Покриващи гаранция?
Предпочитам мнения от личен опит тип 'отидох и нямам проблеми вече,работят бързо,качествено и евтино..',а не 'там има нещо,но не знам..'!

Всякакви идеи са добре дошли все пак!
Иначе да го продавам и да си купувам ново колело,че Engi вече напира да му давам 1вото на бартер за Е46цата...Е и доплащане ще има,от негова страна..
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
в халите на м-тел сервиза
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Заповядай при мен ще го оправим и няма да имаш проблеми,ако искаш пиши едно ЛС да се разберем 

Niki Lauda
Слави иска гаранционен сервиз, с други думи само оторизиран сервиз на самсунг ще ти го оправи безплатно,ама за тва трябва картата да си видиш. Къв е модела все пак-самсунгите мен ако питаш обичат да дават фира,много е яко както си говориш да ти прекъсне ....или да ти излиза друг номер,не на този дето ти звъни
"Wir werden Sieger - durch unsren Tiger"
kaktus написа:Слави иска гаранционен сервиз, с други думи само оторизиран сервиз на самсунг ще ти го оправи безплатно,ама за тва трябва картата да си видиш. Къв е модела все пак-самсунгите мен ако питаш обичат да дават фира,много е яко както си говориш да ти прекъсне ....или да ти излиза друг номер,не на този дето ти звъни

Модела е Д900,обичат да дават фира-да!Точно не прави връзка,отсрещния чува ама аз нищо не чувам,както на 1вия ми телефон едно време.(но това се случи на 3та година,а не на 1ви месец)
Предишния ми тел, пък правеше точно този номер-да сменя името на обаждащия се

Гаранционната карта! А твоя модел е скъпичък-поне за мен.Тва са някви проблеми обичайни за самсунгите.Не е само това-в сравнение батериите им са доста по-слаби от на други марки,чувал съм за проблеми с ъс слота за картата и др.То всяка фирма си има недостатъци... Вероятно и м-тел са сервиз и за самсунг.но не съм убеден,че покриват гаранции на телефони купени не от тях.Иначе нямам представа как работят.
"Wir werden Sieger - durch unsren Tiger"
7 мнения
• Страница 1 от 1